QUOTE(Alchemie @ 2007 03 15, 11:21)
Labas rytas, mano mielos mamos..skaitau (po pertraukeles, nes darbe neturejau laiko, o namie inetas numiro) ir jauciu, kiek bendrumu, kiek sirdies rupescio, meiles ir dziaugsmo jus visos turit..kaip gerai, akd tiek geru zmoniu yra pasaulyje..ir susimastau, akd turbut tiktokiems ir gali duoti tokius vaikus, nes gal tik tokie zmones tos kantrybes ir turi nuolatiniam zujimui, naujovems, veiklai sugalvoti.
o kartais aš jaučiusi bloga mama, nes būna ir užrėkiu ir kelis kartus papurčiau

bet kartais tiesiog jau man nervai nelaiko. Didelė nelaimė ir ta, kad aš pati esu be galo nervinga, pati esu daugybę neurologų praėjusi, vaistų rijusi ir pan.

jeigu būčiau geresnės sveikatos, kantresnė...pvz šiandien ėjau pas daktarą, palikau mažę su vyru, ale nei cypt nei drybt nebuvo...tik parėjau- prasidėjo visi klykimai, dėmesio reikalavimas, siutimai....šiandien sunki diena buvo, 2 kartus užsivertė plokštę, tokia didelė 3x2 m

išbarstė visokias kruopas, jas sumaišė su išpiltu šampūnu, ištasė puodus, kelis suskaldė į plyteles, dar vis prisiberia pirštus su stalčiais, pastarąjį kartą taip prisispaudė, kad net žaizdos atsirado, paskui jos supūliavo

aš vis dar noriu tikėti, kad tiesiog ji kaip ir visi vaikai, bet kai pvz nueinam į korekcijos centrą (ten lankomės pas psichologę, kineziterapeutę ir logopedę) vistiek ji išsiskiria iš kitų, ten dažniausiai lankosi vaikai su tais padidėjusiais/sumažėjusiais raumenų tonusais, bet jie visi tokie verksniai, lėti...o Kotryna iškart prie visų bėga, puola bendrauti, viską čiupinėja, verčia, kvatojasi, speigia, kūlvesčiais eina....
QUOTE(Alchemie @ 2007 03 15, 11:21)
Beje, Labradoriuke, apsisarvuok kantrybe, tai, akd vaikas nori zaisti su tavim, tai tu formuoji jo charakteri, tu investuoji dabar i jusu ateities santykius. patikek, sitie vaikai atiduoda be galo daug silumos ir rupescio,
kai paauga yra superinis siltas rysy su mama :super

tai zmogus, kuris tiesiog pajaucia ar tau gerai ar blogai ir visada uzjaucia..is sitos puses vaikas yra tokia dovana, kad tos minutes atperka kelis metus begiojimo paskui ir stogo vaziavimo.
va šito aš labiausiai noriu, nes su savo mama niekada neturėjau ir jau tikriausiai neberasiu to ryšio

kartais aš manau, kad vaikystėje aš buvau tokia, kokie jūsų vaikai yra- hiperaktyvi, tačiau mano motina to nepripažino, ji visada sakydavo, kad esu nenormalus vaikas ir visada sakydavo man- kodėl negali būti kaip visi vaikai...... aš noriu savo vaikui duoti viską, prisitaikyti prie jo, o ne bandyti jį pakeisti.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 03 15, 18:41)
Kaip nakti jam budavo istrikos priepoliai iki 30min. Tai sedziu ir linguoju su klykianciu vaiku.
ar ilgai tęsėsi tokie neramumai?
smagu, kad jus radau...smagu pasisemti iš jūsų patirties, pasidalyti naujienomis, žiniomis

va, linkiu jums tiek daug gerų emocijų