sveikutes,as pries pora dienu gryzau is ligonines,gulejau su umiu desinio inksto uzdegimu,laukiuosi17sav.niekada nieko panasaus nesu turejusi,tai leido ampicelina 5 d.nu man per 1diena ten viska kaip ranka nueme,bet va,paleido namo ir dar liepe 7 d.vartoti kazkokius antibiotikus augmentin1g
as bijau,jauciuos sveika,vakar geriau,siandien jau ne,ranka nekyla
ka man dayti?bijau savo mazyliams pakenkti
sveikos, nestumo metu laukiausi dvyniu, man neskaudejo niekas, tik kilo vakarais temperatura, atsirado bakteriju vienas balas-kreipiausi i ligonine, ten pasidare dar blogiau, nakti sukilo karstis (tiesa gulejau nefrologiniame), eme skaudeti pilva-per nakti gydytoja neatejo manes apziureti-ryte stentavo insktus, nes slapimtakiai buvo uzspausti, man prasidejo gimdymas, gydytojai nieko nedare (buvo ilgasis savaitgalis, kysio niekam nedaviau)-rezultatas-vienas is dvyniu zuvo dar gimdoje, o kitas gime neisnesiotas....
jei nakti butu kas suteikes reikiama pagalba prieslaikinio gimdymo stabdymui, dbr sioje temoje nerasyciau
o neskaudejo nei vienas sonas, tik ta nelemta temperatura
jei nakti butu kas suteikes reikiama pagalba prieslaikinio gimdymo stabdymui, dbr sioje temoje nerasyciau
o neskaudejo nei vienas sonas, tik ta nelemta temperatura
QUOTE(stropi studente @ 2012 07 17, 22:53)
Sveikos, būtina gydyti pielionefrita ar nefropatiją kuo skubiau nėštumo metu, nes yra didelė tikimybė, kad vaikas gali gimta su įgimta aniridia.
Idomu kaip jus siulot nefripatija gydyti?
QUOTE([Ecta] @ 2007 02 11, 02:31)
kad as zinociau kas tas yra "nefrologas"
gulejau nestumo patologiniam, kiek zinau weze tuneliais i urologini ir ten ta stenta idejo urologinio skyriaus vedejas. ir is seimos gydytojos gawau siuntima pas urologa o ne nefrologa.. 
As letiniu pielonefritu sergu 14metu,su sia liga galima normaliai gyventi tik reikia prisiziureti kai kuriu maisto produktu negalima ir pns... Stenta esu turejusi ir ne karta tikrai labai nemaloni procedura,o kurioje ligonineje gulejote? KMUK pazystu visus urologinio sk.gydytojus.
QUOTE(stropi studente @ 2012 07 17, 22:53)
Sveikos, būtina gydyti pielionefrita ar nefropatiją kuo skubiau nėštumo metu, nes yra didelė tikimybė, kad vaikas gali gimta su įgimta aniridia.
Pirmiausia ne nefripatija, o nefropatija.
Aš ne gydytoja ir gydymo nesiūlau, tik sakau kad žinau, moterį, kuri dėl chroninio pielonefrito ir sunkios nefropatijos pagimdė neišnešiotą 7 mėn. vaiką cezario bųdu, kuris gimė sunkioje hipoksijoje, vaikuo dave 3-5 balus ir po gimimo buvo nustatyta Aniridia. Lengvais atvejais gal baigiasi viskas gerai.
Pirmiausia ne nefripatija, o nefropatija.
Aš ne gydytoja ir gydymo nesiūlau, tik sakau kad žinau, moterį, kuri dėl chroninio pielonefrito ir sunkios nefropatijos pagimdė neišnešiotą 7 mėn. vaiką cezario bųdu, kuris gimė sunkioje hipoksijoje, vaikuo dave 3-5 balus ir po gimimo buvo nustatyta Aniridia. Lengvais atvejais gal baigiasi viskas gerai.