QUOTE(rim@ @ 2007 02 13, 21:28)
einam, vishtos, geriau tupt

Papildyta:
mus taipkaime miegot varydavo..cia pasiaishkinu,kad kas neisiszheistu

o kaip mano vyreliui
  o kaip mano vyreliui  
  įdomu.
 įdomu.
 kad pasižiūriu kas antra žinutė mano keverzonės
  kad pasižiūriu kas antra žinutė mano keverzonės  

Tai va kad pagal tai, kaip zmogus issireiskia apie savo zinias tam tikroje srityje jau galima spresti naujokas jis, ar ne. Ir stai atsivertus sm skaitau toki teksta: moku velti ir ta ir sita ir sita, tik biski nesuprantu vienos detales.... Manau nei viena, kuri nors kazkiek daugiau pavelus, nepasakytu taip. Paklauskim Doseth,kuri kiek suprantu is cia bendraujanciu ilgiausiai draugauja su veltiniu- ji atsakys- et, kiek dar daug man reikia ismokti- na kazka veliu, bet kiek dar nezinau.. O va zmogiukas sako,kad jau viska ismoko, tik vieno sakinio truksta ir bus visiskas profas. taigi del to ir pasijuokiau...sorry, jei ka izeidziau.
 Tai va kad pagal tai, kaip zmogus issireiskia apie savo zinias tam tikroje srityje jau galima spresti naujokas jis, ar ne. Ir stai atsivertus sm skaitau toki teksta: moku velti ir ta ir sita ir sita, tik biski nesuprantu vienos detales.... Manau nei viena, kuri nors kazkiek daugiau pavelus, nepasakytu taip. Paklauskim Doseth,kuri kiek suprantu is cia bendraujanciu ilgiausiai draugauja su veltiniu- ji atsakys- et, kiek dar daug man reikia ismokti- na kazka veliu, bet kiek dar nezinau.. O va zmogiukas sako,kad jau viska ismoko, tik vieno sakinio truksta ir bus visiskas profas. taigi del to ir pasijuokiau...sorry, jei ka izeidziau.

, aš vyrui raktų pakabuką papukus
 , aš vyrui raktų pakabuką papukus   nuvėliau
 nuvėliau   .
 .  kai ką erzinančių) šiandien nebus, nes tamsu ir nuotraukytės nebegražios bus. Tad gal būt ryt
 kai ką erzinančių) šiandien nebus, nes tamsu ir nuotraukytės nebegražios bus. Tad gal būt ryt   
   (oij
 (oij   jau šiandien). Ir jūs išsimiegosit ir  pykčiukai išsigaruos
 jau šiandien). Ir jūs išsimiegosit ir  pykčiukai išsigaruos    .
 .  . Lai  nustebina Jus mylintys
 . Lai  nustebina Jus mylintys   .
 . 

Tai va kad pagal tai, kaip zmogus issireiskia apie savo zinias tam tikroje srityje jau galima spresti naujokas jis, ar ne. Ir stai atsivertus sm skaitau toki teksta: moku velti ir ta ir sita ir sita, tik biski nesuprantu vienos detales.... Manau nei viena, kuri nors kazkiek daugiau pavelus, nepasakytu taip. Paklauskim Doseth,kuri kiek suprantu is cia bendraujanciu ilgiausiai draugauja su veltiniu- ji atsakys- et, kiek dar daug man reikia ismokti- na kazka veliu, bet kiek dar nezinau.. O va zmogiukas sako,kad jau viska ismoko, tik vieno sakinio truksta ir bus visiskas profas. taigi del to ir pasijuokiau...sorry, jei ka izeidziau. .Taigi as konstatuociau visa si sijona, baznycia ar dar kazka, jog jeigu nemoki siuti tikrai bus sunkoka nors atrodo siuta is gabalu, bet visgi reiketu tiems gabalams daryti kazkoki lekala ir juos sukirpus susiut, kas liecia apdaila tai ji atrodo elementari, bet gan daili, o uzvelus ant medziagos vilnele neturetu but sunkus gaminukas, bent jau mano kuklia nuomone. Bet siaip sakyciau kazkokio panasaus sejono iskearpas macius esu kazkada Burdoj. Vistik sekmes su sejonu ir butinai parodyk kaip gavosi Bent man jis pasirode visai nieko
 .Taigi as konstatuociau visa si sijona, baznycia ar dar kazka, jog jeigu nemoki siuti tikrai bus sunkoka nors atrodo siuta is gabalu, bet visgi reiketu tiems gabalams daryti kazkoki lekala ir juos sukirpus susiut, kas liecia apdaila tai ji atrodo elementari, bet gan daili, o uzvelus ant medziagos vilnele neturetu but sunkus gaminukas, bent jau mano kuklia nuomone. Bet siaip sakyciau kazkokio panasaus sejono iskearpas macius esu kazkada Burdoj. Vistik sekmes su sejonu ir butinai parodyk kaip gavosi Bent man jis pasirode visai nieko   .
 .

Juokinga
 Juokinga  Juokinga kai kartais tikrai nerimti dalykėliai labai rimtai priimami.Ai, reikia,manau,būt visoms truputį atsainesnėms,tolerantiškesnėms ir t.t,ir pan. Va jums-
  Juokinga kai kartais tikrai nerimti dalykėliai labai rimtai priimami.Ai, reikia,manau,būt visoms truputį atsainesnėms,tolerantiškesnėms ir t.t,ir pan. Va jums-  

Norėčiau pasigirt ryt, bet turbūt neišdžius taip greit.Didžiausias rūpestis-pamušalą įsiūt
  Norėčiau pasigirt ryt, bet turbūt neišdžius taip greit.Didžiausias rūpestis-pamušalą įsiūt  
  Vaikai,valgis,skalbiniai,visokios poliklinikos,parduotuvė ir vėl iš pradžių

.
. .
 .

.
. Taip ir rūpi pasakyti-Amen. Linksma pasidarė.
 Taip ir rūpi pasakyti-Amen. Linksma pasidarė. Vaikai,valgis,skalbiniai,visokios poliklinikos,parduotuvė ir vėl iš pradžių

O dar ir čia užsukau.
 O dar ir čia užsukau. 

Mylėkite ir būkit mylimos
 Mylėkite ir būkit mylimos