Įkraunama...
Įkraunama...

Prancūzija

Dristu spet, kad nedaug matei ax.gif Tiek visa Vidurzemio juros, tiek Atlanto vandenyno pakrantes yra nuostabios su daugybe nuostabiu lankytinu vietu. Kas daug keliaves sioje salyje, tiems yra labai sunku pasakyti, kur jiems patiko labiausiai 4u.gif
Mano patarimas butu kaip tik nesistengti listi i Provansa, ypac arti didziuju kurortu (daug turistu, daug zmoniu, daug ir kico). Labai nuostabios yra visa pietine ir rytine Rhone Alpiu dalys (Drome, Ardeche departamentai). Gamta, architektura labai "provansiska", ne tiek daug turistu, kainos ne tokios aukstos, o "kaifas" tas pats.
Atsakyti
Pritariu Pirejai. Tvirtinti,kad tik vienas regionas verciausias is likusiu - absurdas! Visa Prancuzija (kaip ir Italija ar kita salis) verta demesio. Esu daug beveik visuose regionuose ir iskirt butent ta "vieninteli" negaliu.
Atsakyti
QUOTE(agsiux @ 2007 02 13, 20:52)
Pries pora metu su vyru apkeliavom Bretanes regiona... smile.gif Nuo pamatytu vaizdu net kvapa uzgniauzdavo.... O viena vieta is vis mistine: atrode, kad ant pasaulio krasto stovetumem...Stovi ant aukstos uolos, priekyje neaprepiamas vandenynas, ne menkiausio vejelio, ne gyvos dvasios ir ganosi trys is kazkur atklyde balti zirgai....nuostabu....
Si rudeni noreciau i provansa.... ax.gif

O kur tokia vieta?
kažkur savaitę keliausim po Bretanės regioną labai norėčiau kuo daugiau info apie jį, nors turėsim vietinę gidę smile.gif bet būtų įdomu nuomonių išgirsti ax.gif
Atsakyti
Per daug info irgi nera gerai wink.gif
Papildyta:
Daugiau apie Bretane galite pasiziuret cia:

http://www.westernfr...m/brittany.html

Man smalsuma kelia Pink Granite Coast .

Atsakyti
QUOTE(NY @ 2007 06 06, 13:04)
Tvirtinti,kad tik vienas regionas verciausias is likusiu - absurdas! Visa Prancuzija (kaip ir Italija ar kita salis) verta demesio. Esu daug beveik visuose regionuose ir iskirt butent ta "vieninteli" negaliu.

Kas tvirtina, parodykit, primusiu biggrin.gif
Buvau ir pajury, ir vyno keliais keliavau, ir kalnus pamaisiau apie Mont Blanc... Na man asmeniskai graziausias buvo Provansas - ypac Gordes, Roussillon
user posted imageuser posted image

ir as ten noreciau sugrizti bigsmile.gif Tikiu kad kitiems labiau patinka pajuris ar keliones po pilis ar dar kazkas.
Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 07, 15:23)
Tikiu kad kitiems labiau patinka pajuris ar keliones po pilis ar dar kazkas.

Kuris pajuris - Atlanto pakrante ar vidurzemio juros? Gamta abiejuose "pajuriuose" labai skirtinga, miestu architektura - taipogi, zmones - irgi.

Atsakyti
QUOTE(Šilko Namai @ 2007 06 07, 15:23)
Buvau ir pajury, ir vyno keliais keliavau, ir kalnus pamaisiau apie Mont Blanc... Na man asmeniskai graziausias buvo Provansas - ypac Gordes,  Roussillon
user posted imageuser posted image
ir as ten noreciau sugrizti  bigsmile.gif Tikiu kad kitiems labiau patinka pajuris ar keliones po pilis ar dar kazkas.

Gordes ir mane labai suzavejo, ypac jo zmones ir architektura bigsmile.gif seip ten labai lankytina vieta, vakare super vaizdas miestelio ax.gif
L'isle-sur-la-Sorgue suzavejo savo turgumi bigsmile.gif Cavaillon savo panorama nuo kalvos, Les saintes-maries-de-la-mer savo papludimiu ir galybe kriaukliu bigsmile.gif vaziuojant nuo Avignon link sio kurortinio miestelio berods camargues regionas jei neklystu, tel labai patiko flamingai bigsmile.gif kiek ju daug bigsmile.gif
Fontaine de Vaucluse suzavejo savo paslaptimi. Taipogi popieriaus gamykla su senomis tradicijomis bigsmile.gif O Le mont ventoux savo svaiginanciu auksciu wub.gif ech..kaip noreciau ten sugryzti... Salia Martiques buvome papludimyje vidurzemio juros, ten velgi pasaka...
Gyvenau ir Angers mieste, patiko ten ax.gif bert man mielesne visgi vidurzemio juros pakrante, provansas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasimetusi: 10 birželio 2007 - 15:59
dar info,tik si karta apie Napoleono kelia(+ lavandu laukai,tarpekliai ir t.t.):

http://www.aukadia.net/alps/rn.htm
Atsakyti
o gal kas aplankete Sant Trpez miesta... ?planuojam po svaiteles vaziuot ten su automobliu ties is londono... o paskui i lietuva.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zoro 888 op @ 2007 05 27, 11:51)
Labiausiai man patiko iš suvenyrų - Paryžiaus oras thumbup.gif . Dėžutė. ją atidarius - tuščia lotuliukas.gif .

Nu man Paryžiaus oras yra Paryžiaus oras wub.gif . Kažkur jau rašiau, kad kiekvieną kartą sugrįžusi savaitę neiškraunu lagamino, nes visi drabužiai, daiktai būna persismelkę tuo kvapu wub.gif . Kaip gera atidaryt trumpam ir pajust wub.gif
Atsakyti
Informacija apie pramogu parkus
http://www.infoparks.com
Atsakyti
Idedu pakartotinai sia info(esu dar paskelbus temoje "Po Europa - automobiliu")

Visi,kas ruosiasi liepos pradzioj vaziuot i Prancuzija,atkreipkit demesi i dviraciu lenktynes Tour de France. Paitikrinkit savo marsruta,ar "nesikerta" su lenktyniu marsrutu. Smulkesne info apie dviraciu lenktyniu trasas ir miestelius galite paziureti cia:

http://www.letour.fr/indexus.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NY: 24 birželio 2007 - 11:17