Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(nebijau @ 2007 03 28, 15:25)

Beje, mano nuomone, sugyventiniai skiriasi reciau nei tikros seimos.
Papildyta:

Is aplinkiniu , pazistamu ir bendramoksliu galiu drasiai teigti, kad "susimete" pakeite partnerius po 2 ar net 4 kartus/partnerius, o susituoke - arba gyvena su tuo paciu, jei issiskyre , tai gyvena po viena ir nauja partneri labai sunkiai isileidzia i savo gyvenima. Na, cia tarkim iki 30 metu amziaus.... kas bus veliau, nzn...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 28, 15:32)
tai gyvena po viena ir nauja partneri labai sunkiai isileidzia i savo gyvenima.

Sužalojo žmones nu blink.gif
Nepyk Beigbeder 4u.gif
Atsakyti
o kokia išvis buvo šita tema??? g.gif jau ir nebepamenu.... irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 15:27)
1, ir gyvenant santuokoje gali pasiusti po velniu  ax.gif
2. jei iregistruota partneryste, tai reikia dalintis, jei ne, bet gyvenama labai ilgai ir yra irodymu, liudininku ir t.t., yra tikimybe, kad galima kazkiek ir prisiteisti  ax.gif
3. nelabai suprantu, kurioj vietoj ta nepriklausomybe  schmoll.gif
4. o tai jau ir isdidziai parodysi, kad nesi senmerge, bet gyveni susidejus, o i zmonas tai nejama  biggrin.gif  (cia pagal bobuciu mastyma  biggrin.gif )
5. nesupyk, bet man tai atrodo nesamone - jei jau gyvenu kito zmogaus bute, tai turiu visada jam nusileisti ir leisti ant galvos uzlipti, kad tik neismestulauk ir tai vadinama graziai sutaria?  blink.gif

1. Oi, su santuoka sudetingiau irnesakyk.gif gauni nuo parnerio i marmuze-ir visas pasiuntimas po velniu tongue.gif O kol teismas iskirs... doh.gif
2. Nu bet neprisiteis tiek, kiek santuokoj gyvendamas tongue.gif
3. pvz.: einu, brangusis, i sokius. Jis atsako: kaip tai i sokius? Be manes? Ji: o tu kas man-vyras, kad kaip uodega sekiotum, vadovautum ir reguliuotum gyvenima? Ka noriu-ta darau thumbup.gif
4. Sito nezinau, ka atsakyti, praktiskai tas bobutes uzkimsti vis tiek neina biggrin.gif Vis tiek ras apie ka pasneketi...
5. Nesakyk, jei nesusidurei nono.gif Pvz, jei vienas partneris megejas isgerti, o gyvena kito, kuriam tie isgerimai nepatinka, bute, kaip manai, ar tas buto savininkas nekels ultimatuvo-arba as, arba gerimas? Ir kaip manai, ka pasirinks tas, kuris gyvena kito partnerio bute? Iseis? Ne, nusileis ir tuom kartu paris su gerimais. Argi tai nera grazus tarpusavio santykiai ir nusileidimas?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 15:29)
a kas man draus grazia balta suknele issinuomoti, sukviest draugus, susodint i limuzina, nuvezt i baznycia, kad pasimelstu uz mano grazius ateinancius metus, kad jie kuo sekmingiausi butu ir po to po kokius parkus ir i restorana pauliavot su draugais pasisamdzius dar ir gerus muzikantus?  tongue.gif  ot tai geras gimtadienio balius butu  bigsmile.gif

Jazau, ir as noriu tokio baliaus. Gimtadienio bigsmile.gif Tik ar ne per daug koks 10000 lt. tokiam sventimui? g.gif O ir kunigas ka pasakys? Net misiu neatlaikys... O ir ieisiu tik per sonines duris, neskambant marsams verysad.gif Nea schmoll.gif cia tik vestuviu privalumas toks balius ir jo joks kitas balius, net su fanfarom nepakeis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 03 28, 16:40)
Jazau, ir as noriu tokio baliaus. Gimtadienio bigsmile.gif Tik ar ne per daug koks 10000 lt. tokiam sventimui? g.gif O ir kunigas ka pasakys? Net misiu neatlaikys... O ir ieisiu tik per sonines duris, neskambant marsams verysad.gif Nea schmoll.gif cia tik vestuviu privalumas toks balius ir jo joks kitas balius, net su fanfarom nepakeis schmoll.gif

a galima ir pigiau susiorganizuot mirksiukas.gif
kunigas gales atlaikyt misias uz mano nuodeminga siela biggrin.gif reiks, ir vargonai gros, ir choras giedos biggrin.gif ziurint kokia baznycia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 28, 15:34)
Sužalojo žmones nu  blink.gif
Nepyk Beigbeder  4u.gif

4u.gif
Aisku, kad suzaloti zmones.... tik kas ka, kuris kuri suzalojo - as nezinau...bet kad zmones nudege, tai jau tikrai... o kad susimete dazniau ir lengviau keicia partnerius, tai ne todel, kad liko "nesuzaloti", o todel, kad nesusituokusios poros maziau/reciau g.gif gimdo vaikus ir maziau turi kartu igyto turto...
Jei be santuokos gime vaikelis - galima teigti, kad tokia mamyte (na, ji mamyte, buvo susituokus ar ne nesvarbu) tikrai sunkiau suras sau partneri ir tikrai nesoks gyvent kartu su pirmu pasitaikiusiu, kad "pabandyt"...lygiai kaip ir buvusi zmona... "nebandys" kozno pasitaikiusio ar sis tiks i jos vaiko tevus...
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 28, 15:43)
kad nesusituokusios poros maziau/reciau  g.gif  gimdo vaikus

Apie vaikus aš nekalbu. Galiu tik įsivaizduoti kaip gyvenimą pakeičia vaikai.
Atsakyti
QUOTE(nebijau @ 2007 03 28, 14:40)
3. pvz.: einu, brangusis, i sokius. Jis atsako: kaip tai i sokius? Be manes? Ji: o tu kas man-vyras, kad kaip uodega sekiotum, vadovautum ir reguliuotum gyvenima? Ka noriu-ta darau thumbup.gif

Tai reiškia vyras jau turi pilną teisę vadovauti, reguliuoti ir sekioti? blink.gif Geras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 28, 16:46)
Tai reiškia vyras jau turi pilną teisę vadovauti, reguliuoti ir sekioti?  blink.gif  Geras doh.gif

kaip ir zmona? bigsmile.gif
o jei vyras sakytu - tu man ne zmona, varau su draugais i kluba? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 15:42)
a galima ir pigiau susiorganizuot  mirksiukas.gif
kunigas gales atlaikyt misias uz mano nuodeminga siela  biggrin.gif  reiks, ir vargonai gros, ir choras giedos  biggrin.gif  ziurint kokia baznycia  mirksiukas.gif

Ale isivaizduoji, kaip draugai sureguos, kai pasakysi "eisim svesti i ...baznycia" blink.gif Nu nesupras jie, garbes zodis lotuliukas.gif Sakys, gydykis, mergyt, jei pinigu neturi barui, taip ir sakyk, susimesim, o klausyt misiu uz gyva zmogu blink.gif kazkaip neiprasta musuose. O va kai per vestuves pakvieti i baznycia-net garbe palaiko, nesistebi del nieko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 14:47)
kaip ir zmona?  bigsmile.gif
o jei vyras sakytu - tu man ne zmona, varau su draugais i kluba?  bigsmile.gif

Taigi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 28, 15:46)
Tai reiškia vyras jau turi pilną teisę vadovauti, reguliuoti ir sekioti?  blink.gif  Geras doh.gif

Vyras/zmona teises, aisku, neturi reguliuoti kito gyvenimo, bet kazkodel reguliuoja... blush2.gif ir vadovauja blush2.gif
Atsakyti