QUOTE(aukseklaipeda @ 2007 10 17, 10:49)
Dabar nera galimybiu pabendrauti daugiau, teko atsisakyti interneto, nes vyresnelis, (17 su puse) sugalvojo parsisiusti ne kokiu nuotrauku, o as uzklupau mazaji jas beziurint

Gyvenimo tempas toks, kad tiesiog neturiu laiko.
Galiu pasakyti, kad pas mane reikalai gereja, kad ir kaip keista beatrodytu, zinoma nera viskas tobula, bet...
mano žiogas irgi mėgėjas tokias nuotraukas internete susirasti. MB instaliavo kažkokią programą, kuri neleidžia jungtis prie interneto tam tikru metu. Biškiuką ramiau, bet bijau, kad žiogas greit išmoks ją nulaužti
Aukse

Džiugu, kad jums sekasi
QUOTE(norako @ 2007 10 17, 19:20)
Mergaitės, aš noriu pasidalinti su jumis džiaugsmu , nu GERAI mano riteriui darže

, nu jau kaip nuskilo su auklėtoja, jetau, vaikas, deklamuoja, dainuoja, pasakoja, tvarkosi, vyras vyras

. Žinot, gal mes sulaukėm savo laiko, savo žmogaus, kaip jums to linkiu
na kaip džiaugiuosi už jus

labai gera tai skaityti
O pas mane namie katastrofa visiška. Jau savaitė. Gal mėnulis kaltas, ar kokie biolaukai. Nežinau. Bet man jau visai rankos nusvyiro
Šiandien iškviesti mes pas mokyklos kuratorių (t.y kažkos mišinys tarp spec. pedagogo ir psichologo ir vaiko vyresnio draugo). Nebijau, kalba čia jie gražiai, ir siūlo pagalbą, ale vistiek man bloga