Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Endendu @ 2007 03 16, 13:21)
O chia ne filosofinis disputas jeigu ka smile.gif bet smagu, kad Jums linksma smile.gif Ir kurioj vietoj ash izheidineju? pacituokit, prashau smile.gif
Papildyta:
O ash su tamsta kiauliu neganiau, tai nereikia chia manes tujint. Tamstos diagnoze aishki - blondinus gariunikus vulgaris.

Pacitavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Inana @ 2007 03 16, 16:28)
Pasiskaičiau ir aš kažką. Nieko gero. Vietomis linksma, o vietomis verkti norisi. Akivaizdu, kad kai Aukščiausias smegenis dalino, kai kurios stovėjo eilėje prie vedusių vyrų. Tsakant su viltim būti dekoru prie baldų.

Sveika Beigbeder  4u.gif

Vis geriau negu stovėti eilėje prie nevedusių, kurie baldus man nežinant dekoruotų. ir nebebūsiu meilužė, jei kas klaus, sakysiu aš dekoras, taip ilgiau niekas nesupras.
Atsakyti
QUOTE(Silvute @ 2007 03 16, 13:26)
o kodel manai, kad zmona nezino?
Gal ir zmona kuo puikiausiai viska zino, bet vertina kitas vyro savybes: meile vaikams, rupestinguma, uzuojauta.... Ir tai, kad jos vyras dulkina kazkokia kekse nera pakanka priezastis skirtis.
Vieniems neistikimybe pasaulio pabaiga, o kitiems istikimybe nera prioritetas renkantis partneri

Nu kodėl taip žiauriai?
Taigi tas pats vyras miega su keliomis moterimis. O kaip atskirti kada dulkina, o kada mylisi?
Jausmai? Tik jis vienas žino ką jis jaučia. Tai kaip dabar yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 16:35)
Nius taip, labai norėčiau pamatyti žmoną, kuri visiemi pasakoja: Mano vyras myli vaikus, rūpestingas, užjaučia, ir dar kekšę turi, bet tegul turi, jam reikia.

Protinga, gerbianti save ir savo sutuoktini zmona niekad neviesins savo vyro nuklydimu, net ir puikiai tai zinodama. Paverkslenti galima cia, SM, o ne draugam ir bendradarbiam ar giminem.
Pirmiausia, protinga moteris apsisprendzia: ka darysiu, kai vyrui pranesiu "as zinau..." g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 16:37)

Netinka smile.gif Bo shitas komentaras buvo jau veliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 16:41)
Nu kodėl taip žiauriai?
Taigi tas pats vyras miega su keliomis moterimis. O kaip atskirti kada dulkina, o kada mylisi?
Jausmai? Tik jis vienas žino ką jis jaučia. Tai kaip dabar yra g.gif

Visoj pezalų maišalynėj neatkreipiau dėmesio į tavo postus. Ir man jie patinka, net labai, malonu kai žmogus mąsto giliau, o ne svaidosi įžeidinėjimais. Nežinau ar tu turi draugą, ar vyrą ar viena šiuo metu, bet esi šauni moteris.

Geras klausimas žmonoms, žeminančioms meilužes, jei jau su manim dulkinasi, tai iš kur žinot, kad su žmona tai jau visada tik mylisi?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 03 16, 13:45)
Netinka smile.gif Bo shitas komentaras buvo jau veliau smile.gif

Nu koks skirtumas? Faktas, kad tai vyksta tiek tiesiogiai, tiek ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 16:40)
Vis geriau negu stovėti eilėje prie nevedusių,

didi ismintis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 16, 13:48)
Visoj pezalų maišalynėj neatkreipiau dėmesio į tavo postus. Ir man jie patinka, net labai, malonu kai žmogus mąsto giliau, o ne svaidosi įžeidinėjimais. Nežinau ar tu turi draugą, ar vyrą ar viena šiuo metu, bet esi šauni moteris.

Geras klausimas žmonoms, žeminančioms meilužes, jei jau su manim dulkinasi, tai iš kur žinot, kad su žmona tai jau visada tik mylisi?

Žinok turiu viską, ko trokšta moters širdis 4u.gif O svarbiausia - ramybę, nes esu tikra, kad už savo veiksmus turi atsakyti tas, kuris veikė.
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2007 03 16, 16:52)
Žinok turiu viską, ko trokšta moters širdis  4u.gif  O svarbiausia - ramybę, nes esu tikra, kad už savo veiksmus turi atsakyti tas, kuris veikė.

Sėkmės tau, dyyydelės 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 16, 16:43)
Protinga, gerbianti save ir savo sutuoktini zmona niekad neviesins savo vyro nuklydimu, net ir puikiai tai zinodama. Paverkslenti galima cia, SM, o ne draugam ir bendradarbiam ar giminem.
Pirmiausia, protinga moteris apsisprendzia: ka darysiu, kai vyrui pranesiu "as zinau..."  g.gif

tai gal todel ta zmona ir nutylejo,nes dar nezino ka daryti..palikti? susitaikyti?
tik is paziuros atrodo paprasta.

Zinau tik viena, atleisti uz meiluzes turejima galeciau,bet uz tai ,kad visi iskyrus mane apie ja zinojo,NIEKADA. nes man labai kvailai atrodo moteris,kompanijoje liaupsinanti istikima savo vyra[ir del to kaltas vyras,jo nepagarba],kai mes visi zinom,kad sekanti karta jis atsives pas mus meiluze doh.gif

meiluziu teisti nereiktu,jos gyvena,taip kaip jom gerai. ar jos problema,kad kazkokia zmona yra? vaikai? as rupinuosi savo laime,ne jos.
Atsakyti
QUOTE(Grazke @ 2007 03 16, 17:12)

Zinau tik viena, atleisti uz meiluzes turejima galeciau,bet uz tai ,kad visi iskyrus mane apie ja zinojo,NIEKADA.  nes man labai kvailai atrodo moteris,kompanijoje liaupsinanti istikima savo vyra[ir del to kaltas vyras,jo nepagarba],kai mes visi zinom,kad sekanti karta jis atsives pas mus meiluze

Čia kiekvienai ištekėjusiai moteriai baisus faktas, jaustis durnės vietoje. jom baisu ne pati išdavystė, o jos padėtis kitų akyse. nu bet gyvenimas toks, niekas nenori jaustis kvailai
Atsakyti