Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau :)

QUOTE(Sensi @ 2007 10 05, 15:47)
Dar Chanel sitie faini:
user posted image

Nežinau, aš turiu, tai tepasi labai šiaip sau, brūžint reikia. Sausoki.Tarp kitko tokias spalvas ir turiu smile.gif
Atsakyti
o radau, kad ju tinklapis jau pradejo veikti, tik dar ne viskas sudeta
cia gali nusiusti jiems uzklausima ar turi seseliu ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2007 10 06, 00:29)
o radau, kad ju tinklapis jau pradejo veikti, tik dar ne viskas sudeta
cia gali nusiusti jiems uzklausima ar turi seseliu ar ne  ax.gif

aciu labai!!!! bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif

manau nepatingesiu ir nueisiu pati i VCUP'a rolleyes.gif
Atsakyti
bET DABAR ZIURIU, RADAU JU SUDETI, PAKONSULTUOKIT, NUSIMANANCIOS: AR NERA CIA NUODINGU MEDZIAGU?  blink.gif  g.gif
INGREDIENTS Mica, Titanium Dioxide, [+/- CI77499, CI77491, Tin Oxide]
INGREDIENTS MICA, TITANIUM DIOXIDE, HYDROGENATED POLYSOBUTENE, PALMITIC ACID, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, BUTYLPARABEN[+/- CI15850, CI16035, CI77510, CI75471]

Nėra nuodingų, nes prieš išleidžiant į prekybą reikia praeiti testus dėl tinkamumo naudoti cool.gif

Turiu Barry M šešėlius, tai pagrindinis trūkumas, kad žiauriai jie dulka, kol pasidažau, tai visa tais šešėliais būnu apėjus, nors ir kiek bekratyčiau šepetuką doh.gif
Atsakyti
Man patys geriausi shesheliai tai Ruby Rose blush2.gif .Kiekviena kata atvaziavus i Lietuva,ju nusiperku,ir tikrai ne ish taupumo.Tiesa,jie kainuoja kelis litus biggrin.gif .Bet tikriausia vieninteliai shesheliai,kuriais pasidazius ir ishbuvus visa diena ,vakare atrodai taip pat kaip ryte.Jokiu subegimu i raukshles!!!!.Jau turbut 7 metus juos naudoju.Ir kiek bepirkciau kitokiu,visi veliau metosi kosmetinej,arba ishdalinu draugems smile.gif .Tik jau per tiek metu atspalviai shiek tiek atsibodo,o nauju ishleisti kiek matau,ta firma nesivargina verysad.gif
Atsakyti
Keista man irgi,kad taip doh.gif O dabar galiu savo nuomonę pareikšti apie L'Orelio šešėlius rudakėms, na superiniai, laiko šauniai, spalvos šaunios, tokios auksinės, yra tamsiai tamsiai auksinė, dar šviesesnė auksinė, ir šviesi šviesi, tai fantastiški šešėliai, F_A tau turėtų patikti, ir tikti, nes mačiau, kur tu pasidažiusi su auksiniais šešėliais (jei nieko nemaišau) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(España @ 2007 10 06, 23:11)
Man patys geriausi shesheliai tai Ruby Rose blush2.gif .Kiekviena kata atvaziavus i Lietuva,ju nusiperku,ir tikrai ne ish taupumo.Tiesa,jie kainuoja kelis litus biggrin.gif .Bet tikriausia vieninteliai shesheliai,kuriais pasidazius ir ishbuvus visa diena ,vakare atrodai taip pat kaip ryte.Jokiu subegimu i raukshles!!!!.Jau turbut 7 metus juos naudoju.Ir kiek bepirkciau kitokiu,visi veliau metosi kosmetinej,arba ishdalinu draugems smile.gif .Tik jau per tiek metu atspalviai shiek tiek atsibodo,o nauju ishleisti kiek matau,ta firma nesivargina verysad.gif

Nauju tikrai isleidzia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 07, 08:54)
Keista man irgi,kad taip doh.gif O dabar galiu savo nuomonę pareikšti apie L'Orelio šešėlius rudakėms, na superiniai, laiko šauniai, spalvos šaunios, tokios auksinės, yra tamsiai tamsiai auksinė, dar šviesesnė auksinė, ir šviesi šviesi, tai fantastiški šešėliai, F_A tau turėtų patikti, ir tikti, nes mačiau, kur tu pasidažiusi su auksiniais šešėliais (jei nieko nemaišau) smile.gif

gal gali foto ju idet?
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 10 07, 07:54)

Nu jau begsiu leksiu ziuret!! lotuliukas.gif buvau idejus foto, kur sistrai makijaza su auksiniais seseliais dariau, pati jais irgi megstu dazytis ax.gif Foto butinai idek, smalsu gi mums... blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(España @ 2007 10 06, 23:11)

Zinok, pabandziau ir as tuos Ruby rose ax.gif Pripazinsiu-patiko thumbup.gif Visa savaitgali jais daziausi ir ant mano voku jie laikos tikrai daug geriau nei Artdeco ar Isadora thumbup.gif Ot uzrodet merginos, jauciu dabar prisipirksiu be saiko ju....
Papildyta:
Kas cia per daiktas?  ax.gif  user posted image

Sitas daiktas yra voku blizgesys, kuri uztepus akiu vokai atrodo tartum butu slapi rolleyes.gif Pas mane permatomas blizgis kuri galima maistyt su seseliais, bet vasara jis vienas labai liuks atrodytu thumbup.gif Kiek vasara visa ieskojau, Lietuvoj neradau...Teko is braskiu uzsakinet, o atkeliavo tik vasaros pabaigoj..taip ir neteko ju panaudot, lauksiu kitos vasaros, nes ziemai ir rudeniui jie netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 10 04, 12:00)
Jeei man reiktu pilku ir matiniu uzsisakineciau braskese Shu Uemuros-nerealus seseliai ax.gif

o kur cia tokiu ieskoti?
Atsakyti
QUOTE(Dolita @ 2007 10 08, 09:04)
o kur cia tokiu ieskoti?

Braskese maciau galima uzsisakyti sios kosmetikos - kaina nemaza. Pati nebandziau, bet jei kokybe atitinka kaina, tai tada liuks. Pati svajoju nusipirkti Gyvenshy seselius 9 spalvu.
Atsakyti
Įdėsiu, tau tikrai turėtų jie tikti, ir laikosi labai gerai smile.gif Spalvos skanios blush2.gif smile.gif
Atsakyti