Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

smile.gif+2008 12 19, 00:21-->
QUOTE(Gintarėsmile.gif @ 2008 12 19, 00:21)
Pačioj pradžioj padėjo, paskui erino patarimais atgyvenusiais, o dabar dažniausiai erzina kišimusi į auklėjimą.Tai užvaišina kuo nereikia, tai lepina ir myluoja per daug( turiu omeny kai vaikas tik cypteli ko nepatenkintas tai iškart subėga, ant rankų,kelių, davai supti, guosti, o rezultatas- vaikas ima tuo naudotis  doh.gif ).Žodžiu jau atsibodo ir imu tą rodyt ir išsakyt atvirai, kad ir kaip susipyktume paskui.


Pas mus analogiška situacija. Vaikas pirst ir jau žiūrėk bobulė ant rankų pasiėmus supa. Nepaisant to, kad pasakau neimk. Vistiek daro savo.
Atgyvenusių patarimų tai net neklausau. Pasakau: Darysiu kaip man atrodo geriau ir prašau čia neaiškinti.
Dar labai užknisa kai nei iš šio nei iš to skambina ir pradeda tipo jūs eikit kur nors mes vaiką prižiūrėsim. O mes kažkaip nepratę palikinėti vaiko ir visur einam ar važiuojam kartu. Aš dar iš savo vaikystės prisimenu kaip man nepatikdavo kai tėvai kur nors išeidavo, o mane palikdavo tai su kokia teta, tai su močiute.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brač': 30 gruodžio 2008 - 17:41
labai gera kai jos yra, bet ypac gera kai jos nesikisa. juk mums jaunoms taip norisi viska paciom patirti, tik is klaidu mokomes.idealiausia, kai mociutes buna tik sveciais.
Atsakyti
Man mama kaip drauge,jaunatvisku paziuru ir t.t. todel labai padeda savo patarimais mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
As laikausi atstumo nuo anytos ir mamos,taip maziau pykciu,nors anyta gal bijo ka nors sakyt,o mama tai vis kokia nesamone pasako ir is karto sunervina schmoll.gif
Atsakyti
Mano mama irgi geriausia mano drauge. Tik jai ir galejom patiketi maziu, kai buvo tik kelios savaites jam ir reikejo isvaziuot (vaziavom su MB daryt gimimo liudijimo).
mama jaunatviska ir niekada nekisa jokiu durnu patarimu. O pirma mano vaikuti kartu uzauginom drinks_cheers.gif (nes gyvenau pas tevus... ). ir kai parsivezem maziu namo - as net drasesne buvau uz ja lotuliukas.gif Ji net pergyveno kaip mes ta vaika ismaudysim pirma kart - o man jokia problema nebuvo 4u.gif
Uztai pirmoji anyta - buvo labai su savo patarimais ikyri - ka kur kaip man virt, kur ka duot vaikui valgyt. bet buvo greit "nugesinta" - "aciu, BET AS GERIAU ZINAU lotuliukas.gif "
Atsakyti
oj man tai irgi to nedaryk da geriau daryk ,jam salta aprenk,jai aprengi sugalvoja kad rankos saltos pradeda mauti pirstines,kai truksta kantrybe pasakau,kaip norejai auginai savo sunu,dabar kaip as noriu taip ir auginu.geriausei kai abu vyro tevai atvaziavo,ji vel pradejo kazka man moraliuzuoti tai vyro tewas pasake. TU CIA NEAISKINK NIEKO NEBAIGUS, jos reakcija buvo totaliskai pazeminta,kai isvaziavo puse nakties turbut juokiausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitabe @ 2008 12 30, 19:39)
labai gera kai jos yra, bet ypac gera kai jos nesikisa. juk mums jaunoms taip norisi viska paciom patirti, tik is klaidu mokomes.idealiausia, kai mociutes buna tik sveciais.


Sutinku. Man padeda tiek mama tike anyta, kai reikia. Mama gyvena kitam mieste, tai visiškai nesikiša, o anyta labai tolerantiška, neperša savo nuomonės. Labai džiaugiuos, kad galiu palikti savo slibiniuką saviems žmonėms, o ne ieškoti auklės.
Atsakyti
kolkas naudingų patarimų nesulaukiau. tik trukdo doh.gif erzina, kai nurodinėja, ką daryti. amžinai sovietiniai patarimai: pagal grafiką maitink, naktį nežindyk, duok arbatėlės, duok soskę, vystyk, nenešiok doh.gif aš pati geriau žinau, ko man ir mano dukrytei reikia.
nuvažiuoju pas mamą - "per daug dukrytę prirengei", o anyta panikuoja, kad sušaldysiu doh.gif tfu tfu tfu kolkas nei sušaldžiau, nei neperkaitinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo donna bona: 20 vasario 2009 - 19:19
Mama matom tik pora kart per menesi, ir labai gerai kad ne dazniau, nes sugadintu vaika wink.gif Isaiskinau jai kad dabar 21 amzius, vaikus augina kitaip nei pries 30 metu. Tai kartais pakomentuja mano veiksmus, bet nesigincyja thumbup.gif nes tipo as pati geriau viska zinau...
Atsakyti
sveiki as irgi gyvenu su anyta ir mano nervelu taure buna gan daznai perpildyta tai padarau kane taip tai vaika per saltai aprengiu kai kambaryje yra 26temper...nu zodziu senu paziuru moterys gan daznai nevina.... bet su vyru kalbuosi ir jis mane raminakad nekreipciau demesio smile.gif tai zinot paklausau paklausau ir uzsisukus darau tai kaip man atrodo bus geriau mano vaikuciui smile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti