Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Sandrag @ 2007 02 17, 17:18)
O as visada zaviuosi tokiomis moterimis 4u.gif Nes jei jau zinau apie kokios drauges vyro neistikimybe, tai garantuoju, kad ji zino tuo labiau, taciau...ismintingai tyli. Tai nera lengva, bet tokia moteris kelia susizavejima-kiek turi tureti ji isminties ir protingumo nekelti skandalo, nedraskyti seimos, ziureti atsainiai i vyro klystkelius. Ir visada su pikdziuga pagalvoju ir pagailiu to vyro meiluzes-naivuole, tikisi, kad toks vyras, turedamas protinga zmona, mes ja ir leks pas eiline meiluze? "Vistele" galima vadinti tik meiluze, kuri naiviai tikisi seima isardyti.

Žinai, tu teisi - galbūt viską žino, bet tyli. Tiesą sakant, tokios kartais su dar didesniu užsidegimu pasakoja apie savo "nuostabią" šeimą...
Beje, manau, ne visos meilužės yra šeimų ardytojos. Gal jos laikinai su tais vyrais tamposi, kol susiras savąjį, laisvą wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirėja @ 2007 02 17, 17:29)
Labai naturalu pavydėt šeimos, jei pati jos neturi. (Čia ne autorei, bet visom išsiskirusioms per amžinus įtarinėjimus).

Gal ir ne man taikei, bet pavydėt šeimos man nėra "labai natūralu" mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 15:20)
Aha, va ir aš sakau, kad vienam žmogui jo šeima atrodo tokia ideali, kad jis net nenujaučia, kad gyvenimo draugas patyliukais kankinasi vaidindamas tobulą sutuoktinį. Kažko jam toje šeimoje trūksta. O gal ne trūksta - tiesiog ne tokio gyvenimo norėjo...  g.gif

jeigu iš tikrųjų kankintųsi, tai seniai būtų išsiskyręs. mažų mažiausiai 'nevaidintų' tobulo sutuoktinio biggrin.gif o kad meilužei sako taip, tai čia savaime suprantama. negi sakys, kad tik dėl sexo su ja? bigsmile.gif tai kuri čia didesnė vištelė, dar klausimas biggrin.gif ...
Atsakyti
Aš tai iš viso nesuprantu kaip galima gyventi su vyru, žinant jog sukinėja į kairę blink.gif O jei parneš po to kokį AIDS ar ŽIV? Jeigu užtaisys vaiką nepilnametei.. Absurdas. Ką jau kalbėti apie tai, kad savęs turi visai negerbti, kad leistumeisi šitaip žeminama.
Atsakyti
Mano pazystama labai idelizuoja savo vyra istikimybes atzvilgiu ax.gif ir vis katoja "Jai suzinosiu kad buvai neistikimas-skirybos!" ir ka jis jai pastoviai yra neistikimas doh.gif Kai ji laukesi nuo 4 menesio nebesimylejo,ir jis isejo i kita kambary megoti neva jis jai trugdo unsure.gif tai jis susirado pastovia mergina,dyrbo Ispanijoje karta i menesi varydavo i viesnami,dabar yra Airijoje ir vel susirado -lenkaite rolleyes.gif Ir kaskart gryzes i Lietuva atostogu nueina i sona.Ir is kur as viska zinau ?Tas vyrukas mano suzadetinio brolis cool.gif labai jau jis atviras su manimi 4u.gif
Atsakyti
Tai reikia suprasti iš Jūsų posto, kad negalima vyrui sakyti, jog esi prieš neištykimybę ir jis nei į kairę? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 18:34)
Gal ir ne man taikei, bet pavydėt šeimos man nėra "labai natūralu"  mirksiukas.gif

Niu nežinau... tos kurios šeimos nenori- neišteka, taigi natūralu kad jei žmogus nekūria šeimos dėl nenoro jos turėt, tai ir nepavydi, bet jei nori šeimos, išteki, bet normalios šeimos nesigavo manau pavydėt natūralu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirėja: 17 vasario 2007 - 21:13
QUOTE(Zitlali @ 2007 02 17, 19:06)
Tai reikia suprasti iš Jūsų posto, kad negalima vyrui sakyti, jog esi prieš neištykimybę ir jis nei į kairę?  blink.gif

Jai tai apie mano posta tai ne taip,as kalbejau apie tai kad nera reikalo sitaip aukstinti vyro,tiesiog man kvaila klausytis sitos moters kaip ji issiskyrtu su vyru jai suzinotu kad jis jai neistikimas doh.gif O as tikrai zinau kad jis jai neistikimas unsure.gif As asmeniskai niekada neaukstinu savo suzadetinio(mes kartu septynis metus) gal ejo gal nejo is kur gali zinoti .......gal ir as nueisiu.......juk visko gyvenime nutinka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerlina @ 2007 02 17, 14:15)
Iš vienos pusės man pikta grynai iš moteriško solidarumo - ją apgaudinėja, ji naivi ir nemato, o aš žinau (bet kištis nesiruošiu, vadinasi, atsiduriu lyg ir to vyro pusėje). Man pikta, kad tokia negudri, nieko neįtaria, turbūt galvoja tradiciškai "apgaudinėja kitas, tik ne mane"... Žinot, yra toks moterų tipas - "vištelė"...
Niekada taip nebuvo pikta ant moters, kuri leidžiasi apgaudinėjama, pati nesuprantu, iš kur toks mano neabejingumas  g.gif
[

o jo nieko neįtarianti žmona kelia man pyktį...  g.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif o kas dar tau kelia pyktį? mamos, ieškančios alimentų savo vaikams, jau žinome, piktina. nail.gif moterys, neįtarinėjančios vyrų neištikimybe, irgi mastau.gif kas dar?
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2007 02 17, 20:08)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif o kas dar tau kelia pyktį? mamos, ieškančios alimentų savo vaikams, jau žinome, piktina. nail.gif moterys, neįtarinėjančios vyrų neištikimybe, irgi mastau.gif kas dar?

Gerai parasei Azalija drinks_cheers.gif Bet gal dar piktina nes nezino ar jos istikimas g.gif negalima juoktis is tokiu moteru kurias apgaudineja,nes nezianai kada i tavo kiema ateis "svente" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rubija: 17 vasario 2007 - 22:13
QUOTE(Azalija @ 2007 02 17, 22:08)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif o kas dar tau kelia pyktį? mamos, ieškančios alimentų savo vaikams, jau žinome, piktina. nail.gif moterys, neįtarinėjančios vyrų neištikimybe, irgi mastau.gif kas dar?

Aaaa, tai čia, vadinasi, hobis toksai - piktintis. smile.gif Nagi, laukiam tęsinio... mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet Jūs įsivaizduokit (merginai, kuri piktinasi, kad neįtaria vyro neištikimybės kažkas) jeigu taip visada būti ,,budėjimo rėžime", taigi nuprotėti galima blink.gif Ir vyra tuo pačiu išvesti iš proto smile.gif
Atsakyti
Kaip sakant nežinai ir širdutės neskauda,o piktintis kitom, kurios net neįtaria,kad turi neištikimą vyrą,tiesiog nepadoru,nes kaip rašė viena mergina,nežinai kada ši šventė pasibels į tavo duris biggrin.gif
Atsakyti