Įkraunama...
Įkraunama...

Ką galvojat apie jų žmonas

QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 14:49)
Nuostabu... Taigi grįžtame nuo ko pradėjome - aš turiu gyventi taip, kaip nori sutuoktinis ar tai nėra būtina? Ir kur riba?

su žmona aiškinkis...man riba Egipte, o Tau gal Šiaurės Amerikoj
Atsakyti
QUOTE(Apuokas @ 2007 03 29, 15:24)
Abu gulim ant sofos ir gerbiam viens kitą- šeima juk.

O tarpeliuose tarp gulejimo ir pagarbos - valgyti turite ka? Ar tik pagarbiai kvepuojate?
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2007 03 29, 15:49)
Taip, taip, vyras yra ištikimas būtent tada, kai savo pinigus eikvoja ne šeimos labui ir savo lytinius bei dvasinius poreikius tenkina su svetimomis moteromis  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nejaugi to moteros, merginos dar nežinojote  doh.gif

Keista ....

Aha, reiškia neištikimas tada - kai gyvena su žmona ir į kitas nesidairo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Gyveni ir mokaisi doh.gif
Žinosim cool.gif

Ee, doh.gif Suntea, gal atsakytum man į anksčiau buvusį klausimą tai kas gi yra neištikimybė?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 15:35)
Jei Medinis sako tiesą, o jums ta tiesa nepatogi ir skiriasi nuo jūsiškio suvokimo, ar jis jūsų negerbia?

Gerbiu dar žmones kurie jumorą supranta. Mano jumorą, žinoma tongue.gif
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 29, 15:55)
O tarpeliuose tarp gulejimo ir pagarbos - valgyti turite ka? Ar tik pagarbiai kvepuojate?

Tarpeliuose apie vaikus kalbam ax.gif Ir ne tik...
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:57)
Aha, reiškia neištikimas tada - kai gyvena su žmona ir į kitas nesidairo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Gyveni ir mokaisi    doh.gif
Žinosim  cool.gif

Ee,  doh.gif Suntea, gal atsakytum man į anksčiau buvusį klausimą tai kas gi yra neištikimybė?

Tik po to, kai atsakysi į mano prieš tai užduotą klausimą, kas yra pagarba?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 15:49)
aš turiu gyventi taip, kaip nori sutuoktinis ar tai nėra būtina? Ir kur riba?

Jei suauges zmogus nesuvokia gero elgesio ribu - nieks ir neisaiskins... schmoll.gif
Atsakyti
Neištikimybė yra savo poreikių patenkinimas ne su sutuoktiniu, aistra, instinktas. Aš bent jau taip suprantu, bet tavo supratimas skiriasi nuo manojo, taigi diskusija negalima
Papildyta:
QUOTE(alter ego @ 2007 03 29, 15:47)
Pagaliau viskas į vietas stojo smile.gif

Kas stojo?
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2007 03 29, 16:08)
tavo supratimas skiriasi nuo manojo, taigi diskusija negalima

o jei vienodas? Tai jau diskusija? Tada putimas i viena duda, o ne ...
kiekvienas zodis turi reiksme, nepriklausomai nuo musu supratimo ar nesupratimo
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 29, 16:12)
o jei vienodas? Tai jau diskusija? Tada putimas i viena duda, o ne ...
kiekvienas zodis turi reiksme, nepriklausomai nuo musu supratimo ar nesupratimo

Kai bendros sąvokos sutampa, galima diskutuot. kai niekas nesutampa tada ginčijamės. O pagrindinės reikšmės nieks neskuba pateikt, alter ego gali tik matematiškai pasakyt, kas kam lygu, o nežinomųjų atskleist nenori
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 29, 16:04)
Jei suauges zmogus nesuvokia gero elgesio ribu - nieks ir neisaiskins... schmoll.gif

biggrin.gif Savo elgesio ribas aš suvokiu. Bet ar aš privalau suvokti savo žmonos lūkesčius dėl mano elgesio ribų ir elgtis tik pagal tuos lūkesčius?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2007 03 29, 16:23)
ir elgtis tik pagal tuos lūkesčius?

Kodel "tik", negi nezinai tokio dalyko kaip kompromisas, juk seimoje yra ne tik "as", bet ir "ji", jeigu nei vienas visiskai nepaisys kito, tai apie kokius normalius santykius galima kalbeti?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 03 29, 16:04)
gero elgesio ribu

kas yra geras elgesys?
Atsakyti