Įkraunama...
Įkraunama...

Italų kalba

Sveiki,
gal kas lanket italu k kursus Italu kulturos institute? ar verta ten mokytis?
Atsakyti
QUOTE(virgulyte @ 2009 02 03, 11:47)
Sveiki,
gal kas lanket italu k kursus Italu kulturos institute? ar verta ten mokytis?

Aš lankiau, esu labai patenkinta, patiko aplinka, mokytojai, kursų organizacija...
O ar verta, čia jau priklauso nuo tavęs. Jei turi pakankamai noro pati viena sėdėti ir mokytis, turi galimybę girdėti italų kalbą, kad išmoktum tarimą, turi su kuo itališkai pasišnekėti, pasipraktikuoti, gali bandyti viena mokytis.. smile.gif
Aš po dviejų semestrų jau šnekėjau itališkai, žinoma, su klaidom, bet tik taip išmokstama. Po keturių semestrų šnekėjau laisvai, be didelių gramatikos klaidų.
Taip pat institutas suteikia galimybę išvažiuoti į vasaros kursus Italijoje, jie apmoka kursų kainas, o visa kita tenka pačiai susiorganizuoti. Aš tokiu būdu išvažiavau mėnesiui į Florenciją.
Atsakyti
QUOTE(Iridy @ 2009 02 03, 14:21)
Aš lankiau, esu labai patenkinta, patiko aplinka, mokytojai, kursų organizacija...
O ar verta, čia jau priklauso nuo tavęs. Jei turi pakankamai noro pati viena sėdėti ir mokytis, turi galimybę girdėti italų kalbą, kad išmoktum tarimą, turi su kuo itališkai pasišnekėti, pasipraktikuoti, gali bandyti viena mokytis.. smile.gif
Aš po dviejų semestrų jau šnekėjau itališkai, žinoma, su klaidom, bet tik taip išmokstama. Po keturių semestrų šnekėjau laisvai, be didelių gramatikos klaidų.
Taip pat institutas suteikia galimybę išvažiuoti į vasaros kursus Italijoje, jie apmoka kursų kainas, o visa kita tenka pačiai susiorganizuoti. Aš tokiu būdu išvažiavau mėnesiui į Florenciją.

Man savarankiskai ismokti kalba yra be sansu, todel ir ieskausi kursu. Turiu nusipirkusi toki lietuviska vadoveli, bet schmoll.gif man geriau mokytis ne vienai ir ne namuose. O kaip tik grupe renka italų kultūros institutas. Tai galvoju pasmalsausiu, ka apie sita istaiga zmones sneka smile.gif
O siaip tai smagu, kad jie dar suteikia galimybe isvaziuot i vasaros kursus. O ka, net po pirmo semestro jau galima ieskotis vasaros kursu Italijoje ir apmoka?
Atsakyti
QUOTE(virgulyte @ 2009 02 03, 17:38)
O siaip tai smagu, kad jie dar suteikia galimybe isvaziuot i vasaros kursus. O ka, net po pirmo semestro jau galima ieskotis vasaros kursu Italijoje ir apmoka?

Nežinau, spėju, kad ir po pirmo semestro galima... g.gif
Jie patys duoda sąrašą mokyklų, vietų skaičius ribotas, bet jei gražiai sekretoriate paprašai, jie praneša iš anksto kada turėtų sąrašai pasirodyti ir tada lieka tik pasiskubinti užsisakyti vietas...
Atsakyti
Sveiki, na ar dar kas mokosi kalbeti italiskai?kazakip jau cia tylu g.gif
NA man sunkiai sekasi mokinti savarankiskai-matyt nepakankamia motyvacijos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 02 22, 22:55)
Sveiki, na ar dar kas mokosi kalbeti italiskai?kazakip jau cia tylu g.gif
NA man sunkiai sekasi mokinti savarankiskai-matyt nepakankamia motyvacijos... blush2.gif

smile.gif sveikutes gal zinote kur galeciau programele koke rasti savarankiskai mokintis portugalu kalbos. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, as irgi esu is tu kurioms italu kalba liabai grazi wub.gif Turiu nuo kaledu senio dovanele-italu klb kursas devyniuose kompaktuose-vadinasi INSTANT IMMERSION ITALIAN.Kol kas sugebejau tik pirma CD kelis kartus perklausyt ir kelis zodzius ismokt blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Atseit laiko neturiu, vaikuti maza auginu-bet is tikro tai valios biski trukumas. Ir dar motyvacijos-matyt neuztenka tik to kad kalba grazi...
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2009 03 08, 12:42)
Sveikutes, as irgi esu is tu kurioms italu kalba liabai grazi wub.gif Turiu nuo kaledu senio dovanele-italu klb kursas devyniuose kompaktuose-vadinasi INSTANT IMMERSION ITALIAN.Kol kas sugebejau tik pirma CD kelis kartus perklausyt ir kelis zodzius ismokt blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif  blush-anim-cl.gif Atseit laiko neturiu, vaikuti maza auginu-bet is tikro tai valios biski trukumas. Ir dar motyvacijos-matyt neuztenka tik to kad kalba grazi...

radau parsisiusti siuos diskus smile.gif bandysiu gilinti zinias smile.gif
Atsakyti
jooo, labai jau lengvas, tik pradedantiesiems... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2009 03 17, 11:24)
jooo, labai jau lengvas, tik pradedantiesiems... g.gif

Sveika, gal lai imesti nuoroda is kur parsisiuntei? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pupux @ 2009 03 17, 16:08)
Sveika, gal lai imesti nuoroda is kur parsisiuntei? ax.gif

http://www.downeden....alian_4697.html

cia yra nuoroda, kur sudeti visi, bet reikia siusti po viena adresa nukopijuojant i narsykles laukeli. Ilgai uztrunka,nes kita faila leidzia siusti tik po 15 min. mazdaug schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulina25 @ 2009 03 18, 10:55)

cia yra nuoroda, kur sudeti visi, bet reikia siusti po viena adresa nukopijuojant i narsykles laukeli. Ilgai uztrunka,nes kita faila leidzia siusti tik po 15 min. mazdaug  schmoll.gif

Norėjau ir aš parsisiųsti, bet neišeina ax.gif
Gal galima smulkiau paaiškinti? O gal man neleidžia dėl kitų priežasčių?
Atsakyti