Įkraunama...
Įkraunama...

Bio Detox vonelė

QUOTE(belisima @ 2011 02 26, 14:18)
Vakar buvome Druskininkuose ir su vyru isbandeme bio -detox  procedura, pirma as buvau, kadangi as stengiuosi maitintis sveikiau,  tai mano vanduo buvo lengvai rusvas su siek tiek zalsva spalva, vyras po to daresi procedura, o jis megsta kuo daugiau padazu , riebiau viska smile.gif  , tai jo vanduo buvo beveik juodas su tirsciais. Taip kad nemanau, kad cia yra nesamones. Galvoju irgi isigyti  g.gif

buvom ir mes Druskininkuose, darėmės ta proc. su vyru. aš sveikuolė - o mano vanduo geltona sir juodas rudas - bet aš tą ir žinau - neturiu fermento lipazės, skaidančio riebalus, taigi cholesterolio į valias, ir stresas amžinas, tia ir vanduo juodas. radau Vilniuje daro Impulse kareivių g., eisiu būtinai pasidaryti kokias 10 proc.,
Atsakyti
QUOTE(Pasakyte @ 2011 04 11, 08:50)
buvom ir mes Druskininkuose, darėmės  ta proc. su vyru. aš sveikuolė - o mano vanduo geltona sir juodas  rudas - bet aš tą ir žinau - neturiu fermento lipazės, skaidančio riebalus, taigi cholesterolio į valias, ir stresas amžinas, tia ir vanduo juodas. radau Vilniuje daro Impulse kareivių g., eisiu būtinai pasidaryti kokias 10 proc.,

kaina geresnė čia bigsmile.gif kažin imant 10 procedūrų dar būtų kokia nuolaida? g.gif
Atsakyti
Nagi, ir čia įkišiu savo trigrašį. Kiek suprantu, šio prietaiso paskirtis paleisti gražų elektros ratą. Nenorint išlaidauti, nusipirkite autodalių parduotuvėje akumuliatoriaus pakroviklį. Kainuos ~100lt, vyras liks patenkintas ir elektrodai (metalinis strypas į vandenį) daug nekainuos. Nebijokite, 12 voltų nenupurtys.
Atsakyti
tai gal jei netikima elektros galia, kai sirdi reikia gaivinti, tai ir is akumuliatoriaus ir diodu sumontuokime koki irengini ir bandykime sirdziai elektros soka daryt smile.gif

kad vonele ir butu placebo efektas, manau jei tikima, kad ji padeda, tai ir pades
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 04 28, 11:39)
tai gal jei netikima elektros galia, kai sirdi reikia gaivinti, tai ir is akumuliatoriaus ir diodu sumontuokime koki irengini ir bandykime sirdziai elektros soka daryt smile.gif

kad vonele ir butu placebo efektas, manau jei tikima, kad ji padeda, tai ir pades

Širdžiai gaivint reiks ne diodų o kondensatorių...
O čia principas tas pats, paleist nedidelės įtampos ir srovės elektrą per kūną.

Beje, iš puslapio:
Silpna srovė pradeda tekėti nuo pėdų ir tolygiai plinta per visą kūną, sudarydama taisyklingą tekmės ratą. Šiame pastoviame jonų tekmės rate sukuriamos sąlygos toksinams pasišalinti per pėdų poras į vandenį, kadangi kiekvienoje pėdoje yra apie 2000 porų. Bio-detox procedūra neskausminga, nekenkia organizmui, galima naudotis nuo 10 metų amžiaus.

Elektros srovė turi tokią savybę, kad teka iškart ir pačiu tiesiausiu keliu. Jokiais ratais, juo labiau taisyklingais, nelaksto.
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 04 28, 14:38)

Elektros srovė turi tokią savybę, kad teka iškart ir pačiu tiesiausiu keliu. Jokiais ratais, juo labiau taisyklingais, nelaksto.

na jei nesusidaro elektinis laukas tarp kapsules, apyrankes ir zmogaus, tada elektra teketu tiesiausiu keliu tarp kapsules ir apyrankes, tokiu atveju be zmogaus viskas veiktu, taciau neveikia. o elektros itaisas bet koks skleidzia savo elekrini lauka, todel neina vien linija iki kito priesaiso.
visais aparatais daug domejausi, nes su profesoriais tirianciais siuos aparatus tekos susitikti, todel nera taip viskas paprasta kaip atrodo, ir tikrieji aparatai - o ne tikrojo kopijos, tikrai veikia
Atsakyti
QUOTE(baltojifeja @ 2011 04 28, 17:38)
na jei nesusidaro elektinis laukas tarp kapsules, apyrankes ir zmogaus, tada elektra teketu tiesiausiu keliu tarp kapsules ir apyrankes, tokiu atveju be zmogaus viskas veiktu, taciau neveikia. o elektros itaisas bet koks skleidzia savo elekrini lauka, todel neina vien linija iki kito priesaiso.
visais aparatais daug domejausi, nes su profesoriais tirianciais siuos aparatus tekos susitikti, todel nera taip viskas paprasta kaip atrodo, ir tikrieji aparatai - o ne tikrojo kopijos, tikrai veikia

Gal yra kur nors plačiau apie tai? Sorry, bet ar bandei perskaityt, ka parašei? Įmerkus į sūrų vandenį du elektrodus be jokio žmogaus drumzlių atsiras (bandyta, kai reikejo paaiškint apie RO filtrus). Spalva priklausys nuo druskos ir elektrodų metalo.
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 04 29, 02:47)
Gal yra kur nors plačiau apie tai? Sorry, bet ar bandei perskaityt, ka parašei? Įmerkus į sūrų vandenį du elektrodus be jokio žmogaus  drumzlių atsiras (bandyta, kai reikejo paaiškint apie RO filtrus). Spalva priklausys nuo druskos ir elektrodų metalo.

bet kiek teko Vilniaus universitete stebeti proceduras, tai druskos i vandeni nededama. o su siuo aparatu jei nera zmogaus koju vandenyje,niekas net nepasijungia, gali kiek nori deti druskos, ir ka nori daryti. siu aparatu analogu yra tukstanciai, todel neissiaiskinus visko, neisbandzius paciam ir kojas iskelti, ir drumzles be zmogaus bandyti nusodinti negalima kategoriskai teigti, kad niekas neveikia.
as buvau kategoriskai nusiteikusi pries si aparata, kol nepabuvau universitete ir nepasiklausiau kaip mokslo zmones dirba su siuo aparatu.
Atsakyti
A kur aš sakiau, kad aparatas neveikia? mastau.gif
Klausimas, tik ką jis daro ir ar to paties negali padaryti dešimteriopai pigesnis aparatas? Norėtusi pamatyt bent kokius tyrimo rezultatus ar mokslinį pagrindimą. Platintojo puslapyje tik reklama (atseit daro tą ir aną) ir ta pati su fizika nelabai draugauja...
Atsakyti
QUOTE(Rivo @ 2011 04 29, 11:49)
A kur aš sakiau, kad aparatas neveikia? mastau.gif 
Klausimas, tik ką jis daro ir ar to paties negali padaryti dešimteriopai pigesnis aparatas? Norėtusi pamatyt bent kokius tyrimo rezultatus ar mokslinį pagrindimą. Platintojo puslapyje tik reklama (atseit daro tą ir aną) ir ta pati su fizika nelabai draugauja...

mokslinius tyrimus VU ekologijos katedra darydavo, ir buvau radusi paciu japonu tyrimus ataskaitas.
as eksperimentavau tik su cukraus kiekiu kraujyje. darydavau tyrima pries ir po, po proceduru kurso ir panasiai ax.gif
Atsakyti
o ar atlieka sia procedura nepildami druskos jokios?
Atsakyti
QUOTE(cekute @ 2011 05 05, 00:04)
o ar atlieka sia procedura nepildami druskos jokios?

kiek man zinoma atlieka
Atsakyti