QUOTE(vilkra @ 2015 02 07, 17:19)
Man patiko betarpiskumas bendraujant tiek su direktore, tiek su visais mokytojais. Patinka ir dabar. Tiek "Tamo", tiek gyvai.Reikia- Eini- susitinki- kalbi - jokio saldumo- ar atstumimo. Todel ir sakau- patiems reikia patirti.
Labai vertinu, kai kalba kaip suaugę ir kaip suinteresuoti, kad vaikui būtų geriau.
O del klases suformavimo- taip dalinai loterija. Bet vel gi- jei tevai aktyvus, nori spresti klases problemas- o ne uzsimerkti- ai, lai kiti sprendzia- daug kas pavyksta. Ir siaip- jei vaikas nori buti su buvusiais klasiokais- gal ir i tai reikia atsizvelgti. Mano baige Humanitarine pradine kaip tik mokyklo sujingimo metu- is ju laidos labai ne daug kas perejo i Petrasiunu pagrindine- stigo elementaraus vadovu demesio- ir informacijos.
Tai va, kad kontingentas yra baisiai loterijos dalykas. Jeigu mokytoja, auklėtoja vaiką dar gali kažkiek įtakoti, bet jo 'atsipalaidavusius' tėvus kaip paveiksi?

Tai jeigu tokių tėvų dauguma, arba tokių tylenių, kurie tik išėję iš kokio susirinkimo koridoriuj 'ereliai', arba prie durų mokyklos mamos sustoję pasibėdavoja..
Papildyta:
mano dukros klasej 18 vaiku.
o tai kiek yra tų a,b,c,d,e,f, g, h klasių šioje mokykloje?
QUOTE(AgnePagne @ 2015 02 07, 18:16)
Klasė buvo profilinė, patekti galima tik išlaikius egzaminus. Mūsų klasėje visada buvo virš 30 vaikų. Kažkaip nejaučiau, kad tai kenktų.
ar matote skirtumą - Jūsų klasėj susiėjo motyvuoti vaikai po egzaminų, o ir tėvų motyvacija nebuvo paskutinėj vietoj, o kur tiesiog sueina vaikai, nes patogus susisiekimas.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...