Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas su cerebriniu paralyžiumi

QUOTE(joolita @ 2007 05 18, 11:08)
tikrai netinkamu metu isvaziavot i sanatorija 4u.gif  reikia vaziuot kai sildymas yra. arba kai jau silta thumbup.gif  mes katik pasveikom,sirgo miglute plauciu uzdegimu verysad.gif  o jums sveikateles,sveikite drinks_cheers.gif

nu kowa-balandi roto wirusai duodas po saulute, o wasara wietu nera, siaip silde wakarais tik wa mano palata labai didele buwo tai ten wesoka budawo, bet nepasakyciau, kad salta dar su sildytuvu pasisildydawom... nu bet as manau,kad cia nei sildymas, nei wesus kambariai nera kalti, sanatorijoj juk neimanoma nesusirgt, juk wiesoj istaigoj wisalaik pilna wisokiausiu wirusu plaukioja ax.gif
Atsakyti
Taip pat ir aš pasijaučiau,atsisakėme mes tų skausmo pinigų,dabar vaikštom nuo vieno gydytojo pas kita.

Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 05 18, 18:55)
nu kowa-balandi roto wirusai duodas po saulute, o wasara wietu nera, siaip silde wakarais tik wa mano palata labai didele buwo tai ten wesoka budawo, bet nepasakyciau, kad salta dar su sildytuvu pasisildydawom... nu bet as manau,kad cia nei sildymas, nei wesus kambariai nera kalti, sanatorijoj juk neimanoma nesusirgt, juk wiesoj istaigoj wisalaik pilna wisokiausiu wirusu plaukioja ax.gif

drinks_cheers.gif ir jei dar priraso vandens proceduru tai praktiskai net ir neimanoma nesusirgt schmoll.gif cool.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jona @ 2007 05 18, 20:10)
Taip pat ir aš pasijaučiau,atsisakėme mes tų skausmo pinigų,dabar vaikštom nuo vieno gydytojo pas kita.

Nesuprantu ,kodėl atsisakėte schmoll.gif ar nuo to vaikas pasveiks?Jeigu duoda imk,jeigu muša bėk. cool.gif matys ,kad vaikui geriau-patys atims.Pinigai dar niekam nepamaišė.Ar ,kad gausi pinigus vaikas nebepagis?mesk tas nesąmones iš galvos.
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 05 18, 18:55)

ta teisi. as miglute pradejau vezioti i dienos stacionara,tai nezinau kada mes baigsim lankyti,nes jau du kartus sirgo. verysad.gif as jau i sanatorija noriu vaziuoti,o mes dar raidos centre neatlankem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 05 19, 07:27)
ta teisi. as miglute pradejau vezioti i dienos stacionara,tai nezinau kada mes baigsim lankyti,nes jau du kartus sirgo. verysad.gif  as jau i sanatorija noriu vaziuoti,o mes dar raidos centre neatlankem ax.gif

o kada planuoji waziuoti i sanatorija?
Atsakyti
QUOTE(pelytea @ 2007 05 19, 14:03)
o kada planuoji waziuoti i sanatorija?

gal po kokiu 3-4 savaiciu. kai baigsiu raidos centre masazus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2007 05 19, 17:11)
gal po kokiu 3-4 savaiciu. kai baigsiu raidos centre masazus bigsmile.gif

aciu visoms mamytems uz pagyrimus mano suneliui, wub.gif nes kekvienai atrasyti net neturiu laiko,retai kada prieinu prie kompo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(virdzinija 7 @ 2007 05 18, 21:59)
Nesuprantu ,kodėl atsisakėte schmoll.gif ar nuo to vaikas pasveiks?Jeigu duoda imk,jeigu muša bėk. cool.gif matys ,kad vaikui geriau-patys atims.Pinigai dar niekam nepamaišė.Ar ,kad gausi pinigus vaikas nebepagis?mesk tas nesąmones iš galvos.

Labas!
Sutinku,kodel palikti pinigus kazkam,ir ypac valstybei,net nedvejodama imciau,ir tikrai nepakeisi,yra kaip yra,o kas priklauso tas priklauso... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2007 05 16, 09:06)
Jei tvarkysies popierius del pasalpu LT tai negausi tada Anglijoj,nes jie siuncia uzklausimus ir tikrina  4u.gif jei pagauna,buna dideles baudos  doh.gif geriau nerizikuok  schmoll.gif
Tai tu ten pas save susitvarkyk visus popierius gaudinetum daugiau nei LT.mano viena pazystama gyvena Airijoj,susitvarke visus popierius,gavo nama uz kuri nemoka,rado spec darzeli ju berniukui,autobusiukas paima ir atveza,nu zodziu,daugiau geriau nei LT  4u.gif

Labas,
Jo zinau,kad baudas deda,tad ir sustabdziau is lietuvos pasalpas,nes bijojau,kad neduotu uzklausima,tad gaunu aisku daugiau nei Lietuvoje,su laiku gausim ir nama,ir transporta,gavom zenkliuka invalidumo,tad stovejimas su masina visur nemokamas.
Vyras daug uzdirba,tai nelabai galiu iki galo visko susitvarkyti,1 pasalpa jau nueme,ziesiu kaip bus,mokejo viska uz nuoma ir dar mokescius kelis,tai buvo gerai,bet kai persikraustem,viska is naujo reikia tvarkytis,o metai kiti prasidejo,bus vargo.
Tikrai viska duoda jie cia,daugiau nei Lietuvoje,sunku man buna,kai gryztu i Lietuva,nes turiu klausytis mociuciu nuogastavimus,kad mano Marius dar nevaiskto,oi kaip mane nervina visas sitas schmoll.gif ,
tai va!
Labanaktis...
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 16, 17:40)
oi kokie fainuoliukai pas adrijana ir egliauskis.  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif ir egliauskis labai grazi mamyte.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Papildyta:
sveikutis prisijunges 4u.gif as taip pat cerebrinuke. dalinuos su mamytemis irgi cia savo patirtele.  bigsmile.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Susigedinau,ir tikrai paraudau,aciu uz musu vaikeliu pagirimus...
Jo jie patys graziausi biggrin.gif .na manau visoms mamoms ju vaikai graziausi yra! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2007 05 23, 00:45)
.na manau visoms mamoms ju vaikai graziausi yra! thumbup.gif

drinks_cheers.gif juk, savo vaikas pats paciausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2007 05 25, 15:48)
drinks_cheers.gif juk, savo vaikas pats paciausias wub.gif

Cia tai jau tikra tiesa drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti