Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:01)
nes apgaudinėjimas = nepagarba. Vartyk nevartęs bet jei meluoji ir apgaudinėji žmogų, kaip tu jį gali gerbti?

Apgaudinėjimas- tai tiesios nesakymas... Tai vadinasi permiegi, pasisakai ir jau gerbi? Su ta lova čia kiti dalykai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apuokas: 29 kovo 2007 - 14:05
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 29, 14:59)
Hmmm... Pagarba man- kai man leidžia daryti tai, ką noriu aš.

Na pagaliau... Ir dar idrįskite pasakyti - kai jis daro tai, ką noriu aš.
QUOTE(com @ 2007 03 29, 15:00)
Ne neuzdirba, o nenori uzdirbti ir guli ant sofos. Negi nera skirtumo?

Jei guli ant sofos - reiškia neuždirba. Ar gali kažkiek uždirbti ir tada jau gulėti?
Vartyk nevartęs bet jei meluoji ir apgaudinėji žmogų, kaip tu jį gali gerbti?

Jūs niekada nesate pamelavusi savo vyrui? Apie kainas, laiką ar kiekį
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 15:03)
Kai kurie nekūltūringi poelgiai yra nepagarba sau, nesiprausimas taip pat.

Nu kaimyno is gretimo namo svara ir iprociai yra jo problemos, bet jeigu mano vyras man suteiktu diskomforta del savo kuno neprieziuros net po to kai tai aiskiai jam pasakyciau, tai laikyciau tai kaip nepagarba ir sau.
Musu nuomones gali nesutapti ir jeigu salia taves eina nevalyvas vyras ir manai, kad jis tave gerbia, o tik saves negerbia, tai mano nuomone priesinga. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 29, 15:05)
Apgaudinėjimas- tai tiesios nesakymas... Tai vadinasi permiegi, pasisakai ir jau gerbi. Su ta lova čia kiti dalykai  g.gif

Ai tai čia anksčiau rašiau žmoną "pagerbia", meilužę "pagerbia" ir abi "gerbia". Gal žodis gerbti naują reikšmę įgavo? bigsmile.gif

Manau apgaudinėti turi platesnę reikšmę ne tik tiesos nesakymas. Apgaudinėti reiškia ir pažadų nesilaikyti. Jei prie altoriaus ar metrikacijos biure, savo žmonai pasižadėjai būti ištikimas, gerbti ir mylėti ją, tai permiegoti su meiluže (pasisakai ar ne tai neturi reikšmės) reiškia apgavai, sulaužei pažadą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alter ego: 29 kovo 2007 - 14:10
1.Kažkokie keisti pavyzdžiai. Gal skirkim jausminius, emocinius norus, kurie priklauso tik nuo tavęs pačio ir materialius norus, kurie priklauso ir nuo daugelio pašalinių faktorių, aplinkybių.

2.Turėti ar neturėti meilužę - tai priklauso tik nuo pačio vyro apsisprendimo ir ribų žinojimo. Ir pagarbos žmonai - nes apgaudinėjimas = nepagarba. Vartyk nevartęs bet jei meluoji ir apgaudinėji žmogų, kaip tu jį gali gerbti?

1. Grįžtam prie emocinių norų, bet kūno poreikiai ir emocijos yra susiję.
2. Gal galėtumėte man parašyti kas yra pagarba žmogui? Neištikimybė nėra melas, nebent paslysti ir reik pradėt suktis iš situacijos.
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:08)
Jei prie altoriaus ar metrikacijos biure pasižadėjai būti ištikimas, gerbti ir mylėti žmoną, tai permiegoti su meiluže (pasisakai ar ne tai neturi reikšmės) reiškia apgavai, sulaužei pažadą.

O jūs žinote, kad jei viena pusė sulaužo pažadą, tai neatleidžia kitos pusės nuo to paties pažado? Taigi net jei ir neištikimas, bet jūs vis tiek turite jį gerbti ir mylėti, nes pažadėjote.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 15:07)
Jei guli ant sofos - reiškia neuždirba. Ar gali kažkiek uždirbti ir tada jau gulėti?

Privalo stengtis uzdirbti tiek, kad prisidetu prie bendro biudzeto ir seimai netruktu bent jau butiniems poreikiams patenkinti.
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 15:09)
1. Grįžtam prie emocinių norų, bet kūno poreikiai ir emocijos yra susiję.
2. Gal galėtumėte man parašyti kas yra pagarba žmogui? Neištikimybė nėra melas, nebent paslysti ir reik pradėt suktis iš situacijos.

O kas yra neištikimybė?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 15:07)
Na pagaliau... Ir dar idrįskite pasakyti - kai jis daro tai, ką noriu aš.

Nesupratau ką man pasakyti? Galiu pasakyti jeigu norite ax.gif
O jeigu rimčiau tai man patinka tai ką daro mano vyras. Na nuskilo man... Arba rožiniai akiniai g.gif
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:08)
Jei prie altoriaus ar metrikacijos biure pasižadėjai būti ištikimas, gerbti ir mylėti žmoną, tai permiegoti su meiluže (pasisakai ar ne tai neturi reikšmės) reiškia apgavai, sulaužei pažadą.

Tai nejaugi nuo neištikimybės atbaido priesaika? Jeigu ne priesaika- tai kairėn ir dešinėn?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 15:09)
Neištikimybė nėra melas

Baisiau, priesaikos sulauzymas, gresia apkalta.

QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 15:10)
Taigi net jei ir neištikimas, bet jūs vis tiek turite jį gerbti ir mylėti, nes pažadėjote.

Nesamone, gali issiskirti ir visa pagarba pasibaigs.
Atsakyti
QUOTE(com @ 2007 03 29, 15:11)
Privalo stengtis uzdirbti tiek, kad prisidetu prie bendro biudzeto ir seimai netruktu bent jau butiniems poreikiams patenkinti.

Galite įvardinti konkrečią pinigų sumą vienam asmeniui? Tokią, kurios neuždirbant - reiškia negerbia?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 15:10)
O jūs žinote, kad jei viena pusė sulaužo pažadą, tai neatleidžia kitos pusės nuo to paties pažado? Taigi net jei ir neištikimas, bet jūs vis tiek turite jį gerbti ir mylėti, nes pažadėjote.

Ne nežinau. Jei vienas sulaužo pažadą, tai nuo to paties pažado atleidžia ir kitą. O toliau jau elgis kaip nori - gerbk negerbk, mylėk nemylėk.
Atsakyti