Įkraunama...
Įkraunama...

Mamos ir anytos: padeda ar trukdo?

mano atveju anyta vaiko bijojo biggrin.gif lig jai pirmagimis butu , tai tikrai nei padėjo nei maiše tiesiog laikesi atokiau doh.gif
Atsakyti
O man kai gimė dukrytė visi dalino patarimus kas netingėjo lyg aš būč durnikė ir nežinočiau kaip savo vaiką augint,va tu maudyk taip,maitink griežtai kas tris valandas,dantys dygo-duok medaus doh.gif ir t.t.,nors niekas tų patarimų neprašė,tai aš pasiklausydavau ir dariau kaip man atrodė geriau
Atsakyti
Padeda. Na, aišku, su savo ypatumais. Mama pareiškia pastabas apie vaiko auklėjimą, "anyta"- apie vaiko aprangą. Gerai, kad aš užsigrūdinusi. Žinau, ką darau teisingai, tad veiklos krypties nekeičiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Pačioj pradžioj padėjo, paskui erino patarimais atgyvenusiais, o dabar dažniausiai erzina kišimusi į auklėjimą.Tai užvaišina kuo nereikia, tai lepina ir myluoja per daug( turiu omeny kai vaikas tik cypteli ko nepatenkintas tai iškart subėga, ant rankų,kelių, davai supti, guosti, o rezultatas- vaikas ima tuo naudotis doh.gif ).Žodžiu jau atsibodo ir imu tą rodyt ir išsakyt atvirai, kad ir kaip susipyktume paskui.
Atsakyti
Anyta visiskai nesikisa, omama tai padeda, ir patarimais, ir pabuna kai reikai su vaikinuku wub.gif
Atsakyti
Jei įkyriai dalintų patarimus, tai tikrai trukdytų, bet dabar, kai viskas su saiku, tai netrukdo. Mama labai padeda savo pabuvimu su anūkėlėm, kai man reikia kur nors išlėkti thumbup.gif
Atsakyti
mane tai siaubingai erzina tie ju patarimai nesibaigiantys, taip pasijauti kartais, lyg jau visiskai nieko neismanytum, kaip jom ten taip idomiai atrodo... jau jei pati nuoga nevaikstau, tai gal ir vaikui aprengsiu kazka, nereikia vardint, kokie rubai buna ar kad vanduo ne tik saltas is krano bega maudant tai irgi visiem zinoma, ne kokia tai paslaptis schmoll.gif
Atsakyti
mano mama tai liuks thumbup.gif padeda net labai.o anytai taip liaudiskai pasakius vaikiukas ***** verysad.gif nei ji rupi jai nei ka schmoll.gif
Atsakyti
Aš manau, kad be mamų ir anytų patarimų gyventi daug lengviau. Išbandžiau ant savo kailio 4u.gif Nors turėti pagalbą namuose yra gerai, tik tada reikia ignoruoti patarimus. Mane labiausiai nervuoja mūsų nustatyto rėžimo ( vaiko miegas, migdymo būdas, reakcija į ožius) išbalansavimas kurį
po to sunkoka grąžinti į senas vėžias.
Dar pastebėjau, kad patarimų ženkliai sumažėja kai vaikas paauga.
Atsakyti
man mama labai padeda, visad nuramina ir patarimu superiniu duoda, o anyta nesikisa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 12 29, 03:03)
Aš manau, kad be mamų ir anytų patarimų gyventi daug lengviau. Išbandžiau ant savo kailio  4u.gif  Nors turėti pagalbą namuose yra gerai, tik tada reikia ignoruoti patarimus. Mane labiausiai nervuoja mūsų nustatyto rėžimo ( vaiko miegas, migdymo būdas, reakcija į ožius)  išbalansavimas kurį

sutinku 100%. Taip jau nutiko, kad esam toli nuo tevynes, tad nera kam padeti, vaika auginam vieni, kai buvome Lietuvoje, vaikas buvo tampomas, niurkdomas, daug demesio ir panasiai, na, bet nieko, griztam i vezes. Beje, anytai atvykus pas mus, kai sunui buvo 4menesiai, labai sumazejo pieno gamyba, nors pries tai misinuko nebuvo ragaves, erzino jos buvimas salia.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2008 12 29, 07:03)
Aš manau, kad be mamų ir anytų patarimų gyventi daug lengviau. Išbandžiau ant savo kailio  4u.gif  Nors turėti pagalbą namuose yra gerai, tik tada reikia ignoruoti patarimus. Mane labiausiai nervuoja mūsų nustatyto rėžimo ( vaiko miegas, migdymo būdas, reakcija į ožius)  išbalansavimas kurį

drinks_cheers.gif joa pritariu tau, isbalansavimas ir pas mus abieju musu tevai gyvena tolokai bet va net telefonu nepatingi pakomaduoti nors mandagiai pasaku kad savo vaikus uzaugino lai leidzia mum savo auginti, o nuvaziavus visai nepaiso nei viena, nei kita ka sakai kaip miegame, ka valgome ,kaip zaidziame, net nuskamba tokie sakiniai " kol mama nemato..." mane labai nervina mergytei tik 9 men kas toliau bus....baisu pagalvoti...kai gryztam vaikas be rezimo nei miega laiku, nei valgymas kaip valgymas buna eh..... doh.gif
Atsakyti