Įkraunama...
Įkraunama...

Didžioji mamos baimė netekti kūdikelio

mano panelei 3 men., pastoviai sapnoju kosmarus.......lauke bijau paimti ant ranku....bijau paslisti...arba kai praeina salia didelis suo...net prakaitoju.....kai einu pas daktarus su mazile......prasau kad kartu eitu vyras..nes nuo streso net negirdziu ka jie man sako........stresoju ..atrodo kad dabar pasakys kad mano vaikui lyga kokia nors neisgidoma ir pan.
ar kam taip buna ar as.....nenormali ? verysad.gif
Atsakyti
as irgi pradzioje tikrindavau ar kvepuoja, net neuzmigdavau... Bet tai gal del to, kad buvau prisiskaicius apie staigias kudikiu mirtis. Bet dabar jau nusiraminau ir nebegalvoju apie tai.
Atsakyti
QUOTE(Ievuzhe @ 2006 09 21, 17:07)
as irgi pradzioje tikrindavau ar kvepuoja, net neuzmigdavau... Bet tai gal del to, kad buvau prisiskaicius apie staigias kudikiu mirtis. Bet dabar jau nusiraminau ir nebegalvoju apie tai.

Del kvepavimo, tai jo..... g.gif as is vakaro kokia valanda negaliu uzmigti, vis pripuolu prie lovytes ir klausau. doh.gif ....ir nakti keliuosi paklausyti ir taip nuo gimimo. doh.gif Nors mano mergytei 8men. ir zinau, kad tokio amziaus vaikams SKMS istinka labai labai labai retai, na bet nieko su savim padaryt negaliu. doh.gif doh.gif
Atsakyti
prisijungia dar viena mama paranojike blush2.gif . kai mano pipirui buvo 1.4 m. nutiko keista istorija ir viskas prasidejo...... sukarsciavo pipiras is ryto ,bet veliau lakste valge nu zodziu viskas gerai dar pries miega pietu vaistuku daviau ir uzmigo. as sau vonia susitvarkiau, skalbinius iszdziausciau kaimyne uzejo. ateinami kambari o pipiras visas melinas guli akytes tik varto. pradejau rekti kad greitaja kviestu. kaimyne griebe telefona o as vaika o tas tik gargaliuoja. blink.gif maniau salia numirsiu. laime kad renimacine greitai atleke ,zemai lenkiuosi pries tuos gydytojus nes zodzio aciu cia per maza. greitai ji atkakaliavo, puse litro degtines ant jo supyle dar vaistuku kaskokiu dave. ir isveze mus i santariskes, jau be temperaturos. pabuvom ten para ir as savo noru atsiemiau vaika is ten ( tik laike ir jokiu tyrimu nedare). o triuksmo buvo!!!!!. isikvieciau gryzus savo pediatre tai irgi nustebus buvo nes vaikas kai renimacine numuse temperatura daugiau ji ir nekilo. nu zodziu sveikas vaikas ir tiek. Bet baimes mama apturejo....... sakau vos nenumiriau salia. dabar vos tik temperatura vos vos pakyla man rankos drebeti pradeda. tai va dar viena paranojike blush2.gif
Atsakyti
Zinokit su tuo kvepaviu tai cia ne juokas,as irgi baisiausei bijojau vyras juokdavosi is manes bet as tikrindavau ir tikrindavau,,deje turiu skaudu prisiminima nes pazystamos vienos 3 men sunelis po pietu miegelio nebeatsikele.Su uzspringimais irgi paranoja schmoll.gif Viena kart nakti pasirode kad dukryte uzspringo ir as ja pradejau purtyt ir atrodo kad ji sukniubus man ant ranu o as jos neatpurtau ,vysras greit griebe ir pradejo purtyt as nubegus yjungiau sviesa,o ji ant tecio ranku ziuri akis isputus kas cia darosi,po to pradejo juoktis.Dar ilgai galvojau apie ta nakti ir dabar tik supratau kad paparasciausei sapnavau o vaika buciau uzpurciu,kazkiek ir juokas ima smile.gif
Atsakyti
Geriau sios temos nebuciau skaicius. Nes as irgi paranojike. Irgi tikrinu simtus kartu ar kvepuoja. Labiausiai bijau naktu...Del to ir miegam kartu.
Siaip stengiuosi apie tai maziau galvoti ir kartais visai pamirstu. Tada bunu laiminga. Bet kartais...
Atsakyti
QUOTE(Simpatiaska @ 2006 09 21, 12:37)
mano panelei 3 men., pastoviai sapnoju kosmarus.......lauke bijau paimti ant ranku....bijau paslisti...arba kai praeina salia didelis suo...net prakaitoju.....kai einu pas daktarus su mazile......prasau kad kartu eitu vyras..nes nuo streso net negirdziu ka jie man sako........stresoju ..atrodo kad dabar pasakys kad mano vaikui lyga kokia nors neisgidoma ir pan.
ar kam taip buna ar as.....nenormali ? verysad.gif

Tu visiskai normali... arba ir as nenormali...smile.gif Mane irgi toks nerimas kuri laika persekiojo. Bet jis praeina...Cia su hormonu kaita susije 4u.gif

Tiesa, ir dar su mazakraujyste, jei nukraujavai gimdydama. Is tikruju esi silpna fiziskai ir instinktai liepia saugot vaika nuo saves pacios...Oi ryskiai atsimenu as ta perioda, kad laiptais eidama su vaiku ant ranku nugriusiu.
Dabar mazei beveik 9 men, tai jau praejo. Viskas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgga: 23 rugsėjo 2006 - 23:31
Kai mano mažiukas užspringo mane ištiko šokas ohmy.gif Gerai, kad vyras sureagavo, apvertė ir atspringo vaikas. Tai po to dvi naktis negalėjau akių sumerkti. Vis bijodavau, kad vaikas neužspringtu kol aš miegosiu doh.gif Dabar jau nieko. Supratau, kad jie taip lengvai neužspringsta, moka ir pakosėti ir pakvėpuoti...
Atsakyti
[quote=kiri111,2006 09 21, 23:24]
Del kvepavimo, tai jo..... g.gif as is vakaro kokia valanda negaliu uzmigti, vis pripuolu prie lovytes ir klausau. doh.gif ....ir nakti keliuosi paklausyti ir taip nuo gimimo. doh.gif

Man tokia pati paranoja sad.gif
Atsakyti
prie jusu grupeles prisijungiu ir as, nes tokia pati ir man paranoja schmoll.gif , negaliu ramiai miegoti nakti, tad keliuosi vos ne kas valanda ir einu ziureti ar kvepuoja ir neuzsidengus antklode galvytes, nes viena karta taip radau bemiegancia, tai nuo to karto bijau net kloti. nors beveik jau penktas meneselis bet baime nepraeina schmoll.gif , net bijau laiptais nesti, nes galvoju jei paslys koja kaip tada bus g.gif, nesciai taip pora kartu buvo, nuo tada bijau is viso visokiu laiptu, net tik pas save namie verysad.gif
Atsakyti
jauchiu kad mes visos tokios pachios paranoikes. ash acimenu pirma nakti ligoninej mano mergina atpyle piena per burna ir per nosi, tai ji ten ji lyg koset pradejo. o man taip sunku buvo atsisesti kazkodel. ir dar su ta "pipete"nemokejau elgtis. tai ikishau i nosi ir pradejau minkyt ash ja. ish kur man zinot, kad reikia ora ish pradziu ishleist ior tada bandyt viska ishsiurbt... nu bet viskas buvo ok po keliu sekundziu. nuo to laiko negalejau pirmom naktim ramiai miegot. bijodavau kad neprisikvepuotu atpilto pieno ir t.t. plius vidury nakties prabusdavau ir jos ieshkodavau. niekaip rast negaledavau. po padushkos uztiesalais ieshkodavau prabudus:) ar po kaldra:) ir dabar dar kartais ieshaku:)prabundu ir nematau kur yra, nes tamsu. tai pradedu visur chiupinet:) o del kvepavimo tai jo:) jei negidziu kad kvepuoja, tai prisilenkiu ir klausau, ar padeu ranka ant nugarytes, kad galechiau jausti, kaip nugaryte kilnojasi:) jauchiu greit tai praeis. nes jau nebedaznai taip darau:)
Atsakyti
As tai isvis nemanau kad man kada nors praeis,mergytei beveik 2m.o as vis dar ziuriu ar kvepuoja ir dar ilgai ziuresiu ir nieko cia blogo kad kiekviena bijom del savo kleckuciu mirksiukas.gif nemanau kad cia paranoja,tiesiog atsargumo delei patikrint gi galima biggrin.gif
Atsakyti