Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

Kokia didele jau Viltute thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif Labai grazios tavo panos, super! wub.gif wub.gif wub.gif o jau kate thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai graziai atrodai pakeitusi sukuosena thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labai grazu...tiesiog wub.gif
Atsakyti
kuku, ar pasiilgot?
Atsakyti
Ech, kaip gera pradeti diena nuo bulviu koses su desrelem ir DELFI naujienu biggrin.gif
Atsakyti
moku kortuoti, gal kas norit i kompanija? wink.gif
Atsakyti
O stai ir as, Ievute wink.gif
Atsakyti
o didziausias pnas cia as, Niau pavarde Katinas biggrin.gif guliu pozom bet kokiom, glosto visi, peliu nera, Sinsila nusibodo kadrint, po to kai man i uodega ikando ja ignoruoju biggrin.gif
Atsakyti
nu jau tie zmones...hrrrr.... sazines neturi blykset cia man, leisk pamiegot ramiai..nuuu...
Atsakyti
Na labai mamka pasistenge ir nauju mums foto idejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Mergytes sesutes labaiiiiiiiiiiii grazutes wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
o mano vyrelis aisku irgi pasiziurejo i tavo foto blush2.gif nes sako reik isiaiskinti kas pas mus i sveciu ayvaziuoja biggrin.gif tai jam tas jusu kaciukas labai patiko thumbup.gif sako ir as tokiu noriu ax.gif (jis toks pat katinu myletojas kaip ir tu mirksiukas.gif
Atsakyti
TIKRAI LABAI GRZUTES. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Niu tiesiog mano fainuoliukes, matos, kad Viltute i mama , be ziniu ne zingsnio tongue.gif
O Niau koks didelis jau biggrin.gif
Atsakyti
Dar nuotraukyčių clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Li ute: 21 kovo 2005 - 16:27