Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Afroditte @ 2007 03 20, 21:58)
pasistojo ir nusileis tuoj biggrin.gif "blogos" ir yra tos kurios aplink sokineja del kiekvieno vyrisko pirst mirksiukas.gif .....
kuo maziau lysi-tuo labiau reaguos lotuliukas.gif ..gi nesuprantama lotuliukas.gif ....kaip kaip cia dabar blink.gif  lotuliukas.gif ....a kur pietuuuusss??? bigsmile.gif
subinej  tongue.gif  nail.gif

kam dar kokiu kyla klausimu??? nail.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inana: 21 kovo 2007 - 10:06
QUOTE(GalBut @ 2007 03 20, 18:40)
Kažkaip diskusija pakrypo įžeidinėjimų linkme...vedusiųjų moterų pusė labai jau agresyvi...matyt kažko dar bijo ateity?...po ta teisiųjų kauke,jaučiasi nepasitikėjimas...Jūs pažystat vyrus(ir savo)?...taip manot?...aš pastebėjau,kad Suntea "kažkiek" tikrai supranta tuos "patinus"...kita pusė tik svaičioja apie pagarba,meilę,ištikimybę,pareigą ir tt...
Man visada keista,bet...sakysim Jūsų vaikas apsivogė ar panašiai...negirdėjau niekada,kad kaltas vaikas,auklėjimas...ne,kalti draugai,aplinka,mokykla...
Taip ir su vyru,paklydusiu...nėr kaltų,apart tos viliotojos...juokinga...
Dažnai ta viliotoja būna žymiai protingesnė už tas žmonas su jų sustabarėjusiu tiesos ir garbės kodeksu...todėl jai ir kelias vyrais klotas...kas jaučiasi šios temos postuose...

thumbup.gif Tiksliai, apie kokią ištikimybę ir pareigą čia visos svaigstat? Nesamonė! Nuo šiandien viską velniop ir visos varom į kairę - tik taip tapsim protingom ir vyrų įvertintom clap_1.gif O dabar sėdim namuose kaip kokios vištos unsure.gif Fui schmoll.gif hah.gif umn.gif nail.gif
Atsakyti
Gal kas nesuprato...aš žiūriu vyro akimis...simpatizuoju abiem pusėm,ale nesuprantu priešpriešos...sakysim mano žmona susiras meilužį(niekada neatmetu tokios galimybės),tai nereiškia,kad pulsiu jam snukį daužyt...čia jos pasirinkimas...kaltų pradėsiu ieškot nuo savęs,ką netaip dariau...o gal kaltų ir nėra...gal jis jaunesnis,gražesnis,protingesnis...gal meilė išblėso...kas dėlto kaltas?...o šventą pareigą matau tik vieną-rūpintis ir nepamiršt savo vaikų,kaip ten beatsitiktų...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 03 21, 12:07)
sakysim mano žmona susiras meilužį(niekada neatmetu tokios galimybės),tai nereiškia,kad pulsiu jam snukį daužyt...čia jos pasirinkimas...kaltų pradėsiu ieškot nuo savęs,ką netaip dariau...o gal kaltų ir nėra...gal jis jaunesnis,gražesnis,protingesnis...gal meilė išblėso...kas dėlto kaltas?...o šventą pareigą matau tik vieną-rūpintis ir nepamiršt savo vaikų,kaip ten beatsitiktų...

O jei tas žmonos meilužis ateis tau snukio daužyt su visokiomis pretenzijomis, kad tu blogai elgiesi su savo žmona, ko jis pakęst negali, užtat ir guodžia ją dabar, jei pils ant tavęs purvą, tyčiosis viešai, į akis ir už akių iš tavęs, vis dar jausiesi kaltas? Nejusi jokio pykčio meilužiui? (kol kas nešnekam apie žmoną)...

Teisingai čia kažkas rašė, kad bjauriausia yra tai, kad meilužės ateina narsiai pasišaipyti iš žmonų, papilti purvo, va todėl ir iššaukia tokią pat reakciją (kalbu apie šią temą). O jau tas perdėtai karingas reagavimas į kiekvieną postą kelia mintis, kad, galbūt, - rėkia garsiausiai tas, kas neteisus?.....
Atsakyti
Gal kas nesuprato...aš žiūriu vyro akimis...simpatizuoju abiem pusėm,ale nesuprantu priešpriešos...sakysim mano žmona susiras meilužį(niekada neatmetu tokios galimybės),tai nereiškia,kad pulsiu jam snukį daužyt...čia jos pasirinkimas...kaltų pradėsiu ieškot nuo savęs,ką netaip dariau...o gal kaltų ir nėra...gal jis jaunesnis,gražesnis,protingesnis...gal meilė išblėso...kas dėlto kaltas?...o šventą pareigą matau tik vieną-rūpintis ir nepamiršt savo vaikų,kaip ten beatsitiktų...

Ale gi tiksliai taip ir elgiausi, tik esu moteris, o ne vyras, snukio meiluzei neisduziau, ale graziai pasnekejau i da paguodziau, bo verke mergaite. Savo klaidas atradau, nieko istaisysiu, jau ir pataisiau kiek buvo imanoma nail.gif flirt.gif Tik va abydna, kad ta mergaite nei jaunesne, nei jau labai grazesne ar protingesne doh.gif Tik va da labai idomu kaip dieds sureguotu kai pristatyciau savo meiluzi mirksiukas.gif Nemanau, kad taip mandagiai jau kaip tamstele cia nupiesete.
Atsakyti

taip pasielgtum tik tokiu atveju, jei jau savo moteriai nieko nebejaustum...jei dar kazka jaustum, patikek niezetu nagai uzvaziuot ir tam jaunesniam grazesniam protingesniam....
aisku nuo zmogaus isisilavinimo vidines kulturos priklauso, kaip jis pasielgtu tuo momentu, bet netikiu, kad nors mintyse nesinori nuskriausti to, kas ateme jums brangu zmogu

teoriskai galima svarstyti - pasielgciau taip - pavyzdingai , graziai, oriai. ..o is tikruju, tai... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 21, 14:04)
patikek niezetu nagai uzvaziuot ir tam jaunesniam grazesniam protingesniam....

Nagai niežtėtų atsiskaityt su vagim,katras tavo šunį nusiviliojo su dešros gabalu...bet čia gi ne tas variantas...
Atsakyti
... o gal tiesa yra tokia, jog visi nori jaustis laimingi ir būti mylimi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 03 21, 14:36)
... o gal tiesa yra tokia, jog visi nori jaustis laimingi ir būti mylimi  mirksiukas.gif

Taip taip, žinoma, kad nori tik įdėdami minimum pastangų. O kai įdedi minimum tai ir gauni nei mažiau nei daugiau - minimum. Čia aš taip manau. Ir taip yra ne tik asmeniniuose santykiuose...
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 03 21, 14:36)
... o gal tiesa yra tokia, jog visi nori jaustis laimingi ir būti mylimi  mirksiukas.gif

bent viena protinga mintis kivirčų jūroj thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 03 20, 19:40)

Dažnai ta viliotoja būna žymiai protingesnė už tas žmonas su jų sustabarėjusiu tiesos ir garbės kodeksu...

Ar manai, kad protas yra svarbiausia, kas traukia vyrus ieškant meilužės pramogai? Spėju, kad juos žavi pusrutuliai, bet kiti. rolleyes.gif Protas reikalingas pačiai meilužei iš grobio tapti gruobuonimi. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Heilė @ 2007 03 21, 13:40)
Teisingai čia kažkas rašė, kad bjauriausia yra tai, kad meilužės ateina narsiai pasišaipyti iš žmonų, papilti purvo, va todėl ir iššaukia tokią pat reakciją

Tai gal ir pila purvą ant visų, nes kažkur pralaimėjo vienai vienintelei? rolleyes.gif

žmonos irgi kažkada pakerėjo moteriškumu savo būsimus sutuoktinius. Tik viskas vyko be kovos su konkurente. Meilužė turi derinti savo meilę vyrui su neapykanta jo kitai moteriai. Sunkus darbas.
Papildyta:
QUOTE(šaltute @ 2007 03 21, 15:54)
bent viena protinga mintis kivirčų jūroj  thumbup.gif

Kai kurie ir banką apiplėšia kad būtų laimingi. mirksiukas.gif Nors sako, kad meilė protui nepavaldi. Tai ar galima smerkti jausmų apimtą žmogų. Meilė kaip liga. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2007 03 21, 22:51)
Meilė kaip liga.  g.gif

Meilužės nepakaltinamos g.gif
Atsakyti