QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 12 27, 16:43)
koks keistas atsiliepimas, o kai paskaičiau paryškintus žodžius pamaniau, kad taip gali kalbėti tik toks pat tūpas (citata iš jūsų posto) žmogus. Jeigu kažką kalbate, kalbėkite atsakingai. Man tėvai nepasirodė visiškai tūpi, medikai taip pat. Būtų įdomu sužinoti, kokia jūsų patirtis susiduriant su šia ,,alergine triada"- BA, AD ir alerginiu rinitu, jeigu šitaip kalbate.
Aš asmeniškai įdėmiai klausiausi Tomo istorijos, giminaitė kaip tik dirba skyriuje, kuriame dažnai guli šis berniukas, tikrai nėra taip, kaip čia kalbate. Šlykštu net skaityti, nes tikriausiai net neįsivaizduojate, ką reiškia sirgti tokiomis ligomis.
Jeigu slykstu, tai neskaitykite

. Mano patirtis deja, labai didele kas liecia tokias ligas. Esu pervaziavusi skersai isilgai visa Lietuva ir isklausiusi tokiu vadinamu "profesoriu" nuomones kaip Kudzyte ir dar didesniu poniu, anot kuriu mano vaikas "be hormonu kaip masina be benzino - nevaziuos". O vat ir vaziuoja - absoliuciai be jokiu hormonu, be jokiu antihistamininiu, be jokiu sintetiniu priemoniu, kurias turejau 6 kartus tepti ant savo vaiko kunelio, pagal musiskiu tupu gydytoju nurodymus. Cia slykstu ne tai, ka as parasiau, cia slykstu ka musu farmacinininku nupirkti gydytojai daro su musu vaikais. O dar slyksciau, kad tevai tai leidzia daryti su savo vaiku - paciu brangiausiu savo turtu - nesuvokiu kaip taip galima, kad ir kaip besistengciau.
Isvis, tai nematau tikslo cia su jumis diskutuoti - cia jusu patirtis nelygi manajai, kad galetume testi diskusija. Jums slykstu, ka parasiau, nes tiesiog niekada nesuprasite koks apima jausmas, pamacius per televizija tooki vaika - taip ir dar blogiau butu atrodes ir mano vaikas, jeigu laiku nebuciau nutraukusi sarlatanisko gydymo. Labai, labai skaudu del to vaiko - kaip del savo paties, bet tevu ne tik kad negaila - dar syki pasikartosiu - tureti tokius tevus, kurie sitaip leido griauti vaiko organizma yra tikru tikriausia bausme.
O tie naujieji brangieji vaistai - dar vienas pinigu ismetimas i bala. Aklesnis uz akla tas, kuris galvoja, kad cheminiais preparatais pavyks uzgniauzti is organizmo ivairiausiomis formomis besiverziancius tersalus.
TV3 Issipildymo akcija - labai grazus reiskinys kaip po toks, ten tikrai buvo vaikuciu, kuriems parama isties labai reikalinga, bet Tomuko atveju, deja, pinigai bus panaudoti netikslingai - eilini karta pasipelnys farmacijos kampanijos.
Jeigu norite padeti tam vaikui, geriau per ta savo giminaite perduokite tevams, kad pasidometu kas tai yra Vokietijoje taikoma AHIT terapija - jiems butent jos ir reikia, o ne eilinio antihistamino, kad ir uz 1700Lt . Kazin jie bent jau persiskaite, koks yra tu Xolair salutinis poveikis? Ka dar tam vaikuciui teks patirti, be to, kad jau augimas sustojo?