Įkraunama...
Įkraunama...

Mamulia ir mergytės

Jau kokias fainulias dukrytes turi! wub.gif As tai labai simpatizuoju vaikiukams su akinukais, man jie tokie protingi blush-anim-cl.gif Gal del to, kad pati nesiojau vaikysteje akinius biggrin.gif O mazoji, tai jau tokia selmiuke, uch tongue.gif
Atsakyti
tokį teletabį grojantį,tik raudoną ir mes turėjom clap_1.gif ten tą dainą dainuoja "bum bum,I vant u in my room?" tai turbūt tokia pati ir tam žaliam teletabyje groja ar ne? na man tai ta muzikėlė jau jau tiek buvo atsibodus iki negalėjimo laugh.gif jis su mumis visur keliaudavo, bet vieną dieną kažkur mes jį maximoje pametėm blink.gif huh.gif
buvo strioko bet dabar jau ramu biggrin.gif
o panelės kaip visada clap_1.gif
jaunesnėlė,tai tikrai atrodo kokia didelė ir daug vyresnė ir aukšta thumbup.gif kokio ūgio?
Atsakyti
mamulia, abi taviskes ziauriai i tave panasios wub.gif

Atsakyti
user posted image
NIU ČIA TAI : doh.gif super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti
Super, kad teletabis rado gerus namus biggrin.gif

O cia tabio seimininkes:
Teletabio ex-sheimyna
Atsakyti
visos trys megalol.gif
Atsakyti
sventem naujuosius wink.gif
Atsakyti
smile.gif

user posted image
Atsakyti
mano princese biggrin.gif
Atsakyti
dar viena princese smile.gif
Atsakyti
Nu tiesiog grazuolytes biggrin.gif Pasiilgau jau jusu megalol.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2004 12 07, 19:35)
valgau dribsnius ir ant pedkelniu klijuoju smile.gif nebadet? labai smagu  wink.gif  biggrin.gif 
Papildyta @ [mergetime]1102441018[/mergetime]
  smile.gif

QUOTE(mamulia @ 2004 12 11, 17:11)
pasirodom abi seses smile.gif

Labai fainos mergaites,nu jau ta nuotraukyte kur dribsnius mazoji prie pedkelniu klijavo cia tai bajeris yahoo.gif thumbup.gif Nebuciau pagalvojus kad vaikams kyla tokios mintys doh.gif megalol.gif
Antra nuotraukyte tokia miela,silta.Nu pasakiskos mergytes wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti