Įkraunama...
Įkraunama...

Paula's Choice

QUOTE(žvarba @ 2011 11 28, 14:43)
teoriškai manau, kad nelabai galima, bet praktiškai pasitaiko ir nieko blush2.gif

Na as ir taip isivaizduoju, kad neturetu nieko blogo atsitikti g.gif Ant pakuociu neraso, kad galima naudoti ir paakiams, bet raso tik kad saugoti nuo patekimo i akis, jei butu negalima, butu taip ir parase smile.gif Nu cia mano isvedziojimai jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 28, 16:02)
Na as ir taip isivaizduoju, kad neturetu nieko blogo atsitikti  g.gif Ant pakuociu neraso, kad galima naudoti ir paakiams, bet raso tik kad saugoti nuo patekimo i akis, jei butu negalima, butu taip ir parase  smile.gif  Nu cia mano isvedziojimai jau biggrin.gif

na manau, kad BHA gali labai sausinti paakius, o AHA išploninti labai g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 11 28, 16:15)
na manau, kad BHA gali labai sausinti paakius, o AHA išploninti labai g.gif

As tik tas vadinamas "zasu kojeles" tepsiu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 11 28, 16:17)
As tik tas vadinamas "zasu kojeles" tepsiu...  blush2.gif

nebuvau girdėjus lotuliukas.gif o ką čia taip vadina?? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2011 11 28, 16:21)
nebuvau girdėjus lotuliukas.gif o ką čia taip vadina?? hihihi.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif aplink akis susidarancias rauksleles mirksiukas.gif
Atsakyti
Ar kuri nors naudojat Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener? Man jis kazkoks nesusipratimas, kaip kad butu ale balinantis vazelinas dantims... doh.gif Kazkaip susidare ispudis, jog jis tik kazkur ne namie bunant naudojamas kaip priemone po pvz raudono vyno, nuvalo apnasas, bet balinimo 0. Gal kas turi kokiu kitokiu patyrimu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 06, 12:52)
Ar kuri nors naudojat Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener? Man jis kazkoks nesusipratimas, kaip kad butu ale balinantis vazelinas dantims...  doh.gif  Kazkaip susidare ispudis, jog jis tik kazkur ne namie bunant naudojamas kaip priemone po pvz raudono vyno, nuvalo apnasas, bet balinimo 0. Gal kas turi kokiu kitokiu patyrimu?  4u.gif

laukiu pareinant smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunreja @ 2011 12 06, 05:52)
Ar kuri nors naudojat Brighten Up 2-Minute Teeth Whitener? Man jis kazkoks nesusipratimas, kaip kad butu ale balinantis vazelinas dantims...  doh.gif  Kazkaip susidare ispudis, jog jis tik kazkur ne namie bunant naudojamas kaip priemone po pvz raudono vyno, nuvalo apnasas, bet balinimo 0. Gal kas turi kokiu kitokiu patyrimu?  4u.gif

Aš turiu, balina tikrai. Pas mane ant dantų šviesesnės baltos dėmelės yra ("žydintys dantys"), tai po užsitepimo jos šviečia kaip neoninės lempos biggrin.gif
Šiaip, manau, jis skirtas daugiau baltumo palaikymui, kai dantys jau balti, o ne rimtam išbalinimui. Aš rimtesniam balinimui juosteles turiu, bet dantys žiauriai jautrūs, tai negaliu dažnai jų naudoti. O nuo to pieštuko absoliučiai jokio jautrumo nėra thumbup.gif
Užtepimas man nebaisiai patogus, galėtų geriau teptukas būti, bet kai įpratau, tai visai nieko pasidarė. Seniau daug užsimozodavau, o dabar įgudau su labai mažu kiekiu apsieiti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 06 gruodžio 2011 - 19:14
QUOTE(himalaia @ 2011 12 06, 19:12)
Aš turiu, balina tikrai. Pas mane ant dantų šviesesnės baltos dėmelės yra ("žydintys dantys"), tai po užsitepimo jos šviečia kaip neoninės lempos  biggrin.gif
Šiaip, manau, jis skirtas daugiau baltumo palaikymui, kai dantys jau balti, o ne rimtam išbalinimui. Aš rimtesniam balinimui juosteles turiu, bet dantys žiauriai jautrūs, tai negaliu dažnai jų naudoti. O nuo to pieštuko absoliučiai jokio jautrumo nėra  thumbup.gif
Užtepimas man nebaisiai patogus, galėtų geriau teptukas būti, bet kai įpratau, tai visai nieko pasidarė. Seniau daug užsimozodavau, o dabar įgudau su labai mažu kiekiu apsieiti.

Va as ir isivaizdavau, kad bus teptukas, o cia piestukas doh.gif Na realiai mano dantys is saves balti, noretus tik siek tiek juos pasviesinti, bet mane erzina, kad jis lupdazio pavidalo, neina normaliai uzsitepti unsure.gif
O jus kaip daznai ji naudojat? Rytais ar vakarais? 4u.gif

Na ir dar turiu klausimuku pora apie PC priemones, kadangi jau su jumis bendrauju, o zinau, kad ismanot rugstis, gal galetumet pasakyti, kuria rugsti geriau tepti ryte, kuria vakare, ar geriau naudoti po viena? Turiu omeny PC AHA 10% geli bei BHA 2% ? Aciu 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(žvarba @ 2011 12 06, 17:09)
laukiu pareinant smile.gif

Lauksiu atsiliepimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 06 gruodžio 2011 - 21:16
Aš nenaudoju to pieštuko reguliariai, pribėgom tik. Reiktų man susiimti ir rimtai išsibalinti su tom juostelėm, bet kad jautrumas nežmoniškas dantų doh.gif

Dėl rūgščių nėra didelio skirtumo, kurią ryte, kurią vakare. Aš rinkčiausi pagal tai, ant kurios geriau makiažas dengiasi. Galima jas ir kartu naudoti, jei reikia, galima ir pakaitom, galima ir atskirai, pagal odos poreikius.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 06, 21:41)
Aš nenaudoju to pieštuko reguliariai, pribėgom tik. Reiktų man susiimti ir rimtai išsibalinti su tom juostelėm, bet kad jautrumas nežmoniškas dantų  doh.gif

Dėl rūgščių nėra didelio skirtumo, kurią ryte, kurią vakare. Aš rinkčiausi pagal tai, ant kurios geriau makiažas dengiasi. Galima jas ir kartu naudoti, jei reikia, galima ir pakaitom, galima ir atskirai, pagal odos poreikius.

Na reiks tuo piestuku-lupdaziu rimciau uzsiimti biggrin.gif

O del rugsciu, tai kaip ir nera poreikio naudoti is tikro, bet man patinka odos bukle jas panaudojus rolleyes.gif Kol kas tik AHA 10% tepu vakare, galvoju ir BHA 2% pradet naudot, kol ziema yra ir saules nematom smile.gif
Atsakyti
Kas per nesamones su tom paula choice kainom, jai perki is .com kainos vienos, jai is .eu kainos ciut ne perpus didesnes. Eina is .com parsisiut i lietuva? Kokia siuntimo kaina gaunas mazdaug?
Atsakyti