Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(norako @ 2007 06 07, 09:19)
Pas mus proto užtemimas ir mano stogo nuvažiavimas (net 7 įkvėpti kartai nepadėjo)...
Alchemie, gal tai vėl dienos tokios mums visoms.....?  unsure.gif
Ar ne laikas mergaitės mums susėst ir išgert žalios arbatos....?  unsure.gif

Nagi merginos, reikia butinai susitikti, kad ir kurnors, kad ir pasikalbėti unsure.gif

Alchemie parašyk man kada, aš kaip nors prisiderinsiu, tik kita trečiadienį vaiką vesiu tyrimams vakare. o taip galiu kiekviena vakara mirksiukas.gif
Atsakyti
As kol kas nezinau..pirmadieni negaliu, antradieni nebent po logoedes vakare su vaiku Pilaiteje busiu, gal koki ketvirtadieni mastom i pavakare, tai gal vyras vaika paziures, o mes pasikalbeti galesime ramiai
Atsakyti
Mes jau grizom po keliones 4u.gif
Ryt ikelsiu keleta nuotraukyciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Cia as blush2.gif
user posted image
user posted image

Matukas:
user posted image
user posted image
user posted image

Mes kartu:
user posted image

Srekas didziapilvis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 12, 12:24)
Cia as  blush2.gif
Matukas:
Mes kartu:
Srekas didziapilvis smile.gif

sveika sugryžusi, o jau nuotraukų gražumas bigsmile.gif na tu tikrai fainulka mama, o jau Mtukas, kaip paugėjęs, gražuolis tavo berniukas mirksiukas.gif na jau šreko pilvukas jėga lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia kaip ir niekas nebevyksta - matyt visos atostogauja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 22, 08:55)
Cia kaip ir niekas nebevyksta - matyt visos atostogauja  g.gif

Ka daryti, mano vaikui visi tevi pasirase, kad ismestu is mokyklos?
Atsakyti
QUOTE(Monika&Arūnas @ 2007 06 29, 09:54)
Ka daryti, mano vaikui visi tevi pasirase, kad ismestu is mokyklos?

Žinau, kad neturi teisės išmesti. Kai mano žiogo klasės tėvai visi surašė tokį laišką ir pasirašę nunešė direktorei, tai direktorė (esu jai labai dėkinga), sušaukė iškarto visos klasės tėvų susirinkimą, iškvietė psichologę, iškvietė atstovę iš švietimo skyriaus ir iš vaikų teisių ir pravedė visiems susirinkimą, kuriame gynė (kiek tai buvo įmanoma) mano vaiką ir mūsų šeimą (nes tokiais atvėjais kliūna ne tik vaikui ). Mokykloj jį paliko, nors geriau nepasidarė. Klasėj tada prasidėjo vaikų ir mokytojos teroras maniškio atžvilgiu. Aišku, mano žiogas į tai regavo keiksmais ir pykčiu. Buvo košmaras. Aš ėmiau pusei metų namų mokymą. Vaiko mokslai nuo to labai nukentėjo, bet klasėje aistros šiek tiek aprimo. Nors labai trumpam... verysad.gif Paskui vėl viskas prasidėjo iš naujo... Norėdami mūsų atsikratyti, keletas tėvelių ėmėsi labai nešvarių žaidimų cool.gif

O jūs laikykities ir nepasiduokit wub.gif Niekas neturi teisės šitaip elgtis su vaiku unsure.gif Ir manau, kad eik į švietimo skyrių, pas mokyklos direktorę ar į vaikų teises, jei jau jie nepadės, tai bent duos adresus kur kreiptis. Ir dar. Hiperaktyviukų svetainėje www.hiperaktyvumas.lietuvoje.info buvo iškeltas toks pats klausimas, tai viena mamytė davė savo numerį, kad skambinti jai, ji gali patarti (matyt irgi su tuo buvo susidūrusi)
Ech, nepavydžiu aš jums verysad.gif
Atsakyti
vario, man atrodo, kad cia viskas vyksta UK..tai gali buti sunkiau su tom teisem...
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 06 29, 21:02)
vario, man atrodo, kad cia viskas vyksta UK..tai gali buti sunkiau su tom teisem...

O blynas, nepaskaičiau blush2.gif
Nors nemanau, kad sunkiau g.gif jeijau Lietuvoj to padaryti negalima (na nebent tave taip užgriaužia, kad pats išeini), tai užusieny manau tuo labiau g.gif
Papildyta:
Nors va, pasižiūrėjau į profilį, o vaikų tai dar nėra g.gif tai apie ką mes čia? g.gif
Ir ne jokia Anglija, šiuo metu, o Klaipėdoj gyvena, pagal žinutes supratau.
kažkas čia nesiriša, o aš taip stengiausi.... verysad.gif
Atsakyti
Gal svetima registracija parase problema? g.gif nezinau.
vario, o tu kaip? Kaip tau vasara?..mes va vel turime PPPT isvadas..belieka laukti Raidos centro susitikimo...ir.apsisarvuoti kantrybe del rugsejo
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 07 03, 19:41)
vario, o tu kaip? Kaip tau vasara?..mes va vel turime PPPT isvadas..belieka laukti Raidos centro susitikimo...ir.apsisarvuoti kantrybe del rugsejo

labuks 4u.gif
mes pusė bėdos, namie puikiausiai susitvarkau. Lanko baseiną, tai nors ir kasdieną lyja - šiokį tokį užsiėmimą turi. Didžiausia problema pas mus likusi nuo hiperaktyvumo (apie paauglystės atsikalbinėjimą ir maištavimą tai jau atskira kalba doh.gif ), tai nemokėjimas bendrauti su vaikais. Prie mergaičių lenda su nelabai gerom mintim, o prie berniukų (ir gerokai vyresnių) lenda su keiksmais ir prisikabinimais doh.gif Supranti, toks jausmas, tarsi pats labai labai norėtų gauti nuo tų dičkių į ausį doh.gif Nieko nesuprantu kodėl. doh.gif bandau rasti info, nes mamyčių su dideliais hiperiukais čia nėra...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vario: 04 liepos 2007 - 08:21