Įkraunama...
Įkraunama...

Mano vaikas hiperaktyvus

QUOTE(Alchemie @ 2007 09 12, 12:24)
Merginos, o gal ryt susimatom? kaip jums?

Nu aš vis dar su sloga unsure.gif ir nuo jos padidėjusia nosim doh.gif , jaučiu iki kitos savaitės aš niekaip unsure.gif .
Alchemie, girdėjau mokykloje tarsi viskas tik geryn? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(norako @ 2007 09 12, 17:16)
Nu aš vis dar su sloga  unsure.gif  ir nuo jos padidėjusia nosim  doh.gif , jaučiu iki kitos savaitės aš niekaip  unsure.gif .
Alchemie, girdėjau mokykloje tarsi viskas tik geryn?  rolleyes.gif

o kas dabar tavę čia užpuolė, kiba sinusitas g.gif ar kokius vaistus geri g.gif

na aš galėčiau, tik kada jūs galite tada ir man praneškite mirksiukas.gif
Atsakyti
Norako, nu mokykloje lyg ir viskas tylu kol kas..niekas nemeta ir atsiliepimai geri wub.gif tik namie sunku daryti pamokas, bet kaip nors
Norako, nu sinupreta pabandyk pradziai, o jei uztine ir akys ir nosis, tai reikia kitu vaistuku, bet nepamenu pavadinimo, namie paziuresiu ir parasysiu.
O as nesuprasi..gerkle skaudejo, dabar lyg ir aprimo, o ausis ir galva kaip gyvsidabrio pripilta..guelciau lovoje, ale, akd darbe mes tik tryse is 7, tai neina..reikia darbus nudirbti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 13, 07:56)
Norako, nu mokykloje lyg ir viskas tylu kol kas..niekas nemeta ir atsiliepimai geri wub.gif tik namie sunku daryti pamokas, bet kaip nors
Norako, nu sinupreta pabandyk pradziai, o jei uztine ir akys ir nosis, tai reikia kitu vaistuku, bet nepamenu pavadinimo, namie paziuresiu ir parasysiu.
O as nesuprasi..gerkle skaudejo, dabar lyg ir aprimo, o ausis ir galva kaip gyvsidabrio pripilta..guelciau lovoje, ale, akd darbe mes tik tryse is 7, tai neina..reikia darbus nudirbti

na kaip šaunu, kad mokykloje viskas gerai, šaunuolis tavo vaikis bigsmile.gif o su namų darbais manau tiesiog reikia įpratimo g.gif
na ir apsirgote merginos unsure.gif sveikite 4u.gif
man nuo sinusito labai gerai padeda GELOMYRTOL FORTE g.gif jis parduodamas be recepto
Atsakyti
nu va taisykle pasitvirtino, tik pasidziauk ir..zodziu..psichologes vaikas susirgo, ji negalejo ateiti..vedziau vaika specialiai i ta pamoka, kur maziau vaiku, kurioje jis gerai dalyvavo..o mokytoja.nu atsisake oriimti ji delto, kad nera psichologes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 15, 23:39)
nu va taisykle pasitvirtino, tik pasidziauk ir..zodziu..psichologes vaikas susirgo, ji negalejo ateiti..vedziau vaika specialiai i ta pamoka, kur maziau vaiku, kurioje jis gerai dalyvavo..o mokytoja.nu atsisake oriimti ji delto, kad nera psichologes verysad.gif

oj drauguže, kokia negera mokytoja, kaip liūdna unsure.gif laikykis Alchemie , drauguže mirksiukas.gif man tai mokytoja nesuprantama, kaip gali nemokyti vaiko doh.gif
Atsakyti
Nu..nebuvo tai atvejis, kai isvaro, bet ji jautesi neuztikrintai, kad jei staiga jis imtu siausti, tai nebutu kam jo raminti ar isvesti..taigi..vel dareme daug namu darbu sekmadieni..o as atrodo jau buvau pasveikusi ir vel...visa uztinusi ir skaudancia gerkle..valgau dabar kori su medum ir mastau, ar nereiks eiti pas gydytoja, nes savijauta tai..kaip nuluptos kates per lietu
Atsakyti
na Alchemie tai jau tirkai eik pas gydytoja, nes jau ilgokai sergi, geriau manau pasikonsultuok mirksiukas.gif ir sveik. o aš tai nusikalusi doh.gif ir neikaip neina atsigauti, kažkaip darbų daug ir iš darbo grįštu vos leisgyvė unsure.gif
Atsakyti
Jau gavau biulioteni, antibiotiku ir tikiuosi isvengsiu ausu uzdegimo..O mano vaikui siandien atrodo gerai mokykloje sekesi. gal pripras pamazu dirbti be psichologes ir klausyti mokytojos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 17, 20:40)
Jau  gavau biulioteni, antibiotiku ir tikiuosi isvengsiu ausu uzdegimo..O mano vaikui siandien atrodo gerai mokykloje sekesi. gal pripras pamazu dirbti be psichologes ir klausyti mokytojos wub.gif

Aj Alchemie kaip gera girdėti, kad viskas po truputuka juda į priekį mirksiukas.gif na va vaistų gavaiir pasveiksi, svarbu, kad nieko rimto mirksiukas.gif ir sveik 4u.gif
Atsakyti
Oi merginos..nezinau, kas cia prikibo..geriu antibiotikus, o kas diena tik blogeja..jau pavargau sirgti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2007 09 19, 22:03)
Oi merginos..nezinau, kas cia prikibo..geriu antibiotikus, o kas diena tik blogeja..jau pavargau sirgti

Alchemie, man atrodo, tau 'othadniakas' nuo įtampos dėl mokslo metų unsure.gif , žinai, aš irgi niekaip neišsikapstau, negaliu sakyti, kad sergu, ale bet ir sveika negaliu savęs pavadinti verysad.gif , beje, bijau džiaugtis, bet man regis, mano riteriui visai neblogai daržely smile.gif , toks surimtėjęs atrodo, eiles žeria, auklėtoja , sakė, graži biggrin.gif , draugauja su vaikais bigsmile.gif , na tokį kietą vaidina, bet sveikinasi ir jis ir su juo, palydi jį, na žodžiu ax.gif ir svarbiausia, jis ....taip panašus į kitus vaikus, padūksta, bet ir paklauso rolleyes.gif , na gal įsilies unsure.gif , oooooi, kaip to norėčiau...
Atsakyti