QUOTE(boruzia @ 2014 06 23, 12:20)
Laba diena,
Nuo rugsėjo mėn. lankysim šitą darželį "Meškiukų" grupę, gal turite kokių atsiliepimų apie šios grupės auklėtojas? Ada Žarnauskienė, Jūratė Polonskienė
Kiek esu girdejusi tai labai geros aukletojos sioje grupeje.
Mano vyresne dukryte eina i si darzeli tikiuosi kad ir mazesnioji bus priimta.
Tik ji ejo i lopselinuku "kaciuku" grupe. Ir sios grupes aukletojomis negaliu skustis. Dabar jau einame i kita grupe, bet ir ten geros aukletojos;)
Papildyta:
QUOTE(porcelenine @ 2012 09 06, 13:42)
Labutis visoms. Siandien buvo musu pirma diena siame darzelyje, dukrytei labai patiko, aukletoja lyg irgi visai nieko moteris pasirode, berods Vida vardas, papuolem i "Peledziuku" grupe. Pries tai nebuvau uzejus apsiziuret kaip ten kas atrodo, tai aplinka man pasirode skurdoka

spinteles senos, ir lovos is spintos "isvaziuojancios"

gal yra mamyciu kuriu vaikuciai lanko kitas darzelinuku grupes? kaip pas jusu grupeje aplinka?
KAd aplinka nebutu skurdoka ir lovos ne is sienu vaziuotu tenka teveliams prisideti. TAip kad jei norite pokyciu reikia patiems susivienyt. Musu grupes teveliai labai geri pasitaike, tai mes bendrom jegom grupe tvarkes, kas galejo tas prisidejo visokiom priemonem. Patys issitapeavom grupe, sutvarkem plyteles vonioje kiek buvo imanoma. Cia jau nuo teveliu poziurio ir noro priklauso ar nori padet. Pas mus dauguma buvo geranoriski ir paaukojo dali savo laiko kad atnaujintu grupe ir vaikuciam cia butu jaukiau.