Įkraunama...
Įkraunama...

Santykių krizė - atvėsę vyro jausmai

vis ėmei, ėmei, ėmei, tau dėmesys, tau meilės prisipažnimai, tau dėmesys, tau susidomėjimas iš jo, o ką tu davei? Pavargo žmogus, kiek gali duoti nieko negaudamas. Tai, kad esi nėščia, nedaro tavęs kažkuo ypatinga, nulipk nuo pjedestalo ir parodyk rūpestį savo vyru .
Atsakyti
QUOTE(oud @ 2014 01 12, 12:38)
kokia vyro tautybe, religija

Serbas, krikscionis
Papildyta:
Ciccio, tas "davimas" ir "emimas" buvo abipusis, bent jau as taip galvojau. Galbut buvo blogai tai, kad mes lyg ir apsikeiteme vaidmenimis - as rupinausi kaip uzdirbti pinigus, emiausi racionaliosios santykiu dalies, o is jo tikejausi, kad jis puoseles dvasine musu santykiu puse. Galbut net nezinau kaip rodyti tinkama ir derama demesi savo vyrui... dabar jau nebezinau ir kaip rasti priejima prie jo, uzsisklende savyje ir nebenori nieko: kalbetis, buti kartu, valgyti.
Atsakyti
Man čia kvepia galimybe gyventi EU.
Arba nestabilus visai. Vieną dieną aukso kalnas. Kitą - nebemyliu.
Atsakyti
neduokdie, vyras pasakytų - aš juk pinigus uždirbu, tegul žmona man rodo dėmesį, gyvas būtų suėstas.
Atsakyti
QUOTE(kanauninkė @ 2014 01 12, 12:54)
Man čia kvepia galimybe gyventi EU.
Arba nestabilus visai. Vieną dieną aukso kalnas. Kitą - nebemyliu.

Susipazinom EU salyje, kurioje abu gyvenome ir dirbome (legaliai), tad kraustytis i treciaja sali ir prarasti galimybe, o po to vel stengtis ja gauti butu daugiau nei nelogiska.
Atsakyti
Kazkodel susidariau ispudi, jog esate karstakose. Pazistami su vyru 1.5 metu, o jau spejot persikraustyt, susituokt, vaikus suplanuot ir neveisingumo klinikas aplankyt ax.gif Galbut ir santykiuose panasiai elgiates. Neparode demesio- barnis, nepabuciavo- barnis, pasake kazka netinkamo- barnis. Vyrui, kuris svecioje salyje neranda darbo ir kuris net zmonai (anto jos) nesugeba itikt, manau, moters scenos tik kerta per ego. Siulyciau tiesiog sumazinti apsukas- nusiraminti, nebekibt prie vyro ir pagalvoti apie mazyli. Kartais problemu nereikia spresti- laikas pats sudelioja viska i savo vietas 4u.gif

P.S. jei suklydau del karstakosiskumo, atsiprasau 4u.gif Nenoriu, kad pelem apleistumet hihihi.gif
Atsakyti