Įkraunama...
Įkraunama...

Rogutės mažyliams

Man atrodo, kad tokių būna Senukuose pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*~sniege~* @ 2006 11 06, 16:19)
Man reikia rogių ne vaiko vežiojimui, o žaidimams. Na nelabai jas ir rogėm pavadinsi, mačiau tokias vaikai pernai ant kalno turėjo, atrodo kaip didelis pripučiamas gelbėjimosi ratas, tik ta skylė vidury ne kiaura, o kaip sėdyne, o šonuose rankenos įsikibti. Smagumėlis su tokia nuo kalno. Gal kas žinot, kur tokių būna pirkti?

Ir Maximose visada tikrai būna. Tiesiog dar neužvežė, negalvojo, kad žiema mus aplankys taip greit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes radom clap.gif
Nusipirkom sau rozes, tikra kareta lotuliukas.gif Super. Mamkai patinka ir mazylei taip pat. Jau siandien isbandem 4u.gif
Atsakyti
Mačiau medines roges Limpopo, su atlošu, kaina apie 120 lt.
Nu bent jau man per brangu. Senukuose su atlošu kol kas nemačiau. Girdėjau būna gariūnuose medinių, kaina apie 35lt. Reikės prie progos nuvažiuot apžiūrėt smile.gif Kaip tik ir sniegas nutirpęs, laiko yra paieškom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2004 01 26, 11:28)
Pirksiu naudotas latviskas rogutes. Medines, stumiamas rankena. Anksciau tokiu buvo labai daug dabar jau beveik nebematau, gal kas dar rasit isaugtas vaiku.

O gal ir dabar dar Latvijoje jas gamina g.gif . Noriu ir as tokiu roguciu.
Atsakyti
O kokios maždaug rogučių kainos? Nors mano krikštasūniui dar tik metukai ir mėnuo, bet buvo mintis Kaledoms padovanoti rogutes 4u.gif Kaip manote, gal vienų rogučių užtektų dviems mažyliams, nes yra ir sesutė dvynė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plonyte_linija @ 2006 11 07, 06:59)
Mačiau medines roges Limpopo, su atlošu, kaina apie 120 lt.
Nu bent jau man per brangu. Senukuose su atlošu kol kas nemačiau. Girdėjau būna gariūnuose medinių, kaina apie 35lt. Reikės prie progos nuvažiuot apžiūrėt smile.gif Kaip tik ir sniegas nutirpęs, laiko yra paieškom smile.gif

jau yra ir Senukuose. Atlošas atskirai 29lt kainuoja. O rogutės medinės apie 79lt. KITOs dar brangesnės.
Atsakyti
gal kas gali parasyti kurioj vietoj Gariunuose roges matet? Ten gal kur baltarusiskom prekem prekiauja , ar kazkur kitus ieskoti? g.gif
Atsakyti
Bandysiu savaitgali i Gariunus nuvaziuot ir paieskot roguciu. Pries kokias 2savaites dar ju nemaciau. g.gif
Atsakyti
buvom gariunuose, nei vienu rogiu nematem schmoll.gif
Atsakyti
maciau Maximoj mediniu roguciu,kainos neziurejau
Atsakyti
vakar mačiau vaiku mieste įvairių dydžių medinių rogučių, atlošai parduodami atskirai. Pigiausios jei gerai pamenu kainavo apie 70 litų
Atsakyti