QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 15:27)
1, ir gyvenant santuokoje gali pasiusti po velniu
2. jei iregistruota partneryste, tai reikia dalintis, jei ne, bet gyvenama labai ilgai ir yra irodymu, liudininku ir t.t., yra tikimybe, kad galima kazkiek ir prisiteisti
3. nelabai suprantu, kurioj vietoj ta nepriklausomybe
4. o tai jau ir isdidziai parodysi, kad nesi senmerge, bet gyveni susidejus, o i zmonas tai nejama

(cia pagal bobuciu mastyma

)
5. nesupyk, bet man tai atrodo nesamone - jei jau gyvenu kito zmogaus bute, tai turiu visada jam nusileisti ir leisti ant galvos uzlipti, kad tik neismestulauk ir tai vadinama graziai sutaria?
1. Oi, su santuoka sudetingiau

gauni nuo parnerio i marmuze-ir visas pasiuntimas po velniu

O kol teismas iskirs...
2. Nu bet neprisiteis tiek, kiek santuokoj gyvendamas
3. pvz.: einu, brangusis, i sokius. Jis atsako: kaip tai i sokius? Be manes? Ji: o tu kas man-vyras, kad kaip uodega sekiotum, vadovautum ir reguliuotum gyvenima? Ka noriu-ta darau
4. Sito nezinau, ka atsakyti, praktiskai tas bobutes uzkimsti vis tiek neina

Vis tiek ras apie ka pasneketi...
5. Nesakyk, jei nesusidurei

Pvz, jei vienas partneris megejas isgerti, o gyvena kito, kuriam tie isgerimai nepatinka, bute, kaip manai, ar tas buto savininkas nekels ultimatuvo-arba as, arba gerimas? Ir kaip manai, ka pasirinks tas, kuris gyvena kito partnerio bute? Iseis? Ne, nusileis ir tuom kartu paris su gerimais. Argi tai nera grazus tarpusavio santykiai ir nusileidimas?
Papildyta:
QUOTE(ooo @ 2007 03 28, 15:29)
a kas man draus grazia balta suknele issinuomoti, sukviest draugus, susodint i limuzina, nuvezt i baznycia, kad pasimelstu uz mano grazius ateinancius metus, kad jie kuo sekmingiausi butu ir po to po kokius parkus ir i restorana pauliavot su draugais pasisamdzius dar ir gerus muzikantus?

ot tai geras gimtadienio balius butu
Jazau, ir as noriu tokio baliaus. Gimtadienio

Tik ar ne per daug koks 10000 lt. tokiam sventimui?

O ir kunigas ka pasakys? Net misiu neatlaikys... O ir ieisiu tik per sonines duris, neskambant marsams

Nea

cia tik vestuviu privalumas toks balius ir jo joks kitas balius, net su fanfarom nepakeis