Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras, koks puikus jis tėvas, o svarbiausia - ištikimas vyras... g.gif Ji nuoširdžiai tuo įsitikinusi, rodo šeimos nuotraukas ir sako "neįsivaizduoju, kas būtų, jei sužinočiau, kad mano vyras neištikimas". Ji tikisi, kad tai dar neįvyko ir neįvyks! Taip norisi ją papurtyt ir pasakyt: "Višta tu, jis tau seniai neištikimas nei kūnu, nei mintimis!"
Kartais tokių moterų gaila, kartais norisi pasakyt "taip jai ir reikia", o šį kartą - siaubingai pikta!!! Pykstu ant jos, tik nesuprantu, kodėl - dėl jos aklumo, naivumo, gyvenimiško nepatyrimo ar dar ko nors... g.gif Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif

Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cerlina: 17 vasario 2007 - 10:59
Nesuprantu kodel tu pyksti? g.gif Kaip suprantu, ji ne tavo drauge. Tai gal tu ta meiluze? doh.gif Jeigu mano vyras butu dalyvaves gimdyme, jei santykiai seimoje geri, jei keliasi naktimis prie vaiko, jei lankosi giminiu baliuose, jei nedave jokio pagrindo abejonems del neistikimybes ir tt, tai naturalu, as irgi pagalvociau, kad mano vyras pats geriausias ir net i galva nesautu mintis, kad jis gali buti neistikimas. Ir tada prie ko cia tas naivumas, kvailumas, bukumas? Tai meile. Tai gal to vyro meiluze yra naivi, jei tikisi, kad jis paliks savo seima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 11:49)
Mane apėmė toks pyktis, pati savim stebiuosi mad.gif Viena neatsargi mamelė-vištelė gyrėsi, kokia graži jos šeima, koks geras vyras, koks puikus jis tėvas, o svarbiausia - ištikimas vyras...  g.gif Ji nuoširdžiai tuo įsitikinusi, rodo šeimos nuotraukas ir sako "neįsivaizduoju, kas būtų, jei sužinočiau, kad mano vyras neištikimas". Ji tikisi, kad tai dar neįvyko ir neįvyks! Taip norisi ją papurtyt ir pasakyt: "Višta tu, jis tau seniai neištikimas nei kūnu, nei mintimis!"
Kartais tokių moterų gaila, kartais norisi pasakyt "taip jai ir reikia", o šį kartą - siaubingai pikta!!! Pykstu ant jos, tik nesuprantu, kodėl - dėl jos aklumo, naivumo, gyvenimiško nepatyrimo ar dar ko nors...  g.gif Galvoja, kad vyras, kuris dalyvauja gimdyme, giminės šventėse ir keliasi prie vaiko naktimis, negali nusukti į šoną. Gali, ir dar kaip gali. Ir netgi labai reguliariai g.gif

Kokios mintys apima jus, susipažinus su neištikimų vyrų žmonomis?  ax.gif

Tau pikta todėl, kad ji net neįsivaizduoja tavęs esant šalia. Matai, daugelis meilužių tikisi likti nepastebėtos ir neįvardintos, mažesnioji dalis nori, kad jų santykiai būtų toleruojami, kad žmonos bent numanytų apie jas.
Jei esi jos vyro meilužė, tai natūrali reakcija, nu taip stengies, taip bendrauji, o niekas nė neįtaria, nė nesusimąsto. Siaubas, tavo pastangos lygios nuliui. o žiūrint iš neištikimo vyro pozicijos, labai geras vyras, eina į kairę, negadindamas žmonai gyvenimo, labai geras vyras biggrin.gif
Atsakyti
Iš vienos pusės man pikta grynai iš moteriško solidarumo - ją apgaudinėja, ji naivi ir nemato, o aš žinau (bet kištis nesiruošiu, vadinasi, atsiduriu lyg ir to vyro pusėje). Man pikta, kad tokia negudri, nieko neįtaria, turbūt galvoja tradiciškai "apgaudinėja kitas, tik ne mane"... Žinot, yra toks moterų tipas - "vištelė"...
Niekada taip nebuvo pikta ant moters, kuri leidžiasi apgaudinėjama, pati nesuprantu, iš kur toks mano neabejingumas g.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2007 02 17, 14:00)
Tau pikta todėl, kad ji net neįsivaizduoja tavęs esant šalia. Matai, daugelis meilužių tikisi likti nepastebėtos ir neįvardintos, mažesnioji dalis nori, kad jų santykiai būtų toleruojami, kad žmonos bent numanytų apie jas.
Jei esi jos vyro meilužė, tai natūrali reakcija, nu taip stengies, taip bendrauji, o niekas nė neįtaria, nė nesusimąsto. Siaubas, tavo pastangos lygios nuliui. o žiūrint iš neištikimo vyro pozicijos, labai geras vyras, eina į kairę, negadindamas žmonai gyvenimo, labai geras vyras biggrin.gif

Ei, ei nono.gif Aš nesakiau, kad esu to vyro meilužė! Bet pažįstu visus "trikampio" dalyvius. O šiaip tai pritariu, kad kai vyras sugeba apsisukti su kitom, neskaudindamas savosios, - tai dar pusė bėdos. Tai va ir bandau pati sau paaiškint, kodėl vyro elgesys manęs nejaudina, o jo nieko neįtarianti žmona kelia man pyktį... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 13:09)
Iš vienos pusės man pikta grynai iš moteriško solidarumo - ją apgaudinėja, ji naivi ir nemato, o aš žinau (bet kištis nesiruošiu, vadinasi, atsiduriu lyg ir to vyro pusėje). Man pikta, kad tokia negudri, nieko neįtaria, turbūt galvoja tradiciškai "apgaudinėja kitas, tik ne mane"... Žinot, yra toks moterų tipas - "vištelė"...
Niekada taip nebuvo pikta ant moters, kuri leidžiasi apgaudinėjama, pati nesuprantu, iš kur toks mano neabejingumas  g.gif

Kodel vyro pusej? Tu ji gali pateisinti, o apgaudinejamos moters-ne?
Tai ant to vyro reikia pykti, kad jis toks nieksas, isgama, o ne ant moters, kad ji nieko apie tai nenutuokia.
O pati ar turi vyra? Ka tu apie ji galvoji? O jei dar neturi, tai ir nekalbek apie tokias moteris kaip apie "visteles" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiprija @ 2007 02 17, 14:18)

nekalbek apie tokias moteris kaip apie "visteles"  doh.gif

Užuominą supratau wink.gif

Ech, paini istorija... Tiesiog sukilo pyktis, tai ir parašiau, bet dabar jau apsiraminau. Išsispręs patys kaip nors... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 13:23)
Užuominą supratau wink.gif

Ech, paini istorija... Tiesiog sukilo pyktis, tai ir parašiau, bet dabar jau apsiraminau. Išsispręs patys kaip nors... mirksiukas.gif

tai jau tikrai išsispręs....

O tu tikra dėl savo vyro?
Atsakyti
QUOTE(Ingushka @ 2007 02 17, 14:32)

O tu tikra dėl savo vyro?

Dėl nieko negali būti tikra. Viskas priklauso nuo to, kaip reaguosi wink.gif
Atsakyti
tai dabar taip išeina, kad jei mūsų su vyru santykiai geri, jaučiu jo rūpestį savo ir mūsų būsimo vaikelio atžvilgiu ir jo neįtarinėju neištikimybe, tai jau aš "vištelė" blink.gif jeigu neturiu konkrečių įrodymų, kad jis neištikimas, kurių velnių turėčiau sukti sau ir jam galvą dėl savo fantazijų. Cerlina, o gal ta moteris ir neturi apčiuopiamų įrodymų, tai kodėl ji turėtų tau pasakoti, koks blogas jos vyras mirksiukas.gif
mano manymu, nemažai moteriškių savo nepamatuojamu pavydu ir stumia vyrus į neištikimybę. juk jei tu namuose atkenti už tai ko nepadarei, gal geriau atkentėt už tai, ką padarei.
Atsakyti
Pykti tai tikrai nėra ko. Nei viena nesame apsaugotos nuo tokios padėties, nesvarbu kokios mylinčios, protingos, gudrios ir apsukrios bebūtumiem... flirt.gif Gerai, kad tai moteriškei tiek mažai iki pilnos laimės trūksta .. lotuliukas.gif Šiaip ar taip nemanau, kad jų santykiai ištikrųjų yra tokie geri.... spektaklis ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2007 02 17, 14:57)
tai dabar taip išeina, kad jei mūsų su vyru santykiai geri, jaučiu jo rūpestį savo ir mūsų būsimo vaikelio atžvilgiu ir jo neįtarinėju neištikimybe, tai jau aš "vištelė"  blink.gif

Ne taip supratai. "Vištelė" - ne ta, kuri neįtarinėja, o tokia "perekšlė", kuri gimus vaikui daugiau nieko nemato, netgi savo vyro. Netgi savęs veidrodyje. Ji puikiai nusimano apie vaikų ir savo pačios ligas, gali valandų valandas apie tai kalbėtis, bet yra visiška analfabetė vyro ir moters tarpusavio santykiuose. Na, gimė vaikas, vyras jį dievina, reiškia, galiu nebesistengt būti jam įdomi... Kad ir kiek žurnalai rašo - moterys, neapsileiskit po gimdymo, nebūkit nuobodžios savo vyrams, - vis tiek yra moterų, kurios praleidžia tai pro ausis. Uuuujjj, kaip pikta dėl tokių naivuolių! mad.gif
Papildyta:
QUOTE(ville @ 2007 02 17, 15:11)
Pykti tai tikrai nėra ko. Nei viena nesame apsaugotos nuo tokios padėties, nesvarbu kokios mylinčios, protingos, gudrios ir apsukrios bebūtumiem...  flirt.gif Gerai, kad tai moteriškei tiek mažai iki pilnos laimės trūksta .. lotuliukas.gif  Šiaip ar taip nemanau, kad jų santykiai ištikrųjų yra tokie geri.... spektaklis ir tiek

Aha, va ir aš sakau, kad vienam žmogui jo šeima atrodo tokia ideali, kad jis net nenujaučia, kad gyvenimo draugas patyliukais kankinasi vaidindamas tobulą sutuoktinį. Kažko jam toje šeimoje trūksta. O gal ne trūksta - tiesiog ne tokio gyvenimo norėjo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 14:16)
Ne taip supratai. "Vištelė" - ne ta, kuri neįtarinėja, o tokia "perekšlė", kuri gimus vaikui daugiau nieko nemato, netgi savo vyro. Netgi savęs veidrodyje. Ji puikiai nusimano apie vaikų ir savo pačios ligas, gali valandų valandas apie tai kalbėtis, bet yra visiška analfabetė vyro ir moters tarpusavio santykiuose. Na, gimė vaikas, vyras jį dievina, reiškia, galiu nebesistengt būti jam įdomi... Kad ir kiek žurnalai rašo - moterys, neapsileiskit po gimdymo, nebūkit nuobodžios savo vyrams, - vis tiek yra moterų, kurios praleidžia tai pro ausis. Uuuujjj, kaip pikta dėl tokių naivuolių!  mad.gif

O man tai kirba vienas klausimas. O koks tavo reikalas??? Turbūt ji ne tokia jau ir analfabetė, kad vyrą susirado bei vaikiuką pasigamino tongue.gif Iš kur žinai, kad ji savo vyrui nuobodi? Gal jie kiaurą naktį diskutuoja apie Manet ir impresionizmą. Ji nebegraži? O gal jam kaip tik patinka apkūnesnės su kasytėm pažastyse hihihi.gif
Atsakyti