Sveiki,
gal kas lanket italu k kursus Italu kulturos institute? ar verta ten mokytis?
QUOTE(virgulyte @ 2009 02 03, 11:47)
Sveiki,
Aš lankiau, esu labai patenkinta, patiko aplinka, mokytojai, kursų organizacija...
O ar verta, čia jau priklauso nuo tavęs. Jei turi pakankamai noro pati viena sėdėti ir mokytis, turi galimybę girdėti italų kalbą, kad išmoktum tarimą, turi su kuo itališkai pasišnekėti, pasipraktikuoti, gali bandyti viena mokytis..

Aš po dviejų semestrų jau šnekėjau itališkai, žinoma, su klaidom, bet tik taip išmokstama. Po keturių semestrų šnekėjau laisvai, be didelių gramatikos klaidų.
Taip pat institutas suteikia galimybę išvažiuoti į vasaros kursus Italijoje, jie apmoka kursų kainas, o visa kita tenka pačiai susiorganizuoti. Aš tokiu būdu išvažiavau mėnesiui į Florenciją.
QUOTE(Iridy @ 2009 02 03, 14:21)
Aš lankiau, esu labai patenkinta, patiko aplinka, mokytojai, kursų organizacija...
O ar verta, čia jau priklauso nuo tavęs. Jei turi pakankamai noro pati viena sėdėti ir mokytis, turi galimybę girdėti italų kalbą, kad išmoktum tarimą, turi su kuo itališkai pasišnekėti, pasipraktikuoti, gali bandyti viena mokytis..
Aš po dviejų semestrų jau šnekėjau itališkai, žinoma, su klaidom, bet tik taip išmokstama. Po keturių semestrų šnekėjau laisvai, be didelių gramatikos klaidų.
Taip pat institutas suteikia galimybę išvažiuoti į vasaros kursus Italijoje, jie apmoka kursų kainas, o visa kita tenka pačiai susiorganizuoti. Aš tokiu būdu išvažiavau mėnesiui į Florenciją.

Man savarankiskai ismokti kalba yra be sansu, todel ir ieskausi kursu. Turiu nusipirkusi toki lietuviska vadoveli, bet

O siaip tai smagu, kad jie dar suteikia galimybe isvaziuot i vasaros kursus. O ka, net po pirmo semestro jau galima ieskotis vasaros kursu Italijoje ir apmoka?
QUOTE(virgulyte @ 2009 02 03, 17:38)
O siaip tai smagu, kad jie dar suteikia galimybe isvaziuot i vasaros kursus. O ka, net po pirmo semestro jau galima ieskotis vasaros kursu Italijoje ir apmoka?
Nežinau, spėju, kad ir po pirmo semestro galima...

Jie patys duoda sąrašą mokyklų, vietų skaičius ribotas, bet jei gražiai sekretoriate paprašai, jie praneša iš anksto kada turėtų sąrašai pasirodyti ir tada lieka tik pasiskubinti užsisakyti vietas...
Sveiki, na ar dar kas mokosi kalbeti italiskai?kazakip jau cia tylu
NA man sunkiai sekasi mokinti savarankiskai-matyt nepakankamia motyvacijos...

QUOTE(pupux @ 2009 02 22, 22:55)
Sveiki, na ar dar kas mokosi kalbeti italiskai?kazakip jau cia tylu

Sveikutes, as irgi esu is tu kurioms italu kalba liabai grazi
Turiu nuo kaledu senio dovanele-italu klb kursas devyniuose kompaktuose-vadinasi INSTANT IMMERSION ITALIAN.Kol kas sugebejau tik pirma CD kelis kartus perklausyt ir kelis zodzius ismokt
Atseit laiko neturiu, vaikuti maza auginu-bet is tikro tai valios biski trukumas. Ir dar motyvacijos-matyt neuztenka tik to kad kalba grazi...

QUOTE(Fairyland @ 2009 03 08, 12:42)
Sveikutes, as irgi esu is tu kurioms italu kalba liabai grazi
Turiu nuo kaledu senio dovanele-italu klb kursas devyniuose kompaktuose-vadinasi INSTANT IMMERSION ITALIAN.Kol kas sugebejau tik pirma CD kelis kartus perklausyt ir kelis zodzius ismokt
Atseit laiko neturiu, vaikuti maza auginu-bet is tikro tai valios biski trukumas. Ir dar motyvacijos-matyt neuztenka tik to kad kalba grazi...

radau parsisiusti siuos diskus

jooo, labai jau lengvas, tik pradedantiesiems...

QUOTE(Paulina25 @ 2009 03 17, 11:24)
Sveika, gal lai imesti nuoroda is kur parsisiuntei?

QUOTE(pupux @ 2009 03 17, 16:08)
http://www.downeden....alian_4697.html
cia yra nuoroda, kur sudeti visi, bet reikia siusti po viena adresa nukopijuojant i narsykles laukeli. Ilgai uztrunka,nes kita faila leidzia siusti tik po 15 min. mazdaug

QUOTE(Paulina25 @ 2009 03 18, 10:55)
cia yra nuoroda, kur sudeti visi, bet reikia siusti po viena adresa nukopijuojant i narsykles laukeli. Ilgai uztrunka,nes kita faila leidzia siusti tik po 15 min. mazdaug

Norėjau ir aš parsisiųsti, bet neišeina

Gal galima smulkiau paaiškinti? O gal man neleidžia dėl kitų priežasčių?