kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat
Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
kepiau paprastus kepsniukus su džiuvėsėliais. Kadangi turiu 1metų ir 7mėn sūnų, tai norėjau, kad mėsytė būtų labai minkšta. Iškepusi sudėjau į Servofiks, į apačią įpyliau truputį verdančio vandens (gal 150ml) ir kvapniųjų pipirų. Rezultatu buvau labai patenkinta. Mažasis sūnus taip pat
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 16:07)
Šiandien panaudojau Iso Duo Servofiks štai taip:
Fantastika. Labai "skaniai" aprašei.
Dar neapsisprendžiau, kurį iš jų pirkti
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 16:39)
Man Servofikso dar toks privalumas: jei sudedi virtinukus ar koldūnus, nereikalingas skystis nubėga. Tuo pačiu jis dar kiek pašildo maistą.
Ir šašlykus kai dedu ant stalo, aš truputį verdančio vandenuko į dubens apačią įpilu. Ne taip greit atšąla ant stalo.
Šiaip iš tiesų - ISO DUO nėra termosai, jie tik išlaiko maistą ilgėliau karštą
QUOTE(vvjuka @ 2010 11 08, 15:39)
Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose..
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:21)
Na Jus pagalvokite kokio tipo indo Jums labiau reikia. Iso Duo jau negaminsite maisto ant garu, "nevirsite" grikiu ir t.t., o Servofiksas tai daro. Man asmeniskai labai sunku butu pasakyti kuri pirkti, nes jie man bent jau namie tarnauja visiskai skirtingose situacijose..
reikia abieju
Iso Duo apsukus dangteli viena puse skylute skirta saukstui uzsidengia ir siluma neiseina, apsukus kita telpa saukstas, bet irgi pakankamai sandariai uzsidaro. Bet.. saukstas ziauriai fainai laikosi ant virsutines rankeneles "paguldytas" atradima padariau, nes saukstas taip pat islenktas kaip ir rankenele, tai savo svecius visus erzinu
ir sakau "va va, Jusu puodai to negali"
Jeigu norite silumai, maisto laikymui, serviravimui ant stalo ir pan. tada iso duo , o jei gamint jame labiau tai servofiks
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja
QUOTE(laurindre @ 2010 11 08, 22:25)
Klausyk, ar ne laikas tau tapti demonstruotoja
Taip graziai as nemokeciau papasakoti. Tikra saunuole

QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)
Tai as ir sakau, kad ji kalba jau ne kaip vartotoja, o kaip tikra konsultante, net malonu skaityti
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 21:31)
Aciu mergaites
O kas liecia tw tai turbut jau itrauke mane i ta pekla drauge,
ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 21:45)
ko as neturiu ir noreciau? sugalvojau, kad man reikia barstytuvo kurio dar neturiu ir kuriam dabar nuolaida
bet as kepu tik obuoliu pyraga, tai del cukraus pudros ji pirkti????
maldauju atkalbekit mane
bet tas rankeneles paspaudimas "cik cik..." nerealus
o ko neturiu dar...??
nebezinau net 
Ne ne, jo labai reikia
mano kocelo dangtukas suluzo
Jei atsirastu konsultante, kuri apsiimtu pakeist, buciau labai dekinga
Zirmunuose butu patogiausia
QUOTE(Pomona33 @ 2010 11 08, 22:45)
aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra
QUOTE(diasaja @ 2010 11 08, 22:34)
aš ir jo labai noriu-žagarėliams, Tiramisu ir dar daug kam, bet jam vienam juk nuolaidos nėra 
Tai vat vat, kad atsirastu kas, kam reikia tu mazuju indeliu, nes ju turiu belekiek