perskaičiau visą temą, kad būtų aiškiau ir visai pasiklydau tarp priemonių, todėl prašau mane apšviesti

dėl odos ypatingų problemų neturiu, išskyrus tai, kad odai mano drėkinimo trūksta, tipas odos normali-sausa, sakyčiau. Noriu arsenalo smulkioms raukšlelėms mažinti, bet taip pat drėkinančiių priemonių.
Prisiskaičiau, kad AHA tinka kovojant su raukšlelėmis. Dabar mastau, ar pvz geriau pirkti kremus su AHA, ar geriau pirkti kokį eksfoliatorių gelį su AHA ir dar kremą be AHA, kad rūgščių nepadauginti

ir kadangi mano oda dehidratuota, bet taip pat norisi senėjimą stabdančios priemonės ar rinktis iš drėkinančios serijos ar iš anti-aging

mastau apie šias priemones:
Exfoliating 8% AHA Gel, pagal mano planą

čia būtų mano AHA veikianti prieš raukšles
Skin Balancing Toner, kadangi mano odai trūksta drėgmės, pasiskaičiau, kad jį giriate kaip gerai drėkinantį
RESIST Cellular Defense Daily Moisturizer with SPF 25 & Antioxidants, naudočiau šį kaip dieninį drėkinantį kremuką, plius jis anti-aging serijos
dar domina šis drėkiklis (
Skin Recovery Moisturizer), bet jis be SPF, tada tektų dar kažką dėl apsaugos tepti

arba nakčiai naudoti, bet nakčiai norisi ko nors stpresnio gal kokio rimtesnio serumo??

gal toks tiktų
RESIST Barrier Repair Moisturizerkaip Jums mano planas??