QUOTE(Monika&Arūnas @ 2007 06 29, 09:54)
Ka daryti, mano vaikui visi tevi pasirase, kad ismestu is mokyklos?
Žinau, kad neturi teisės išmesti. Kai mano žiogo klasės tėvai visi surašė tokį laišką ir pasirašę nunešė direktorei, tai direktorė (esu jai labai dėkinga), sušaukė iškarto visos klasės tėvų susirinkimą, iškvietė psichologę, iškvietė atstovę iš švietimo skyriaus ir iš vaikų teisių ir pravedė visiems susirinkimą, kuriame gynė (kiek tai buvo įmanoma) mano vaiką ir mūsų šeimą (nes tokiais atvėjais kliūna ne tik vaikui ). Mokykloj jį paliko, nors geriau nepasidarė. Klasėj tada prasidėjo vaikų ir mokytojos teroras maniškio atžvilgiu. Aišku, mano žiogas į tai regavo keiksmais ir pykčiu. Buvo košmaras. Aš ėmiau pusei metų namų mokymą. Vaiko mokslai nuo to labai nukentėjo, bet klasėje aistros šiek tiek aprimo. Nors labai trumpam...

Paskui vėl viskas prasidėjo iš naujo... Norėdami mūsų atsikratyti, keletas tėvelių ėmėsi labai nešvarių žaidimų
O jūs laikykities ir nepasiduokit

Niekas neturi teisės šitaip elgtis su vaiku

Ir manau, kad eik į švietimo skyrių, pas mokyklos direktorę ar į vaikų teises, jei jau jie nepadės, tai bent duos adresus kur kreiptis. Ir dar. Hiperaktyviukų svetainėje www.hiperaktyvumas.lietuvoje.info buvo iškeltas toks pats klausimas, tai viena mamytė davė savo numerį, kad skambinti jai, ji gali patarti (matyt irgi su tuo buvo susidūrusi)
Ech, nepavydžiu aš jums