QUOTE(Ramunka:) @ 2007 05 16, 09:06)
Jei tvarkysies popierius del pasalpu LT tai negausi tada Anglijoj,nes jie siuncia uzklausimus ir tikrina

jei pagauna,buna dideles baudos

geriau nerizikuok
Tai tu ten pas save susitvarkyk visus popierius gaudinetum daugiau nei LT.mano viena pazystama gyvena Airijoj,susitvarke visus popierius,gavo nama uz kuri nemoka,rado spec darzeli ju berniukui,autobusiukas paima ir atveza,nu zodziu,daugiau geriau nei LT
Labas,
Jo zinau,kad baudas deda,tad ir sustabdziau is lietuvos pasalpas,nes bijojau,kad neduotu uzklausima,tad gaunu aisku daugiau nei Lietuvoje,su laiku gausim ir nama,ir transporta,gavom zenkliuka invalidumo,tad stovejimas su masina visur nemokamas.
Vyras daug uzdirba,tai nelabai galiu iki galo visko susitvarkyti,1 pasalpa jau nueme,ziesiu kaip bus,mokejo viska uz nuoma ir dar mokescius kelis,tai buvo gerai,bet kai persikraustem,viska is naujo reikia tvarkytis,o metai kiti prasidejo,bus vargo.
Tikrai viska duoda jie cia,daugiau nei Lietuvoje,sunku man buna,kai gryztu i Lietuva,nes turiu klausytis mociuciu nuogastavimus,kad mano Marius dar nevaiskto,oi kaip mane nervina visas sitas

,
tai va!
Labanaktis...
Papildyta:
QUOTE(Ernestulka @ 2007 05 16, 17:40)
Susigedinau,ir tikrai paraudau,aciu uz musu vaikeliu pagirimus...
Jo jie patys graziausi

.na manau visoms mamoms ju vaikai graziausi yra!