Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno humanitarinė pagrindinė mokykla

QUOTE(taka_taka @ 2014 03 19, 18:17)
Na, suraskit jūs man kitą mokyklą su tiek pletkų, straipsnių, komentarų ir atitinkamu kontingentu, kurio didžioji dali iš rizikos grupės šeimų, su elgesio problemom ir 9, įtrauktais į policijos įskaitą, nes rūko ne vietoj ir nespėja pabėgti...

O kaip surast- jei kitos mokyklos tokios informacijos NESKELBIA?.. Na ir iš 700 vaikų- 9 šitoj mokykloj.. O kur kiti??? Manau- kad kaip norit matyti- taip ir matot.. nepastebėjot, kad mokykla atnaujinta, kad keičiasi.. matote tik kas bloga..Vyksta renginiai, vaikai dalyvauja konkursuose, net mamyčių mugė buvo mokykloj. O Jūs pati buvote nuėjusi į Petrašiūnų pagrindinę mokyklą šiemet?
Atsakyti
Man svarbiausia vaikų saugumas. Manęs renovuotu pastatu nesuvyliosit. Susidūriau su jų vaikais prieš kelis metus. Ir oi vargšės tos mergaitės, kurių "tėvam" mokykla po langais yra tokia kaip ir visos kitos. Ir neįtikinsit jūs manęs, kad jos turi būti vienoj patalpoj su tais su elgesio problemom, nes ir šitie turi teisę į mokslą...

Iš kur ištraukėt, kad policijos įskaitoj 700 nepilnamečių? Čia jums Petrašiūnų vidurinėj sakė?
Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2014 03 19, 21:39)
Man svarbiausia vaikų saugumas. Manęs renovuotu pastatu nesuvyliosit. Susidūriau su jų vaikais prieš kelis metus. Ir oi vargšės tos mergaitės, kurių "tėvam" mokykla po langais yra tokia kaip ir visos kitos. Ir neįtikinsit jūs manęs, kad jos turi būti vienoj patalpoj su tais su elgesio problemom, nes ir šitie turi teisę į mokslą...

Iš kur ištraukėt, kad policijos įskaitoj 700 nepilnamečių? Čia jums Petrašiūnų vidurinėj sakė?

ne įskaitoj- paskaitykit ankstesnius pano parašymus- maišote terminus.
Atsakyti
Kai paauglys nelanko mokyklos, bėga iš namų, nutveriamas išgėręs ar padaro kitą administracinį nusižengimą, jis yra įtraukiamas į policijos duomenų vaikų apskaitą.

Įkliūvantys už nusikaltimus moksleiviai įtraukiami į juodesnį sąrašą – policijos įskaitą.
Už tyčinius nusikaltimus teisiami asmenys nuo 14 metų, o už administracinius nusižengimus baudžiama nuo 16 metų.

2012 metais Kauno teisėsaugos pareigūnai ištyrė nepilnamečiams iškeltas 303 baudžiamąsias bylas, iš jų 11 – labai sunkių nusikaltimų.

http://www.lrytas.lt...dazniau.htm?p=2
Papildyta:
http://www.ekbb.lt/naujienos
[B]http://www.ekbb.lt/naujienu-archyvas-2012/#11
Liepos 10-11 dienomis mūsų bendruomenė kartu su "The Way Sports" misija rengia evangelizacinius sporto renginius Petrašiūnų vidurinėje mokykloje, Panemunės ir "Ąžuolyno" vaikų globos namuose, o taip pat Kauno nepilnamečių kolonijoje. Melskitės, kad šie renginiai padėtų perteikti vaikams Evangelijos žinią apie Kristų.

O čia kas? Ne tik policijos, bet ir religijų terminai maišosi???[/b]
Papildyta:
Kokios dar mokykloj "NAUJOVĖS"???

Aš matot labai senamadiška g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taka_taka: 19 kovo 2014 - 21:04
QUOTE(taka_taka @ 2014 03 19, 22:05)
Kai paauglys nelanko mokyklos, bėga iš namų, nutveriamas išgėręs ar padaro kitą administracinį nusižengimą, jis yra įtraukiamas į policijos duomenų vaikų apskaitą.

Įkliūvantys už nusikaltimus moksleiviai įtraukiami į juodesnį sąrašą – policijos įskaitą.
Už tyčinius nusikaltimus teisiami asmenys nuo 14 metų, o už administracinius nusižengimus baudžiama nuo 16 metų.

2012 metais Kauno teisėsaugos pareigūnai ištyrė nepilnamečiams iškeltas 303 baudžiamąsias bylas, iš jų 11 – labai sunkių nusikaltimų.

http://www.lrytas.lt...dazniau.htm?p=2
Papildyta:
http://www.ekbb.lt/naujienos
[B]http://www.ekbb.lt/naujienu-archyvas-[B]2012/#11
[/b]Liepos 10-11 dienomis mūsų bendruomenė kartu su "The Way Sports" misija rengia evangelizacinius sporto renginius Petrašiūnų vidurinėje mokykloje, Panemunės ir "Ąžuolyno" vaikų globos namuose, o taip pat Kauno nepilnamečių kolonijoje. Melskitės, kad šie renginiai padėtų perteikti vaikams Evangelijos žinią apie Kristų.

O čia kas? Ne tik policijos, bet ir religijų terminai maišosi???[/b]
Papildyta:
Kokios dar mokykloj "NAUJOVĖS"???

Aš matot labai senamadiška  g.gif

Primenu - dabar yra 2014 metai.. 2013 metais mokyklos buvo sujungtos, ..Kodėl kišate praeitos mokyklos vadovybės veiklą?
Atsakyti
Kaip matome, ta vadovybė vis dar sukiojasi tarp pedagogų.
Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2014 03 20, 10:22)
Kaip matome, ta vadovybė vis dar sukiojasi tarp pedagogų.

O jūs ten dirbate, kad matote? bigsmile.gif Man tikrai nesuprantama pagieža Petrašiūnų pagrindinei mokyklai, kuria spinduliuoja jūsų visos žinutės? Gal dirbote? Mokėtės?

Nes dabartinės situacijos tikrai nežinote.

Linkiu apsiraminti.
Atsakyti
Jau sakiau. Teko susidurti su tais vargšais vaikais prieš kelis metus.

Ir neįtinsit jūs manęs, kad pavaduotojas, soc. pedagogas ar paprasčiausias fizinio mokytojas, matantis visą tą purvą ir nieko nedarantis, yra geras pedagogas.

Ir nereikia man čia pudrint smegenų, kad dėl visko kalta jūsų buvusioji direktorė, pasak jūsų pačių, pijokavusi darbo vietoj, nes Kauno Švietimo skyriui tai vienodai rodė eilę metų.

Tokie jūsų postai man labiau primena Pakso pasisakymus, kad aplinka kalta ar Darbo partijos kandidatūrą...

Gal mes ir PEDAGOGO sąvokas skirtingai suprantam...

O dirbti ar mokytis mokykloje nereikia. Viskas yra prieinama internetu. Taip pat bendraujant su buvusiais mokiniais ar kitų mokyklų pedagogais...

Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2014 03 20, 11:29)
Jau sakiau. Teko susidurti su tais vargšais vaikais prieš kelis metus.

Ir neįtinsit jūs manęs, kad pavaduotojas, soc. pedagogas ar paprasčiausias fizinio mokytojas, matantis visą tą purvą ir nieko nedarantis, yra geras pedagogas.

Ir nereikia man čia pudrint smegenų, kad dėl visko kalta jūsų buvusioji direktorė, pasak jūsų pačių, pijokavusi darbo vietoj, nes Kauno Švietimo skyriui tai vienodai rodė eilę metų.

Tokie jūsų postai man labiau primena Pakso pasisakymus, kad aplinka kalta ar Darbo partijos kandidatūrą...

Gal mes ir PEDAGOGO sąvokas skirtingai suprantam...

O dirbti ar mokytis mokykloje nereikia. Viskas yra prieinama internetu. Taip pat bendraujant su buvusiais mokiniais ar kitų mokyklų pedagogais...

Taip ir maniau- visa jūsų informacija pagrįsta gandais,pletkais, ir senais internetiniais straipsniais.

Kitų mokyklų pedagogai lai apsižvalgo savo mokyklose, nes tikrai nėra ten viskas švaru. Asmeniškai pažįstu merginą , kuri negali lankyti "X" mokyklos dėl patyčių- jai skirtas namų mokymasisi, o mokyklos vadovybė aiškina, kad pas juos patyčių nėra, nes jie vykdo programą prieš patyčias.. Juokas pro ašaras.

O Jums sėkmės surasti tobulą mokyklą.
Atsakyti
Vienas atvejis iš 500 mokinių, tai ne pusė probleminių iš vos surinktų mokinių.

Asmeniškai pažįstami buvę mokyklos mokiniai nėra pletkai, o ir pletkai be pagrindo neatsiranda, straipsniai - juo labiau.
Atsakyti
Moteriškės nepilstykit viena ant kitos.... kiekvienas turi savo nuomone ir gali ją išreikšti.Aš asmeniškai pažįstu 3 mamas, kurių vaikai lanke šią mokyklą, 2 mamų atsiliepimai, kad jų dukroms tai buvo superine mokykla, o 3čiai mamai - banditu, alkoholiku ir t.t. mokykla....... tai kuom tiketi?Kol mūsų vaikai nepasimokys tokioje mokykloje, nieko negali spręsti, kaip tau ten bus.
Tikekimes mokykla atsigaus ir mūsų rajono vaikučiai joje mokysis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viktner @ 2014 03 20, 23:23)
Moteriškės nepilstykit viena ant kitos.... kiekvienas turi savo nuomone ir gali ją išreikšti.Aš asmeniškai pažįstu 3 mamas, kurių vaikai lanke šią mokyklą, 2 mamų atsiliepimai, kad jų dukroms tai buvo superine mokykla, o 3čiai mamai - banditu, alkoholiku ir t.t. mokykla....... tai kuom tiketi?Kol mūsų vaikai nepasimokys tokioje mokykloje, nieko negali spręsti, kaip tau ten bus.
Tikekimes mokykla atsigaus ir mūsų rajono vaikučiai joje mokysis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

Pažadu- daugiau nebepilstyti.. cool.gif
Atsakyti