Įkraunama...
Įkraunama...

Vidurių užkietėjimai kūdikiams ir vaikams

QUOTE(adrija @ 2009 08 13, 09:31)
Gal būt jis bijo ant puoduko,jei jam taip skauda tuštintis.
Negalima:
visi patiekalai,kuriuose yra kvietinių miltų
šokolado gaminiai,šokoladas
šviežias pienas
ryžiai
manų kruopos
virtos bulvės ir virtos morkos nerekomenduotina

O kas galima?Labai nesunku atsirinkti lotuliukas.gif

o varge doh.gif
Išvardinto sąrašo produktai pas mus patys einamiausi doh.gif Tik ryžių neduodu, nes žinojau, jog nuo jų kietėja viduriukai....Na, dar šokolado vaikis labaui retai gauna, nėr čia ko dantukus gadint...

Ačiū, Adrija, reiks ir mums sūnaus mitybą pakoreguoti...
Atsakyti
QUOTE(Aune @ 2009 08 13, 14:26)
o varge  doh.gif
Išvardinto sąrašo produktai pas mus patys einamiausi  doh.gif  Tik ryžių neduodu, nes žinojau, jog nuo jų kietėja viduriukai....Na, dar šokolado vaikis labaui retai gauna, nėr čia ko dantukus gadint...

Ačiū, Adrija, reiks ir mums sūnaus mitybą pakoreguoti...

Pabandykit.Ir dar džiovintų jūros kopūstų liepė visur berti.

Bet su mityba tai tikrai sunku.Tiesa saknat,aš jau po truputį šio to ir duodu.Nes ir vaikui ir man jau nusibodo.

Ir vaisių su daržovėmis nepamirškit.Daržovės tinka ir troškintos,nes žalias vaikai nelabai valgo.
Atsakyti
O mums nepadejo jokios dietos!Pastoviai vaikutis vaistukus gerdavo ir visvien tik su klizmute pakakodavo. Ir visai netycia radau kas padeda butent mums- kas ryta tusciu skranduku Aktyvija jogurto indeli suvalgo ir jau menesiukas kaip viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(neas @ 2009 09 04, 09:56)
O mums nepadejo jokios dietos!Pastoviai vaikutis vaistukus gerdavo ir visvien tik su klizmute pakakodavo. Ir visai netycia radau kas padeda butent mums- kas ryta tusciu skranduku Aktyvija jogurto indeli suvalgo ir jau menesiukas kaip viskas gerai thumbup.gif

Mes irgi activia 1 indeli per diena jau nuo kokio 7,5 men valgom - super dalykas ir vaikui skanu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, jeigu si problema iskyla, duodu gerti sulciu, tyreliu su abrikosais, persikais. Padeda is karto.
Taip pat isnaudoju labai uogu meta! Mano mergyte labai megsta visas is eiles, todel vasara mums nekilo jokiu problemu siuo klausimu. Slyvu nepamirskite, nes dabar pats ju derlius, galima rasti tikrai skaniu, saldziu. 4u.gif
Atsakyti
mum dabar 1.5metuku, turejom viduriuku uzkietejimo bedele iki siol, gastro gyd apziurejus pasake kad isilgejus zarnyte, israse duphalac ir semper bifidus, neilgai pagerem, kreipiausi i homeopata, gerem calcium carbonicum nuo berimu tuo paciu reguliavo ir viduriukus..
kol gerdavom buvo viskas tvarkoj, nutraukus vel budavo blogai, 3-4 d nedarydavo...
slyvos, rugpienis, sultys, kiviai...ne ka tepadedavo..
prisiruosiau kaip ir eit pas gyd siuntimo echo pilvukui daryti ir ziuriu kad viduriukai tvarkosi savaime, jau 5ta diena daro kasdien, dar iki siol netikiu ar cia jau mes ta bedele isaugom ar cia tik sutapimas..
Atsakyti
QUOTE(adrija @ 2009 08 13, 09:31)
... ir virtos morkos nerekomenduotina

O kas galima?Labai nesunku atsirinkti lotuliukas.gif

Va del morku, tai mums kaip tik proktologas rekomendavo kaip laisvinancia darzove. Nuo 7 men pas mus pagrindines darzoves morka + ivairiu rusiu kopustai, taip pat moliugas, cukinija. Del bulves sutinku, nevalgom visai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 04 19, 10:39)
Tai va mamytes, sekiau sia tema ir rasiusi esu, nes musu mazyle taip pat turi sia problema, girdem Duphalacu, gerasias bakterijas visoki velnia darem, o kad pas vaika problema yra tai tie gydytojai nieko nemato!!! Jiems svarbu vaika vaistu pripipinti ir mama apkaltinti, kad ne taip maitinasi krutimi maitindama  aggressive.gif Esme tame kad dukrytei mano iniciatyva rado kalcio pertekliu organizme, todel ir nesitustino vaikas. aggressive.gif Pikta esu ant gydytoju, negaliu. Patys paskyre gerti per didele doze D vitamino, o dabar problemu turim.

Sveiki, norejau paklausti, o kaip jums isaiskejo kad nesitustinimo priezastis yra per didelis kalcio kiekis???
Nes mum sita problema irgi neduoda ramybes mazyte jau du menesius man pati nekakoja, tik su mikrolaxu... sad.gif Jokie laciukai nepadeda...
Bet net nebuvo atejus mintis kad nuo kalcio taip gali buti, nes kaip tik pries du menesius mum paskyre gerti osteocare, kur yra calcio, vit D ir dar kaz ko... Tai gal cia del to maniske niekaip nepakakoja??? sad.gif

Padekit prasau, nes nebezinau jau ka ir daryt... sad.gif((
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti