QUOTE(Jolkė @ 2007 06 21, 13:32)
Nesuprantu kodėl visos taip baidotės senesnių mašinų... Koks skirtumas ką vairuoti... Pati mokiausi vairuoti trečiu golfu. Ir ką gyva likau... Viską puikiai išmokau. Dabar važinėdama neturiu jokių problemų. Ne mašinoje esmė, o instruktoriuje ir pačioje savyje. Jei kinkos skystos, nervai labai silpni ir pati naujausia mašina nepadės.
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 06 22, 01:04)
Nesuprantu kodėl visos taip baidotės senesnių mašinų... Koks skirtumas ką vairuoti... Pati mokiausi vairuoti trečiu golfu. Ir ką gyva likau... Viską puikiai išmokau. Dabar važinėdama neturiu jokių problemų. Ne mašinoje esmė, o instruktoriuje ir pačioje savyje. Jei kinkos skystos, nervai labai silpni ir pati naujausia mašina nepadės.
nu ziurint kokia sena pvz jei man butu reikeje vazinet su kokiu senu opeliu dabar dar matau keliuose ar audi sena tai kazi kada buciau ismokus,o su naujesne,bet man daug viskas paprasciau viskas lengviau valdosi ir smagiau vaziuot,o dar nueini i regitra ir toks pat valdymas tai ir islaikymas garantuotas,cia tik mano nuomuone
QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 10:36)
nu ziurint kokia sena pvz jei man butu reikeje vazinet su kokiu senu opeliu dabar dar matau keliuose ar audi sena tai kazi kada buciau ismokus,o su naujesne,bet man daug viskas paprasciau viskas lengviau valdosi ir smagiau vaziuot,o dar nueini i regitra ir toks pat valdymas tai ir islaikymas garantuotas,cia tik mano nuomuone 
As pamenu isvis ismokau vaziuoti su ZAP'uku...
Dar, paskaicius cia jusu komentarus, as apsalau...
QUOTE(Gimusi_vasarą @ 2007 06 22, 01:04)
Esmė aišku kad ne mašinoje, bet tikrai lengviau su nauja, ir plius jei galima rinktis, kad ne kledaras būtų, tai ko nepasirinkt? Galų gale paskutinius važiavimus aš važiavau, kai jau šilta buvo, tai tikrai yra skirtumas, ar su kondicionerium mašina ar ne. Ir taip iš įtampos kartais prakaitas bėga, o jeigu dar nuo karščio
O kodel nesirinkti komforto ir gero instruktoriaus kartu, vietoj senu kompu, surudijusiu masinu ir gero instruktoriaus?... Juk visada reiki ieskoti, kas geriausia...
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 22, 13:48)
O kodel nesirinkti komforto ir gero instruktoriaus kartu, vietoj senu kompu, surudijusiu masinu ir gero instruktoriaus?... Juk visada reiki ieskoti, kas geriausia... 
Pritariu 100%. Galima mokintis, kur viskas komfortiška, kur geri instruktoriai ir dėstytojas, kaip ZEBRE
QUOTE(kibirkstele* @ 2007 06 22, 13:48)
jei tau jis nepatinka zinoma kad gali pasikeist
QUOTE(koposs @ 2007 06 22, 13:44)
Man juokingiausia buna, kai nori visko ir pigiai...
Mano pirmieji vaziavimai buvo su opel vectra
masina ir po to su antra mazda, tai zinokit tikrai yra skirtumas su kokia masina vaziuoji. Su mazda buvo tikras malonumas vazinetis. As manau jei moki pinigus tai tikrai gali rinktis kokia siulo mokyklos masinas