mano atveju anyta vaiko bijojo
lig jai pirmagimis butu , tai tikrai nei padėjo nei maiše tiesiog laikesi atokiau
Pačioj pradžioj padėjo, paskui erino patarimais atgyvenusiais, o dabar dažniausiai erzina kišimusi į auklėjimą.Tai užvaišina kuo nereikia, tai lepina ir myluoja per daug( turiu omeny kai vaikas tik cypteli ko nepatenkintas tai iškart subėga, ant rankų,kelių, davai supti, guosti, o rezultatas- vaikas ima tuo naudotis
).Žodžiu jau atsibodo ir imu tą rodyt ir išsakyt atvirai, kad ir kaip susipyktume paskui.
Anyta visiskai nesikisa, omama tai padeda, ir patarimais, ir pabuna kai reikai su vaikinuku
Jei įkyriai dalintų patarimus, tai tikrai trukdytų, bet dabar, kai viskas su saiku, tai netrukdo. Mama labai padeda savo pabuvimu su anūkėlėm, kai man reikia kur nors išlėkti
mane tai siaubingai erzina tie ju patarimai nesibaigiantys, taip pasijauti kartais, lyg jau visiskai nieko neismanytum, kaip jom ten taip idomiai atrodo... jau jei pati nuoga nevaikstau, tai gal ir vaikui aprengsiu kazka, nereikia vardint, kokie rubai buna ar kad vanduo ne tik saltas is krano bega maudant tai irgi visiem zinoma, ne kokia tai paslaptis
mano mama tai liuks
padeda net labai.o anytai taip liaudiskai pasakius vaikiukas *****
nei ji rupi jai nei ka
Aš manau, kad be mamų ir anytų patarimų gyventi daug lengviau. Išbandžiau ant savo kailio
Nors turėti pagalbą namuose yra gerai, tik tada reikia ignoruoti patarimus. Mane labiausiai nervuoja mūsų nustatyto rėžimo ( vaiko miegas, migdymo būdas, reakcija į ožius) išbalansavimas kurį
po to sunkoka grąžinti į senas vėžias.
Dar pastebėjau, kad patarimų ženkliai sumažėja kai vaikas paauga.
QUOTE(Taurė @ 2008 12 29, 03:03)
Aš manau, kad be mamų ir anytų patarimų gyventi daug lengviau. Išbandžiau ant savo kailio
Nors turėti pagalbą namuose yra gerai, tik tada reikia ignoruoti patarimus. Mane labiausiai nervuoja mūsų nustatyto rėžimo ( vaiko miegas, migdymo būdas, reakcija į ožius) išbalansavimas kurį
sutinku 100%. Taip jau nutiko, kad esam toli nuo tevynes, tad nera kam padeti, vaika auginam vieni, kai buvome Lietuvoje, vaikas buvo tampomas, niurkdomas, daug demesio ir panasiai, na, bet nieko, griztam i vezes. Beje, anytai atvykus pas mus, kai sunui buvo 4menesiai, labai sumazejo pieno gamyba, nors pries tai misinuko nebuvo ragaves, erzino jos buvimas salia..
QUOTE(Taurė @ 2008 12 29, 07:03)