apsistojau ties XT arba XLR, kainytes biski skiriasi, o atrodo lyg tai vienodai. Kokie gi ju esminiai skirtumai gal kas zinote?
  apsistojau ties XT arba XLR, kainytes biski skiriasi, o atrodo lyg tai vienodai. Kokie gi ju esminiai skirtumai gal kas zinote?Tiesa erikiuxxx o kiek tau XLR kainavo jei ne paslaptis?

apsistojau ties XT arba XLR, kainytes biski skiriasi, o atrodo lyg tai vienodai. Kokie gi ju esminiai skirtumai gal kas zinote?

Bet nervano, kad ratas pradejo cypti (pacype ir savaime nustojo) ir man mazokas tinklinis krepselis po vezimeliu (nelabai ka ten gali ideti)
 Bet nervano, kad ratas pradejo cypti (pacype ir savaime nustojo) ir man mazokas tinklinis krepselis po vezimeliu (nelabai ka ten gali ideti)  

jis platesnis, krepsys pirkiniu tada siek tiek dydesnis
 jis platesnis, krepsys pirkiniu tada siek tiek dydesnis  ir siaip jis stambesnis vezimas :)stogas dydelis, koju uzklotas superinis, toks storas zieminis, o ir paklotelis yra toks siltesnis,labai gerai ziema,kad netrauktu saltukas
 ir siaip jis stambesnis vezimas :)stogas dydelis, koju uzklotas superinis, toks storas zieminis, o ir paklotelis yra toks siltesnis,labai gerai ziema,kad netrauktu saltukas  dar yra kudikio galvytes apsaugele,siaip tikrai daug mandresnis uz XT,
 dar yra kudikio galvytes apsaugele,siaip tikrai daug mandresnis uz XT,  

tikrai praktiskesnis, tas UV nuo saules labai gerai vaikui, o pagrindas yra kad stogas zemai nusileidzia, kai vejas, ir t.t.istikruju tas stogas tai kaip stebuklas
  tikrai praktiskesnis, tas UV nuo saules labai gerai vaikui, o pagrindas yra kad stogas zemai nusileidzia, kai vejas, ir t.t.istikruju tas stogas tai kaip stebuklas  
   labai pravercia
 labai pravercia 
 gal pades apsispresti
 gal pades apsispresti 

man pats paciausias sporrtinukas
  man pats paciausias sporrtinukas  gaila kad tik as labai maza, tai man jis per aukstas
 gaila kad tik as labai maza, tai man jis per aukstas  bet taip idealus variantas
 bet taip idealus variantas  

man pats paciausias sporrtinukas
  man pats paciausias sporrtinukas  gaila kad tik as labai maza, tai man jis per aukstas
 gaila kad tik as labai maza, tai man jis per aukstas  bet taip idealus variantas
 bet taip idealus variantas 
 as 1.58cm
 as 1.58cm