Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(Louhi @ 2011 11 09, 10:09)
Ačiū labai  4u.gif Nevisas pakuotes dar turiu (pakeliui iš USA), o ką įsigyjau pabandymui, tai dar nespėjau apžiūrėti kaip reikiant...  blush2.gif Na ir mano anglų šlubuoja...  doh.gif Suprantu kas parašyta, bet labai bijau suklįsti, nes jei ne taip suprasiu, tai paskui viskas bus tiesiogine prasme "ant veido parašyta"  biggrin.gif

As kai uzsitepu rugstine priemone dar visad palaukiu pora minuciu kaip minimum, pries tepdama kremuka, o jei turiu laiko ir 10 min smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 09, 10:13)
As kai uzsitepu rugstine priemone dar visad palaukiu pora minuciu kaip minimum, pries tepdama kremuka, o jei turiu laiko ir 10 min  smile.gif

Būtinai wink.gif Ačiū už patarimą blush2.gif
Atsakyti

Papildyta:
Kaip pirma karta, as vietoj jusu pirkciau meginukus ir ziureciau, kas man tinka 4u.gif
[/quote]
As suprantu kad man reik meginuku bet ir tuos meginukus kiek mano anglu kalbos zinios leidzia suprast tai yra skirtingiems odos tipams suskirstyta tam tikrom grupem nes kiek suprantu ten ir ka po ko reik naudot turbut parašyta
Atsakyti
QUOTE(ausrulka @ 2011 11 09, 10:31)
As suprantu kad man reik meginuku bet ir tuos meginukus kiek mano anglu kalbos zinios leidzia suprast tai yra skirtingiems odos tipams suskirstyta tam tikrom grupem nes kiek suprantu ten ir ka po ko reik naudot turbut parašyta

Na taip, jums reikia meginukus rinktis pagal savo odos tipa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 09 lapkričio 2011 - 11:14
Sveikos, gavau pirmąsias savo Paulos priemones 2% BHA ir 8% AHA gelius. Suprantu kad negalima jų naudoti esant saulėtai dienai aba reikia tada SPF kremų. Už 2 savaičių nusimato kelionė į labai labai šiltą ir saulėtą kraštą, tikriausiai nieko neatsitiks jei dabar savaitę panaudosiu tuos gelius, o dar savaitę iki kelionės nutrauksiu? Kažin, ar nieko tokio būtų jei ta savaite vakarais naudočiau 8% AHA, o rytais 2% BHA? Ar geriau rinktis tik viena kažkurį gelį? Ar, trečias variantas, viena vakarą nauditi vieną, o kitą vakarą kitą gelį? bigsmile.gif
Atsakyti
Po rugsciu naudojimo dar mazdaug menesi reikia saugotis saules.
Todel manau geriaup radekit naudoti kai grisite wink.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2011 11 09, 18:05)
Po rugsciu naudojimo dar mazdaug menesi reikia saugotis saules.
Todel manau geriaup radekit naudoti kai grisite wink.gif

Ot velnias, o taip rūpėjo gražiai patapti prieš kelionę biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Abejoklė @ 2011 11 09, 17:06)
Ot velnias, o taip rūpėjo gražiai patapti prieš kelionę  biggrin.gif  doh.gif

O dar kai kurioms spaugai islenda poodiniai- tai gal tikrai nesitepkit pries kelione biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif norėjau paklaust, mano ada yra riebi, ypač T zona, yra daug išspilėtusių porų (ir blackheads ir whiteheads), kokias priemones reikėtų rinktis is PC? Jų ten tiek daug, kad jau pasiklydau blush2.gif norisi išsirinkti veiksmingiausias priemones... Jei kas galėtumėt patart, būtų šaunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 09, 17:48)
O dar kai kurioms spaugai islenda poodiniai- tai gal tikrai nesitepkit pries kelione  biggrin.gif

man taip atsitiko, budavo pas mane karta i menesi, bet si karta (pameginus bha ir aha) kazkokie kitokie islindo unsure.gif o tai jie dings, ar tai reiskia kad man netinka sios priemones g.gif
Atsakyti
QUOTE(***Natalija*** @ 2011 11 11, 13:58)
man taip atsitiko, budavo pas mane karta i menesi, bet si karta (pameginus bha ir aha) kazkokie kitokie islindo unsure.gif o tai jie dings, ar tai reiskia kad man netinka sios priemones g.gif

Mano kukliu supratimu, tai iskelia poodinius spuogus - kai oda atrodo lygi siaip paziurejus, bet is arciau matosi, kad oda toli grazu netobula ir nelygi. Naudojant rugstis nuolat, oda issivalyt turetu.

Bet buna, kad isberia, jei odai priemone netinka, bet cia jau nzn kas gali pasakyt, koks pas jus atvejis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2011 11 11, 14:12)
Mano kukliu supratimu, tai iskelia poodinius spuogus - kai oda atrodo lygi siaip paziurejus, bet is arciau matosi, kad oda toli grazu netobula ir nelygi. Naudojant rugstis nuolat, oda issivalyt turetu.

Bet buna, kad isberia, jei odai priemone netinka, bet cia jau nzn kas gali pasakyt, koks pas jus atvejis  g.gif

Na lyg oda lygi, net buguriuku nera, bet matosi is arciau kad spuogiukas, tai gal kai visi islys, isivalys oda ir bus gerai g.gif
Atsakyti