QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 07, 07:54)
Keista man irgi,kad taip

O dabar galiu savo nuomonę pareikšti apie L'Orelio šešėlius rudakėms, na superiniai, laiko šauniai, spalvos šaunios, tokios auksinės, yra tamsiai tamsiai auksinė, dar šviesesnė auksinė, ir šviesi šviesi, tai fantastiški šešėliai, F_A tau turėtų patikti, ir tikti, nes mačiau, kur tu pasidažiusi su auksiniais šešėliais (jei nieko nemaišau)
Nu jau begsiu leksiu ziuret!!

buvau idejus foto, kur sistrai makijaza su auksiniais seseliais dariau, pati jais irgi megstu dazytis

Foto butinai idek, smalsu gi mums...
Papildyta:
QUOTE(España @ 2007 10 06, 23:11)
Man patys geriausi shesheliai tai Ruby Rose

.Kiekviena kata atvaziavus i Lietuva,ju nusiperku,ir tikrai ne ish taupumo.Tiesa,jie kainuoja kelis litus

.Bet tikriausia vieninteliai shesheliai,kuriais pasidazius ir ishbuvus visa diena ,vakare atrodai taip pat kaip ryte.Jokiu subegimu i raukshles!!!!.Jau turbut 7 metus juos naudoju.Ir kiek bepirkciau kitokiu,visi veliau metosi kosmetinej,arba ishdalinu draugems

.Tik jau per tiek metu atspalviai shiek tiek atsibodo,o nauju ishleisti kiek matau,ta firma nesivargina
Zinok, pabandziau ir as tuos Ruby rose

Pripazinsiu-patiko

Visa savaitgali jais daziausi ir ant mano voku jie laikos tikrai daug geriau nei Artdeco ar Isadora

Ot uzrodet merginos, jauciu dabar prisipirksiu be saiko ju....
Papildyta:
QUOTE(Sensi @ 2007 10 05, 15:47)
Kas cia per daiktas?
Sitas daiktas yra voku blizgesys, kuri uztepus akiu vokai atrodo tartum butu slapi

Pas mane permatomas blizgis kuri galima maistyt su seseliais, bet vasara jis vienas labai liuks atrodytu

Kiek vasara visa ieskojau, Lietuvoj neradau...Teko is braskiu uzsakinet, o atkeliavo tik vasaros pabaigoj..taip ir neteko ju panaudot, lauksiu kitos vasaros, nes ziemai ir rudeniui jie netinka