Įkraunama...
Įkraunama...

Blauzdos

QUOTE(Kristepala @ 2010 11 04, 12:57)
O kokius konkreciai pratimukus namu salygomis butu galima atlikti, kad nors kiek pastambetu blauzdos, nes begiojimui laiko nera.
Aciu  4u.gif

oi net nezinau.. visiskai blauzdu pratimais nesidomejau.. Nes man tai neaktualu, manau norint tikrai galima rast info internete. Kiek zinau blauzdu raaumenis ypac teigiamai veikia step'as, laipteliai visoki. Taciau pastebimesniu rezultatu norint reiktu dirbti su svoriais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marla @ 2010 05 25, 20:30)
Niekas neklausia, kokios tamstai gražios blauzdos, klausiama, ką daryti, kad jos būtų gražios. Beje, "raumeningos blauzdos", dažniausiai yra ne tai, kas vadinama raumenų kalnu ir yra būdinga tam tikros sporto rūšies gerbėjams. Ir dar...blauzda be raumens, maskatuojanti aplink kaulą, trapiai moteriai grožio irgi neprideda.


drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, žinau tokį pratimėlį blazdoms, dar pati neseniai pradėjau daryti.

Atsisėsti ant grindų, atsiremti rankomis į grindis už nugaros. Sulenkti kojas per kelius, pirštais remtis į grindis. Nuleisti kulnus ant grindų. Juos pakelti nuo grindų, remiantis pirštais. Vėl nuleisti kojas ant grindų. Pratimą kartoti dešimt kartų. smile.gif
Atsakyti
Blauzdoms siulyciau paprasciausius pasistiebimus, dar geriau jei i ranka pasiimsite 4-8 kg svori. Bent as sporto saleje darau pasistebimus su keliais skirtingais svoriais, su smelio svoreliais ant koju, raumuo ant blauzdu jau prabudes smile.gif Man tobulos kojos su isryskejusiais blauzdu raumenimis..
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be*starlet: 06 balandžio 2011 - 19:38
QUOTE(be*starlet @ 2011 04 06, 21:37)
Blauzdoms siulyciau paprasciausius pasistiebimus, dar geriau jei i ranka pasiimsite 4-8 kg svori. Bent as sporto saleje darau pasistebimus su keliais skirtingais svoriais, su smelio svoreliais ant koju, raumuo ant blauzdu jau prabudes smile.gif Man tobulos kojos su isryskejusiais blauzdu raumenimis..

idomus pratimai, aciu 4u.gif o kaip manot, ar sie pratimai padeda isryskint vidinius blauzdos raumenis? ar reikia dar kazko papildomo, pvz, sukt ****** i isore ar i vidu? fitness3.gif
Atsakyti
Sveikos mayte esamos ir busimos smile.gif jau pora metu su jumis ir valgyt gaminu, ir sportuot pradejau.. nu zodziu patarimai pas jus super thumbup.gif
Tik va ko neradau! pas mane viskas lyg ir tvarkoj nesiskundziu vaizdelis jei netraukia akies tai tik mano kalte blush2.gif
o va kaip del blauzdu? gal dar kazkas skundziasi ar skundesi seniau -ju apimtimi?
as tikrai virssvorio neturiu netgi dar priaugt ant tam tikru vietu ne pro sali butu biggrin.gif
kur kumpius du nesioju tai apatinej kojos dali, net ir batus jau nenusipirksi ilgus kokius tik nori!!
gal kazkokie pratimai ar taip patarimai yra siai kuno vietai?m? doh.gif
Atsakyti
biggrin.gif yra jau tema apie blauzdas. va sita
Atsakyti
ech, galvojau, kad as viena su tokiom bedom...pasirodo nea, net geriau pasidare blush2.gif bandysiu pratimukus siulytus, ziuresiu,gal turesiu tobulas kojas:)
Atsakyti
sveikos smile.gif pas mane blauzdos stambios, bet ten tik raumuo :/ man jis toks žiauriai ryškus, kai įtempiu, ir negražiai atrodo :/ bet labai daug vaikštau, plius dar sportas, reikalaujantis blauzdų darbo, tai užsikačialinau taip, kad nebežinau, kur dėtis :/ taip norėčiau tokių gražiai nulietų kojyčių, kurios moteriškai atrodytų, o dabar taip pakankamai keturkampiškos :/ yra kam patinka, bet nežinau, ar tiesą sako.. man tikrai norėtųsi švelnesnių formų..
Atsakyti
QUOTE(lietaus šypsena @ 2011 06 26, 23:49)
sveikos smile.gif pas mane blauzdos stambios, bet ten tik raumuo :/ man jis toks žiauriai ryškus, kai įtempiu, ir negražiai atrodo :/ bet labai daug vaikštau, plius dar sportas, reikalaujantis blauzdų darbo, tai užsikačialinau taip, kad nebežinau, kur dėtis :/  taip norėčiau tokių gražiai nulietų kojyčių, kurios moteriškai atrodytų, o dabar taip pakankamai keturkampiškos :/ yra kam patinka, bet nežinau, ar tiesą sako.. man tikrai norėtųsi švelnesnių formų..


O man norėtųsi daugiau raumenukų... Koks tas sportas? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, o mano problemėlė- labai plonos blauzdos... Labai nesiderina prie figūros. Savo gyvenime nesu turėjusi nė vieno sijono.. schmoll.gif gal žinot veiksmingų pratimų, užsiėminų ar patarimų, kaip jas pastorint? ačiū.
Atsakyti
Pasistiebimai, pasistiebimai atsisedus. Atlikite siuos du pratimus. Zinoma su svoriais.
Atsakyti