Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

Labai ačiū visoms aplankančioms mūsų skyrelį ir negailinčioms gražių žodžių (o kas mamai gali būt smagiau?) wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Meile ir šiluma dvelkia jūsų skyrelis wub.gif .
Atsakyti
na mamulia ax.gif tavo mergičkos tiesiog super thumbup.gif wub.gif 4u.gif

tokios tiesiog mielos, gerietės atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
Klausyk, o jūsų Niau mergaitė ar berniukas ? Bet jau kaip išaugo, o Viltutė kokia laiminga prie Niau glaudžiasi wub.gif
Pa Viltute jau šukuosena užaugo, segtuką gražų mamytė įsegė wub.gif
Ievutė išvis diiidelė mergytė jau, tuoj mamaite berniukus su šluota vaikysi nuo durų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmuke @ 2005 04 10, 23:13)
mielos, gerietės atrodo rolleyes.gif

Kad jos tokios ir yra mirksiukas.gif Ko gi norėt, tokia mama, tokios ir dukrytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Vat tiktai Niau dar nepazįstu asmeniškai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(TauRe @ 2005 04 11, 06:22)
Klausyk, o jūsų Niau mergaitė ar berniukas ?

berniukas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tagulia @ 2005 04 11, 08:11)
Vat tiktai Niau dar nepazįstu asmeniškai  doh.gif

tai ne problema susipažint wink.gif
Atsakyti
Labai šaunios tavo mergytės thumbup.gif , O Ievutė tokia drąsuolė rolleyes.gif .
Mamulia, ar ne jūs ten skėtį Lrt laimėjot? blush2.gif ax.gif Smalsu man kažkaip pasidarė rolleyes.gif .
Atsakyti
Ale fainos mergaičkos! Didžioji visa į moksliukes "nešasi", labai šiltas ir mielas jos žvilgsnis. O mažė ar tik nebus "velnių priėdusi"? Tikiuosi, Niau jai labai tinka į kompaniją?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 04 10, 20:43)

Oi kaip grazu wub.gif ,grazios sesutes 4u.gif O dicke dar ir dainininke thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Joooooooooo Mamulia,kaip ištyso tavo mažoji blink.gif ,dabar jau ji man nepanaši į kūdikį schmoll.gif Prieš žiemą buvo dar panaši,o dabar jau schmoll.gif O,gražumėlis wub.gif ,na žinai pasakysiu,ko dar tau norėti.... 4u.gif ,kad tik augtų sveikos. biggrin.gif Na,nebent......ber...na tyliu,tyliu,čia jau kaip tu pati blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spaNguoliuke @ 2005 04 11, 14:31)
Labai šaunios tavo mergytės  thumbup.gif , O Ievutė tokia drąsuolė rolleyes.gif .
Mamulia, ar ne jūs ten skėtį Lrt laimėjot?  blush2.gif  ax.gif  Smalsu man kažkaip pasidarė rolleyes.gif .

mes, mes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti