QUOTE(GABO @ 2009 09 24, 17:44)
Ieškojau informacijos apie šią mokyklą, bet tokios temos neradau. Norėčiau daugiau informacijos apie šią mokyklą. Kas leidžiat arba leidot savo vaikus ir kaip jie toje mokykloje jautėsi?
Kokios dar mokyklos yra Petrašiūnuose? Mano sūnūs eina į antrą ir ketvirtą klases.
Būsiu dėkinga už informaciją.
As jau senokai mokiausi sioje mokykloje iki 9klases, veliau isejau i gimnazija. Jau mano laikais ten dedavosi tokie dalykai...Mokytojai visai negerbiami, siuntinejami ir vadinami visokiais zodziais, pamoku metu didziulis triuksmas. Buvo tik keli mokytojai, kurie sugebedavo suvaldyti klase. Na cia taip nuo 5 klases daresi. Iki 4kl kol mokemes pas viena mokytoja viskas buvo gerai. Mano mokytoja buvo O. Kimbirauskiene, tik graziausius zodzius galiu apie ja pasakyti, puikiai paruosdavo mokinius. Buvo griezta, bet ir labai gera. Dabar sioje mokykloje mokosi mano brolis. Jis astuntokas, jeigu butu gabus mokslams TIKRAI leistume i kita mokykla, bet deja su mokslais jam sunku, be to dar ir tinginys baisus

. Zodziu, jeigu jusu sunus gabus siulyciau kita mokykla. Arba leisti mokytis tik iki 4 klases, veliau pervesti i kita mokykla.
Ir man regis Petrasiunuose dar yra Humanitarine mokykla, netoli poliklinikos, bet ji ruosia iki 4klases vaikus. ..