tupervare jau senai naudoju gal pora metu, ir esu visiskai jais petenkinta, man negaila nei pinigu, nei neiko. istiesu laaabai geri indai. lapai patinka indukai, turiu visokiu dydziu, tada didysis zele ziedas labai geras, zele visada atrodo tokai skani, ir dar ypac kai padarai poros sluoksniu, atrodo kaip is filmu..
dar turiu kalediniam sausainukam formeliu, tai pat labai fainos, grazios, patogios. dar turiu sumustinine, kuri irgi labai gera, ypac tinka vaikui i mokykla.

turiu ir iskylu puodeli, labai geras. taipat turiu bliua, su guminiu dangciu, zodziu, mamos. esu labai patenkinta, ir tikiuosi, kad tupervare indai po poros metu pasidarys pigesni
Papildyta:TW jau senai naudoju gal pora metu, ir esu visiskai jais petenkinta, man negaila nei pinigu, nei neiko. istiesu laaabai geri indai. lapai patinka indukai, turiu visokiu dydziu, tada didysis zele ziedas labai geras, zele visada atrodo tokai skani, ir dar ypac kai padarai poros sluoksniu, atrodo kaip is filmu..
dar turiu kalediniam sausainukam formeliu, tai pat labai fainos, grazios, patogios. dar turiu sumustinine, kuri irgi labai gera, ypac tinka vaikui i mokykla.

turiu ir iskylu puodeli, labai geras. o jau koks geras yra tupervare peilis vaisiam ir darzovem, kad negaliu, esu begalo juo pateninta. dar turiu saldymo indelius 'coolSmart' , inda su dangciu darzovems 'fridgesmart', turiu asoti 'samba', dubeni 'samba su kiauraindziu' , serviravimo lekste 'elegance' taipat turiu bliuda 'tuperflex', O MANO VYRUI LABAIUSIAI PATINKA 'GREITKRATIS' jis tik ir laukia, kada bus ledu , pino ir obuoliou sulciu, kam musu seimai galetu isplakti pieniska ledu koktelis

sake, kad tie guminai kepimo indai keksam taipat laabai geri, esu labai patenkinta, ir tikiuosi, kad TW indai po poros metu pasidarys pigesni
atleiskit uz dvi zinutes