O sakykit gal kuri suprantat daugiau ir zinot, ar hormonai ir hidrokortizanas tai cia tas pats?
manau, kad hormonas, nes jie vadinami kortikosteroidais. ir visi -kortizanai, tai ir zymi

QUOTE(SMALSE @ 2011 02 28, 20:20)
Kai nusipirkau tuos Dermasilk pirstines - per nakti ismiegodavau nesitepusi kuo piukiausiai
Mane, labai domina tos pirštinės. Nes problema ta pati,.. niežulys, nusikasymai.
Klausimą turiu-> Rasakiloj, nuotraukoje, jos atrodo lyg megztos, neplonos.. Ar nebūna su jomis karšta miegoti? Ar patogios?
QUOTE(Night @ 2011 03 18, 17:43)
Gal kas jau bandėte Kartalin kremuko? Koks efektas?
Labiausia akcentuojama, kad juo gydoma, Psoriaze.
Gal žinote kaip Dermatitą veikia?

QUOTE(Jolleee @ 2011 03 18, 20:05)
Labiausia akcentuojama, kad juo gydoma, Psoriaze.

Vat tai ir mane stbdo nuo pirkimo.. Niekur nerašo, kad tinka AD. Gal tiks, gal ne, o 100Lt bus išmesta

Aš užsisakiau porą nehormoninių tepaliukų iš usa. Kai gausiu, pakomenduosiu. Rekomenduosiu arba ne

QUOTE(Jolleee @ 2011 03 18, 21:05)
Mane, labai domina tos pirštinės. Nes problema ta pati,.. niežulys, nusikasymai.
Klausimą turiu-> Rasakiloj, nuotraukoje, jos atrodo lyg megztos, neplonos.. Ar nebūna su jomis karšta miegoti? Ar patogios?
Jo, jos megztos, pati isivaizdavau kad bus malonios silkines

QUOTE(askodryle @ 2011 03 11, 15:04)
Laba diena,
Esu 4 kurso medicinos fakulteto studentė. Rašau darbą apie atopinį dermatitą, jo paplitimą, uždegimo, niežėjimo ir atsirandančių išbėrimų sukeliamas problemas, odos priežiūros įpročius, Jūsų žinias ir gydymą. Reikia atlikti tyrimą- anketinę apklausą. Aš begalo būčiau dėkinga, jeigu kas nors man padėtų!Apklausa yra anoniminė, todėl nereikės rašyti nei vardo, nei pavardės. Tyrimas visiškai savanoriškas. Jei kuris klausimas atrodo nemalonus, galėsite palikti jį neatsakytą. Dėkoju už dėmesį!
Papildyta:
Siunciu anketa i el.pasto adresa, nes cia blokuojamos visos nuorodos. Mano el. pasto adresas yra elitak10@gmail.com. Labai laukiu jusu atsakymu! Aciu uz pagalba!
Arba, aš pati galėčiau nusiųsti Jums anketą, jeigu paliktumėte savo el. pašto adresą, gal taip būtų patogiau?
Esu 4 kurso medicinos fakulteto studentė. Rašau darbą apie atopinį dermatitą, jo paplitimą, uždegimo, niežėjimo ir atsirandančių išbėrimų sukeliamas problemas, odos priežiūros įpročius, Jūsų žinias ir gydymą. Reikia atlikti tyrimą- anketinę apklausą. Aš begalo būčiau dėkinga, jeigu kas nors man padėtų!Apklausa yra anoniminė, todėl nereikės rašyti nei vardo, nei pavardės. Tyrimas visiškai savanoriškas. Jei kuris klausimas atrodo nemalonus, galėsite palikti jį neatsakytą. Dėkoju už dėmesį!
Papildyta:
Siunciu anketa i el.pasto adresa, nes cia blokuojamos visos nuorodos. Mano el. pasto adresas yra elitak10@gmail.com. Labai laukiu jusu atsakymu! Aciu uz pagalba!
Arba, aš pati galėčiau nusiųsti Jums anketą, jeigu paliktumėte savo el. pašto adresą, gal taip būtų patogiau?
sveikute,labai noreciu gauti ta anketa,su malonumu isbandysiu mano adresa kmiele25@yahoo.de aciu.

Sveikos merginos
jungiuosi i jusu gretas,pati pries puse metu turejau sia liga-apyburnio uzdegima,t.y. dermatitas,kuris mane kamavo ilgai,pries pora metu prasidejo ir vis kankindavo
naudojau ivairius vaistus,oj kokiu tik as nenaudojau...
taciau patys geriausi vaistai siai ligai yra ELIDEL tepalas,su juo issigydziau labai greitai,o kamavausi pora metu,aisku su pertraukom,tikrai patariu pabandykit,jis visiskai naturalus tepalas,visiskai nekenkia odai,be jokiu hormonu ir veiksmingais,tikrai patariu:) jis brangus,bet vertas savo kainos

vasarą su Dermasilk pirštinėm tikrai nekaršta. Juk jos pagamintos iš šilko, o būtent šilkas turi vėsinimo ir raminimo savybių. Aš ir Aistytei patarčiau vietoj Elidel kremuko geriau įsigyti Dermasilk kaukę, nes efektas tikrai geras, išbandytas, o apie Elidelį skaičiau, kad gali sukelti vėžį.
Dar noriu pasiždiaugti, kad mano AD gerokai rimsta. Kaip ir minėjau anksčiau - reikia valyti kepenis. Dbr i dieną išgeriu po 1 lr labai silpnos pelyno žolės arbatos. Pamėginkite, tikrai verta. Bent jau tikrai nepakenksite.
Dar noriu pasiždiaugti, kad mano AD gerokai rimsta. Kaip ir minėjau anksčiau - reikia valyti kepenis. Dbr i dieną išgeriu po 1 lr labai silpnos pelyno žolės arbatos. Pamėginkite, tikrai verta. Bent jau tikrai nepakenksite.
O kiek tos pirštinaitės kainuoja?
Aš irgi jungiuosi į jūsų būrį, tą patį palydovą turiu
Pirmąkart prieš pusantrų metų, rudenį nusilupo lūpos keliais sluoksniais, ištino, buvau labai labai išsigandusi, jau maniau kokią ligą užsinešiau. Tada gydytojas konstatavo atopinį dermatitą. Tepaliukai, vaistukai - ir vėl mano lūpos sveikos. Pamiršau. Po maždaug septynių mėnesių viskas atsinaujino ir paplito. Akių vokai pradėjo luptis, lūpos, aplink nosį, smakras... Lupasi, peršti, graužia. Siaubingas vaizdelis. Vėliau tino. Ko tik neperėjau. Ir nuo tada teko susitaikyt, kad su visam AD neišeina, o tik kartais nusprendžia aprimti
Tai va taip nuo birželio iki dabar ir draugaujam... Ilgiausiai, kad nebūtų jokių problemų, turbūt maksimum dvi trys savaitės. O šiaip dažnai atsikeliu vieną dieną - bac
Kasdienybei dar dar, galima susitaikyt su tuo... Bet kai atsikėliau visa ištinus/apsilupus savo gimtadienio dieną...
Tada nieko nebesinori. Ko tik nebandžiau. Yra keli tepalai, kurie šiek tiek padeda, apramina. Man dar labai tinka praustis su natūraliu afrikietišku muilu, tept veidą su natūraliu taukmedžio arba kokosų aliejumi. Dažnai odą nuramina rožių vanduo. Bet kai ateina AD, tai nei harmoniniai, nei natūralūs gaminiai nepadeda. Kartais išgeriu Zyrtec tabletę.
Ir man laaabai visa tai ūmina du dalykai:
Alkoholis. Neduokdie išgersiu kokią taurę vyno tada, kai esu išberta - kitą dieną atrodau zombiškai
O jeigu ko nors išgeriu tada, kai būna ramybės metas, ne visad ištinstu. Bet aišku irgi ne išimtis, pasitaiko.
Psichologinė būsena, ar kaip čia įvardint... Šeimoje turėjome rimtą bėdą, žodžiu iš tos šokinės būsenos aš visa ištinau, pradėjo veidas luptis, bert jį ir t.t. Ir visados, kai labiau pasinervuoju, įnirštu ar kokios bėdos kamuoja - AD apsireiškia. O pastebiu, jeigu esu geros nuotaikos, širdyje ramybė, tai tarsi ir veidukas skaistesnis, nejautrus, AD atostogauja.
Tai va, labai skaudu turėt tokią nemalonią ir tuo pačiu kvailą ligą/bėdą... Man beria (ir visi kiti sinonimai) dažniausiai akių vokus, lūpas, aplink nosį, smakrą, kartais dekolte. Daugiau lyg niekur. Neįsivaizduoju kaip priprasti prie to. Kaip ir minėjau, man baisiausia atrodo tai, kad nežinai kada jis pasirodys. Taip gali visus planus sugadinti, nes per tą skausmą/jausmą/vaizdą man nuotaika dingsta absoliučiai...
Aš irgi jungiuosi į jūsų būrį, tą patį palydovą turiu

Ir man laaabai visa tai ūmina du dalykai:
Alkoholis. Neduokdie išgersiu kokią taurę vyno tada, kai esu išberta - kitą dieną atrodau zombiškai

Psichologinė būsena, ar kaip čia įvardint... Šeimoje turėjome rimtą bėdą, žodžiu iš tos šokinės būsenos aš visa ištinau, pradėjo veidas luptis, bert jį ir t.t. Ir visados, kai labiau pasinervuoju, įnirštu ar kokios bėdos kamuoja - AD apsireiškia. O pastebiu, jeigu esu geros nuotaikos, širdyje ramybė, tai tarsi ir veidukas skaistesnis, nejautrus, AD atostogauja.

Tai va, labai skaudu turėt tokią nemalonią ir tuo pačiu kvailą ligą/bėdą... Man beria (ir visi kiti sinonimai) dažniausiai akių vokus, lūpas, aplink nosį, smakrą, kartais dekolte. Daugiau lyg niekur. Neįsivaizduoju kaip priprasti prie to. Kaip ir minėjau, man baisiausia atrodo tai, kad nežinai kada jis pasirodys. Taip gali visus planus sugadinti, nes per tą skausmą/jausmą/vaizdą man nuotaika dingsta absoliučiai...
Ar jums nuo Elidelio nebuna jokio deginimo pojucio? As kai pasitepu veida, stengiuosi, nedaug, tai visa diena paskui atrodo kad ka tik veida saulej nukepiau..
O siaip jis man pirmu kartu tik patiko, dabar jau net ir nebepadeda tiek...

QUOTE(SMALSE @ 2011 03 25, 12:16)
Papasakokit plačiau. Kiek laiko reikėtų taip gerti? Į litrą vandens kiek žolės dėti maždaug?