Įkraunama...
Įkraunama...

mokomės fotografuoti (6 dalis)

QUOTE(fotolama @ 2007 02 15, 21:56)
Graži nuotrauka, bet aš sukritikuosiu (nors visi giria): šuns kakta ir kaklas visiškai išdegę. Reikėjo naudoti neigiamą ekspokorekciją, o paskui apdorojant pašviesinti vietas šešėliuose.

Cia buvo ideta Bilekui - naturali, kaip fotkinta taip ideta, be korekciju. Jis sako kad Nikonas tamsiai fotkina, tai va jo teismui mirksiukas.gif
Smagu, kad pastebejot ir komentavot, nors tikriausiai as buciau daugiau sudirbus, jei tokias pamacius ax.gif

O cia dabar jusu teismui. Mano mergina tikriausiai 10min sedejo su ta tulpe kol as kadrus gaudziau. Na pirmoji praejus pro APH jusu teismui 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 02 15, 20:13)
Californiagirl,tavo nuotraukos fantastika wub.gif  wub.gif kaip sekasi kursuose?

Aciu 4u.gif Kursuose normaliai...kol kas nieko naujo nesuzinojau g.gif Sis skyrelis man daug ziniu dave thumbup.gif Plius dar vienas is mokytoju isvaziaves buvo, tai kita mokytoja(jo zmona) baisiai nuo fotografijos temos megsta nukrypti...negerai... doh.gif Bet kai jos diedas sugris, bus geriau- man jo mokymo stilius labiau patinka.
Ir dar yra sansas, kad jie mane paims pas save darbuotis... blush2.gif Is pradziu tik kaip mokine, t.y. nemokes pirmus menesius, bet as tik noriu papulti pas juos kad galeciau mokytis viens ant vieno. Cia, kad tik neprisigyrus is anksto blush2.gif

QUOTE(Aidairi @ 2007 02 15, 21:02)
Pėdutės labai ir man patinka.. O dičkis fainuolis koks...  wub.gif su tais tokiais vaikinais tikrai sunku. Jau kai aš savuosius fotkinu, tai eina sau.. Kokių veido išraiškų turiu, nepatikėtumėt  doh.gif Man, tavo dičkio pirmoji foto, rodos iš reklamos..  bigsmile.gif  O, kad meškiukas netilpo į kadrą - negerai, negerai...  ax.gif

Dekui uz komplimentus biggrin.gif Su bernais tai joooo, vargelio fotkinant doh.gif As net slapia bunu lotuliukas.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 02 15, 21:56)
Čia man labiausiai kliūna ne meškiuko nosis (nors ją geriau būtų išvis išmesti), bet apšvietimas. Pernelyg didelis kontrastas tarp šviesos ir šešėlių. Reikėjo kokio nors reflektoriaus iš šešėlio pusės.

As vat nesutiksiu dabar bigsmile.gif Butent to, t.y. seseliu kontrastu ir norejau is sios foto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 15 vasario 2007 - 23:09
Californiagirl, man tavo berniuko nuotraukos grazios, tokios mielos wub.gif

as vel dedu savo mergyte, kadangi mano modeliai siandien neatvaziavo, nes po valentino nesijaute grazuoliais, tai kankinau savo meryte smile.gif

user posted image
Atsakyti
Rimulka, labai labai grazu wub.gif Tikrai nera prie ko prisikabinti. Labai graziai su photoshopu pazaidei, man patinka thumbup.gif
Aplamai tave noriu pagirti- visos nuotraukos visada isbaigtos, su remeliais ir t.t. As nemoku remeliu padaryti graziai schmoll.gif Darau select all/stroke...bet neina man tu remeliu keliu spalvu padaryti kaip pas tave buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulka @ 2007 02 16, 02:07)
Californiagirl, man tavo berniuko nuotraukos grazios, tokios mielos  wub.gif

as vel dedu savo mergyte, kadangi mano modeliai siandien neatvaziavo, nes po valentino nesijaute grazuoliais, tai kankinau savo meryte  smile.gif

Kaip padaryt toki remeli, man neiseina nei vienu budu, kur buvo anksciau aprasyti verysad.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

na as truputuka jus pakritikuosiu smile.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 02 15, 19:19)
Sita man kazkodel patinka ax.gif  Idomu kaip svetimiems... g.gif
user posted image

negeras apsvietim,o kampas mano nuomone, nereikejo nukirsti meskio noses ir dar man truksta virsuj erdves jei jau zvilgsnis ten tai reikejo kazkaip biski daugiau erdves..

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 15, 23:50)
O cia dabar jusu teismui. Mano mergina tikriausiai 10min sedejo su ta tulpe kol as kadrus gaudziau. Na pirmoji praejus pro APH jusu teismui  4u.gif
user posted image

na.. mano poziuriu per tamsoka.. reikejo kokio tai apsvietimo arba tiesiog su leveliais pazaisti..

QUOTE(rimulka @ 2007 02 16, 03:07)
as vel dedu savo mergyte, kadangi mano modeliai siandien neatvaziavo, nes po valentino nesijaute grazuoliais, tai kankinau savo meryte  smile.gif

user posted image

na grazu smile.gif wub.gif kolkas nesugalvoju prie ko prikibti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 02 15, 08:51)
Sveiki fotomanai biggrin.gif
Laukiu komentaru rolleyes.gif

Man labiausiai patiko antytė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 07:25)
Rimulka, labai labai grazu wub.gif  Tikrai nera prie ko prisikabinti. Labai graziai su photoshopu pazaidei, man patinka thumbup.gif
Aplamai tave noriu pagirti- visos nuotraukos visada isbaigtos, su remeliais ir t.t. As nemoku remeliu padaryti graziai schmoll.gif  Darau select all/stroke...bet neina man tu remeliu keliu spalvu padaryti kaip pas tave buna g.gif

aciukas ax.gif jei nroi keliu spalvu remelio, tai paprasciausiai nusikopijuok nuotrauka, tada priklijuok ja ant didesnio formato naujo lapo, tada pasizymek vel visa nuotrauka (ctrl +A) ir pasirinkus rectangular tool (pasirink subtrack from selection) pazymek kokio dydzio tu nori kitos spalvos, tada paspaudus desini peles klavisa pasirink fill, ten pasirink normal ir spalva kokia nori. nezinau ar supratai ka nors biggrin.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 02 16, 09:13)
Kaip padaryt toki remeli, man neiseina nei vienu budu, kur buvo anksciau aprasyti  verysad.gif

sitas isvis lengva, pasizymek nuotraukos remelius, kokio storio tu nori su rectangular tool'u, tada uzeik ant jo ir paspausk desini peles klavisa, pasirink Feather, ten parasyk apie 100 (cia kaip kam), tada vel spausk desini peles klavisa ir pasirink fill, ten issirink kokia nori spalva ir pasirink normal. vsio

QUOTE(rasiote @ 2007 02 16, 10:03)
sveikos  4u.gif

na grazu smile.gif  wub.gif  kolkas nesugalvoju prie ko prikibti  ax.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiote @ 2007 02 16, 10:03)
na as truputuka jus pakritikuosiu smile.gif
negeras apsvietim,o kampas mano nuomone, nereikejo nukirsti meskio noses ir dar man truksta virsuj erdves jei jau zvilgsnis ten tai reikejo kazkaip biski daugiau erdves..

Na del meskio nosies gaunu as cia pylos biggrin.gif Del apsvietimo....as butent to ir norejau g.gif Kursuose dave namu darbu uzduotu fotografuoti portetus, ir jei iseis kad viena nuotrauka butu kontrastinga. Negi nesat mate tokiu portetu g.gif Aisku jie buna profesionalu, meniskesni, irgi dazniausiai juoda/balta, dazniau nuogumo aktai arba suagusiu/vyresniu zmoniu portetai...As ne profesionale, gal nepasiseke man tai isgauti, o gal kad tai vaiko portetas tai ir nesiziuri g.gif
Del erdves sutinku- galetu buti daugiau virsuje drinks_cheers.gif
Aciu uz kritika, visada priimam 4u.gif

Rimulka, dekui uz paaiskinima, kai bandysiu daryti ziuresim ar aiskiai paaiskinai biggrin.gif Aaa, va iskart klausimelis... kaip gauti ta didesnio formato nauja lapa? g.gif Kaip ji atsidaryti...nesuprantu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 vasario 2007 - 17:48
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 17:43)
Rimulka, dekui uz paaiskinima, kai bandysiu daryti ziuresim ar aiskiai paaiskinai biggrin.gif  Aaa, va iskart klausimelis... kaip gauti ta didesnio formato nauja lapa? g.gif  Kaip ji atsidaryti...nesuprantu schmoll.gif

eik i File, New, ten kur Preset pasirink pati paskutini varianta (ten bus tavo dabartines nuotraukos ismatavimai), tada vienodai padidink width ir height, spausk ok.
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 02 16, 17:43)
Negi nesat mate tokiu portetu g.gif  Aisku jie buna profesionalu, meniskesni, irgi dazniausiai juoda/balta, dazniau nuogumo aktai arba suagusiu/vyresniu zmoniu portetai...As ne profesionale, gal nepasiseke man tai isgauti, o gal kad tai vaiko portetas tai ir nesiziuri g.gif

va va, as labai noreciau isgauti ta kontrasta, kad is juodo fono isplauktu kunas, na, kad kunas graziai matytus juodame fone ax.gif
gal kas turi kokiu patarimu ax.gif
Atsakyti
Na idesiu as kelias mano darytas nuotraukas..
Fotografuota visur su senu geru zenka wink.gif

user posted image

cia tai zinau kad pakausio nukirst nereikejo.. ale taip jau isejo .. ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Rasiote, man grazu wub.gif Tik pasakyk, kuo skirtingi kontrastai pas tave? Mano nuotraukoje sakei- blogas apsvietimas, pas tave panasu pirmoje nuotraukoje ir paskutineje(nugaryte vaikiuko visa juoda net)... g.gif Tikrai, as ne profesionale, todel nematau kazko skirtingo- paaiskinti prasau ax.gif

P.S. Dar karta zvilgtelejau...antroje nuotraukoje tas pats darosi- po vaikiuko kakliuku visiskai juoda g.gif Pirmoje merginos zandas su plaukais visiskai susilieja...juoda, niekas neissiskiria...Mano nuotraukoje bent matosi kur veidas seselyje, kur plaukai ir seseliai nera tokie astrus g.gif

Tikrai nesikabineju, nes zinau taip daro...bet kodel mano nuotrauka tada kitokia?????????? Kodel tau kliuna apsvietimas??????? Idomu tiesiog ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 vasario 2007 - 19:08