Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Sanle @ 2007 02 23, 12:43)
O po IUI gydytoja tau jo nepaskyrė g.gif

ne, nepaskyre.
man 1 IUI, ir visos bedos su grikiukais, tai man medikamentu minimaliai skyre. del to duf as net atskirai klausiau gydytojos, kodel neskiria. tai pasake, kad nereikia tikrai.

o stimuliavo tai tik clostylbegitu. po to dar estrofemo reikiejo gert. o po IUI isvis nieko nebeskyre. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 02 23, 12:43)
O po IUI gydytoja tau jo nepaskyrė g.gif

Todėl ir liepė pasidaryti tyrimą ir matai, koks pas ją thumbup.gif .
Man tai išrašė, tai dabar ir galvoju ar jis kelia papildomai BKT. g.gif
Papildyta:
Sanle, o kokie pas jus spermiukų rodikliai?
Papildyta:
Oi, norėjau paklausti naughty-me
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 23, 12:51)
Todėl ir liepė pasidaryti tyrimą ir matai, koks pas ją  thumbup.gif .
Man tai išrašė, tai dabar ir galvoju ar jis kelia papildomai BKT. g.gif

kas tas BKT? bazaline temp?
jis turetu kelti, nes juk veikia kaip progesteronas.
o mano progesteronas nebudavo niekda toks didelis. esu darius pora kartu, visada O vykdavo, bet kad butu pastebimai didelis, niekada nebuvo.
blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Puk @ 2007 02 23, 12:55)

Sanle, o kokie pas jus spermiukų rodikliai?
Papildyta:
Oi, norėjau paklausti naughty-me

kokie buvo per IUI tai net nezinau, nes procedura dare ne mano gydytoja. tai ta, kuri dare, nieko nepasake. o as pati nezinojau, kad reikia paklaust. zinot, pirmas kartas... siaip tai mazas labai kiekis pas mus unsure.gif apie 8 mln ir judrumas ne pasaka... ( mintinai nezinau, neturiu popieriuku prie saves) bet kokie rezultatai per IUI suzinosiu tik kai pas gydytoja nueisiu.
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 23, 13:00)
kokie buvo per IUI tai net nezinau, nes procedura dare ne mano gydytoja. tai ta, kuri dare, nieko nepasake. o as pati nezinojau, kad reikia paklaust. zinot, pirmas kartas... siaip tai mazas labai kiekis pas mus  unsure.gif  apie 8 mln ir judrumas ne pasaka... ( mintinai nezinau, neturiu popieriuku prie saves) bet kokie rezultatai per IUI suzinosiu tik kai pas gydytoja nueisiu.

Mes irgi tik su 8,5 mln. ir judrumas tik A+B 24 proc.
Man darė natūraliame cikle, užauginau vieną folikulą, iš vaistukų gavau tik pregnilio. O kiek pas tave užderėjo, jei ne vienas tai dėl to ir gali būti didelis PRG kiekis.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 23, 13:12)
Man darė natūraliame cikle, užauginau vieną folikulą, iš vaistukų gavau tik pregnilio. O kiek pas tave užderėjo, jei ne vienas tai dėl to ir gali būti didelis PRG kiekis.

Sveikos,
Puk, nemanau, kad nuo folikulų skaičiaus priklauso progesterono norma. Manau, kad čia niekas kitaip, kaip .... leliuko kabinimąsis.
jei klystu pataisykit tongue.gif
Papildyta:
Kler, kaip laikaisi? kaip žirniukas, kada ps gydytoją eisi?

O aš kaip ir tikėjausi, šiandien susirgau, na ką netrikus ir vėl pradėsiu gerti KT doh.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 23, 13:16-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 23, 13:16)
Sveikos,
Puk, nemanau, kad nuo folikulų skaičiaus priklauso progesterono norma. Manau, kad čia niekas kitaip, kaip .... leliuko kabinimąsis.

O geltonkūnis susidaro ne nuo kiekvieno folikulo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 23, 13:12)

man viskas buvo taip, kad pas gydytoja papuoliau tik 5 c.d.
pamte 4 folikulus.

tai nuo tos dienos man po 2 clost skyre 5 dienas, o nuo 10 c.d. po 6 mg estrofeno. ir dar 36 val iki IUI kazkokius vaistukus i pilva leidausi, nepamenu pavadinimo.
tai tie 4 ir augo sau sekmingai. truputi ilgiau negu buvom numate, bet kai pries IUI pasiziurejo echoskopu, 3 buvo sproge, 1 (20 mm) dar laikesi. gleivine irgi buvo gera, 10 mm.
Papildyta:
smile.gif+2007 02 23, 13:17-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 23, 13:17)
Sveikos,
Papildyta:

tiesiog as 4u.gif labai noreciau, kad tu butum teisi... labai to tikiuosi. bet labai bijau nusivilti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2007 02 23, 11:01)
Merginos, ar nuo dufaston naudojimo PRG duomenys nepadidėja?

man gydytojas K. sakė, kad duphastonas progesterono kiekio tiesiogiai neįtakoja mirksiukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 23, 13:17-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 23, 13:17)
Sveikos,
Papildyta:
Kler, kaip laikaisi? kaip žirniukas, kada ps gydytoją eisi?

O aš kaip ir tikėjausi, šiandien susirgau, na ką netrikus ir vėl pradėsiu gerti  KT  doh.gif

O kam KT, gal cistu prisiauginai g.gif Man cistos ir be KT po vieno ciklo dingsta tfu-tfu-tfu
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 23, 12:23)

labai to tikiuosi. bet labai bijau nusivilti.  doh.gif

Reikia tikėti, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Ir aš labai bijau nusivilti, bet viltis miršta paskutinė tongue.gif

Beje, mes kažkur vienodai ir sužinosime, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Sanle @ 2007 02 23, 14:22)
Reikia tikėti, kad viskas bus gerai thumbup.gif
Ir aš labai bijau nusivilti, bet viltis miršta paskutinė tongue.gif

Beje, mes kažkur vienodai ir sužinosime, ar ne?

4u.gif wub.gif panasiai. kada tu testa darysies? ar krauja pridavinesi?
Papildyta:
tikiuos abi pagerinsim IUI statistika...
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 02 23, 11:33)
Tiesiog as, itrauk mane i sarasiuka - 5 IUI startuosiu kovo 3-4 dienomis.
Tikiuos, kad kovo 4, nes MB is komandiruotes tesugryzta kovo 3. Duok dieve kad spetu, o kitaip, erzinu ji, teks naudotis donoru  biggrin.gif

irisiuke1, mes tuo paciu metu darysim IUI ir taipogi pas U... tai jei netycia sumaisytu grikius, tai zinok - mano vyras pats pačiausias: protingiausias, graziausias... drinks_cheers.gif
o kaip tu stimuliuojiesi si karta?
Atsakyti