Įkraunama...
Įkraunama...

Rogutės mažyliams

QUOTE(Kursuotoja @ 2011 09 28, 15:39)
as irgi i sitas atkreipiau demesi, atrodo rimtos rogutes  smile.gif
Ar kas nors jau uzsisakinejo?

neuzsakinejom dar. Tik skambinau pasiteirauti. Tai kaip suppratau is anksto uzsakinet nereikia. Sake rugsejo gale vel prades gamyba. O jei reikia anksciau, turi pernyksciu. Ziuresim, gal kartais vaziuosim paziuret ateinanciom savaitem kas ten kaip istikro
Atsakyti
sveiki o as noreceu paklaust 6-7men vaikiukui ar normalu ziema vazinet su rogem? mum 4men ir mes lauke visada miegam o jai ziema nulus ant tu roguciu g.gif labai reik man patarimo 1 vaikas ir nezinau kas kaip blush2.gif ziema musu vezimas netinkamas tikrai nepavaziuosim . tai dairytis man roguciu ar naujo vezimuko . g.gif gal is patirties kazkas kazka patars? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 30, 12:25)
sveiki o as noreceu paklaust 6-7men vaikiukui ar normalu ziema vazinet su rogem? mum 4men ir mes lauke visada miegam o jai ziema nulus ant tu roguciu g.gif labai reik man patarimo 1 vaikas ir nezinau kas kaip blush2.gif  ziema musu vezimas netinkamas tikrai nepavaziuosim . tai dairytis man roguciu ar naujo vezimuko . g.gif gal is patirties kazkas kazka patars? mirksiukas.gif

iš patirties - tikrai dar nereikia rogučių schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 30, 13:25)
sveiki o as noreceu paklaust 6-7men vaikiukui ar normalu ziema vazinet su rogem? mum 4men ir mes lauke visada miegam o jai ziema nulus ant tu roguciu g.gif labai reik man patarimo 1 vaikas ir nezinau kas kaip blush2.gif  ziema musu vezimas netinkamas tikrai nepavaziuosim . tai dairytis man roguciu ar naujo vezimuko . g.gif gal is patirties kazkas kazka patars? mirksiukas.gif

Praeita ziema maniskis buvo tokio amziaus kaip bus jusiske. Rogiu neturejom ir tiesa sakant nejutau poreikio jom.
Atsakyti

na tikrai sia ziema dar gausit palaukti, mes mazas leliukas tokiom pramogom dar bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(banginute @ 2011 09 30, 15:37)
na tikrai sia ziema dar gausit palaukti, mes mazas leliukas tokiom pramogom dar bus g.gif

aciu labai tada ieskosim vezimo kito o as jau roges pirkt norejau doh.gif
Papildyta:
man ir tos roges nelabai gera mintis pasirode bet kad su tuo vezimu as tikrai nepavaziuosiu per sniega verysad.gif va pirkau vezima nepagalvojau apie ziema visai doh.gif taip dabar gailiuos verysad.gif
Atsakyti
braske, geriau nusipirkit rogutes kitiems metams per išpardavimus wink.gif
o žiemai geriausia vežimas dideliais pripučiamais ratais.
Atsakyti
maniskei ziema irgi bus 7 men. tai tikrai pirksime rogutes ir, jei vaikui patiks, vazinesimes po kaima su jomis. o jei ne - taigi valgyt nepraso, bus kitai ziemai. manau puses metu vaikas jau nera toks mazas, kad tik vezime lauke budamas turetu guleti.
Atsakyti

per mazas lelius dar rogem, susals ten. juk vezime visi bortai uzstoja vejeli o rogutese niekas vejo neuzstos, zandai nusals mazam leliui.
Atsakyti
Sveiki,
Norim pirkti vaikui rogutes, tai va dabar nezinau kokios doh.gif doh.gif galvoju arba va sitie http://www.vaikutis....su-rankena.html arba medines http://www.skelbiu.l...s-10060278.html ?
Atsakyti
QUOTE(vilmux0520 @ 2011 08 29, 23:38)
Sveikos. Pradedu po truputi dometis rogutemis mazajam.
Ir ziurekit ka atradau: (
http://panevezyscity...-162349756#pics
Tikiuosi tai nebus palaikyta uz draudziama info. Tiesiog netiketai atradau skelbima, ir manau gal dar kam nors pravers. Tik tiek, kad skelbimas senas, bet pati bandysiu pasiskambint tikrai.

ar jau is cia kas uzsakynejo rogutes?
Atsakyti
QUOTE(br@ske @ 2011 09 30, 16:14)
aciu labai tada ieskosim vezimo kito o as jau roges pirkt norejau  doh.gif
Papildyta:
man ir tos roges nelabai gera mintis pasirode bet kad su tuo vezimu as tikrai nepavaziuosiu per sniega  verysad.gif  va pirkau vezima nepagalvojau apie ziema visai  doh.gif taip dabar gailiuos verysad.gif

Tikrai geriau vezimuka pirkti, o rogutes kitai ziemai. Pagalvokit kad su rogutem pvz i parduotuve nenuvaziuosit mirksiukas.gif
Atsakyti