Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 14:06)
O ką žmona į tai?

Nepatenkinta... Ji galvoja, kad gerbti maža, reikia dar ir atsižvelgti....
Atsakyti
klausimuks Peliauckų jadzei - a kokia ta vyrų prigimtis?tokia išmintinga moteirs...ydomu paklausyt būtų...
labai jau smarkiai skiriasi kaži nuo moterų?
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 13:06)
O ką žmona į tai?

Tu jau jo geriau neklausk, nes daugumo forumo moterų tikrai mintyse užjaučia jo žmoną ir kantrybės jai linki... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:08)

Kaži kas svarbiau, pagarba moteriai ar jos susikurtų ribų paisymas? Bet bent jau čia forume berašinėjančių moterų nuomonė vienareikšmiška, jei jau nesielgi kaip pati moteris nori, tai tarytum jos negerbi...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:08)

Aha, taip ir rašiau kad reikia ir gerbti ir atsižvelgti.
O jei ji gerbtų, bet neatsižvelgtų, ką tu darytum?

QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 29, 14:10)
Tu jau jo geriau neklausk, nes daugumo forumo moterų tikrai mintyse užjaučia jo žmoną ir kantrybės jai linki... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oi, nežinau tų istorijos kodėl jo žmoną reikia užjaust, bet paskaičius šio skyrelio temas, manau galima daugumą žmonų užjaust. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 14:18)
Kaži kas svarbiau, pagarba moteriai ar jos susikurtų ribų paisymas? Bet bent jau čia forume berašinėjančių moterų nuomonė vienareikšmiška, jei jau nesielgi kaip pati moteris nori, tai tarytum jos negerbi...

Suntea, suprask kad žmonos susikurtų ribų paisymas ir yra pagarba jai.
Ir "paisyti" nėra "elgtis kaip ji nori".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 29 kovo 2007 - 13:27
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 14:25)
Suntea, suprask kad žmonos susikurtų ribų paisymas ir yra pagarba jai.

Tai yra gyvenimas pagal kito žmogaus susikurtą modelį. Taip?
Jei aš norėčiau, jog mano žmona taptų misis visata, o ji netaptų, reiškia ji manes negerbia?

Aha, pataisymas. Kuo tada skiriasi - "paisyti norų" ir "elgtis kaip nori"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medinis: 29 kovo 2007 - 13:29
QUOTE(#Antradiene# @ 2007 03 29, 14:10)
nes daugumo forumo moterų tikrai mintyse užjaučia jo žmoną ir kantrybės jai linki... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Tos moterys... čia Mediniui užuojautos reikia, nes žmona per daug reikalauja unsure.gif Jai matai pagarbos negana.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:29)
Jei aš norėčiau, jog mano žmona taptų misis visata, o ji netaptų, reiškia ji manes negerbia?

Medini, pirmiausia, neatsakei į mano klausimą, pakartosiu:

Atsakyti
Aš tik tiek galvoju, kad ji labai skiriasi ribų supratimai , suvokimai - tai labai skirtingi žmonės, jie niekada nesusitars...

galima ne tik žmonas užjaust, galima užjaust ir meilužes, jei norisi...
žmoną galima užjaust, jei jai skauda dėl to, kad jos vyras jai neištikimas..nors pasiskaičius kai kurias istorijas atrodo, kad kai kam jau visai nebeskauda ir visai normaliai tai priimama, kai ir pati gyvena kaip nori, tai ir vyrui daugiau laisvės.
Meilužės irgi, jei tikisi iš šito statuso pereiti prie kito - galima jas užjausti. Jei jas tenkina tokkia padėtis - viskas gerai.

Manau kiekviena pora pasikalba apie tuos dalykus dar prieš pradėdama bendrą "ūkį", todėl neturėtų būti staigmena tas ribų pajautimo skirtumas
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:29)

O jeigu ji tau sakytu, nusiprausk, nes smirdi, o tu nesipraustum. Kaip manai gerbi ja ar ne?
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 14:32)

Tai kad taip ir yra. Ji gerbia kai kuriuos mano norus, bet neatsižvelgia į juos. Kai kur prisitaikau, kai kur nekreipiu dėmesiu, kai kur slapstausi. Kaip visi.
Papildyta:
QUOTE(com @ 2007 03 29, 14:34)
O jeigu ji tau sakytu, nusiprausk, nes smirdi, o tu nesipraustum. Kaip manai gerbi ja ar ne?

Manau, kad tai tiesiog nesusiję su pagarba.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:06)
O ką žmona į tai?

tikriausiai irgi neatsizvelgia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:35)
Tai kad taip ir yra. Ji gerbia kai kuriuos mano norus, bet neatsižvelgia į juos. Kai kur prisitaikau, kai kur nekreipiu dėmesiu, kai kur slapstausi. Kaip visi.
Papildyta:

Manau, kad tai tiesiog nesusiję su pagarba.

O as manau susije, jeigu vyras eina apsepes, suskretes ir gaves pastaba nuo zmonos, nepaiso jos, tai yra nepagarba ir jai.
Atsakyti