Įkraunama...
Įkraunama...

Rašau bakalaurinį darbą - 2007.

nu jau reiktu pradeti dirbit mirksiukas.gif bet jei esi gera kursini pasirasius tai gal gali ka panaudot. as tai siandien visa diena sedziu prie bakalaurinio jau bloga
Atsakyti
Gal kas šią naktį prisijungsit??/Jau turiu 11 puslapių megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 02 22, 15:36)
Gal kas šią naktį prisijungsit??/Jau turiu 11 puslapių  megalol.gif

ziuriu patinka nakti dirbti mirksiukas.gif man tai nelabai schmoll.gif as geriau diena pasedziu man nakti galva neveikia. as turiu 20 lapu bet man reikia juos idealiai istaisyti ir sutvarkyti, nes truksta paibendrinimu perejimu ir t.t. na zodziu siandien ir ryt turiu ka veikti doh.gif tada jau kita savaite kita dali teks pradet rasyt
Atsakyti
o man naktis draugė mirksiukas.gif
Atsakyti
Klausykit o kada jums terminas kad jau tiek daug turit..? blush2.gif As dar nieko nieko doh.gif
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 20, 20:59)
kaip sekesi?  bigsmile.gif soriux kad nespejau sekmes palinket..  4u.gif

na apsigyniau puikiai, bet taip nesaziningai pazymius rase kad net valerijona teko gert verysad.gif taip atrodo, kad uz grazias akis pazymius rase doh.gif
Atsakyti
aš tai labai nedaug turiu.... sad.gif
Atsakyti
auuuu!!! tai kada jusu terminai? bigsmile.gif

Mano geguzes 25.
Atsakyti
Labas. As irgi prisijungiu. Tris dienas is eiles rasiau, jau nenoriu i ta puse ziureti... Turiu 20psl. Terminas iki geguzes pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(garbane @ 2007 02 22, 20:46)
Klausykit o kada jums terminas kad jau tiek daug turit..?  blush2.gif As dar nieko nieko  doh.gif

as tai jei atvirai net nezinau bet panasiai turi buti kaip tau geguzes gale arba birzelio pradzioj
Atsakyti
siaubas kokios jus ankstyvos doh.gif as isivaizdavau kad per pora menesiu parasyciau, dabar planavau tik skaityt viska. bet gavau meila nuo darbo vadoves, kad ateiciau pas ja su ivadu arba bent jau teorines dalies gabalu. Po savaites. Nezinau ka rasyt, nes imu abejot darbo planu, kai kurioms dalims nieko nieko nerandu.. doh.gif Tai norejau ta su ja issiaikint pries pradedama unsure.gif o dabar doh.gif tingiu tingiu tingiu
Atsakyti
QUOTE(Absento fėja @ 2007 02 22, 01:16)
Ei nepanikuokit ir nevarykit i nevilti:) as neturiu nei vieno lapo, neturiu strukturos, neturiu nieko iskyrus pavadinima ir tokia nelabai isvystyta ideja...  Plius dar dirbu kasdien, niu bet gal kaip nors? smile.gif ar as cia viena tokia atsilikele? blush2.gif

Pas mane viskas viens prie vieno! Po darbo neturiu jėgų nieko daryti. doh.gif
Atsakyti