Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(zizi @ 2007 02 28, 11:25)
Norejau paklausti kelintas tau IUI.

Ar įmanoma pastoto po pirmo IUI? As bandysiu daryti su donoro sperma Latvijoje.

Fibi rašė, kad jai lemiamas IUI buvo trečias.

Zizi, o kokios pas jus bėdelės, kad galvojat daryt su donoro sperma?
O po pirmo IUI visada yra tikimybė pastoti.
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2007 02 28, 11:25)
Sveiko merginos,
Sveikinu tave Fibi, 4u.gif
Norejau paklausti kelintas tau IUI.

Ar įmanoma pastoto po pirmo IUI? As bandysiu daryti su donoro sperma Latvijoje.

imanoma pastoti po pirmo karto, bet man pavyko po penkto..
Atsakyti
Sveikos merginos:4u: Kiek jusu cia daug bigsmile.gif Tiesiog ilindau pasiziureti kaip kam sekasi g.gif Na bet po truputi po truputi judam i prieki, vis daugeja nestuke.gif Smagu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, na klausyk visur pilna puikių naujienų ir pas mus, ir IVF skyrelyje, vat čia tai dienelė wub.gif wub.gif
Fibi labai labai džiaugiuosi už tave wub.gif lauksim laimingo tęsinio wub.gif dar kol kas i laimingą sąrašiuką nedededu, kai žinosi užtikrintai viską patalpinsiu mirksiukas.gif
O dėl vaistų tai merginos man irgi kilo tokia idėja, lauksiu jūsų nuomonės dėl jos. Taigi dažnai kam per ovuliaciją neovuliuoja visi folikulai, ar nebūtų galima iššaukti dvi ovuliacijas, tarkim vieną pregnilį ar ovitrelį susileidi kaip priklauso prieš IUI tarkim prieš 36 val,. o kitą ampulę po kokių 12 valandų nuo pirmosios ampulės susileidimo. Tai gal tarkim tas pimasis pregnilis susprogdintų folikulus prieš ar per ar po IUI, o kitas gerokai po IUI. Sakau, gal tokiu atveju sprogtų daugiau tinkamo dydžio folikulų, o ne virstų cistomis g.gif g.gif Be to, juk pregnylis nekenkia, tai manau blogiau nebūtų g.gif na laukiu komentarų smile.gif
Ir man kartais kyla klausimas, kodėl mums tiek mažai skiria vaistų po IUI nėštumo palaikymui. Nežinau, jei tarkim viskas idealiai pavyko per IUI, gal gydytojai galėtų labiau skirti prevencijos nėštumui palaikyti??
Zirzalėlė, kodėl atiduodi Cl? tu nebesistimuliuosi? kokie pas tave reikaliukai?
Atsakyti
[quote=tiesiog ašsmile.gif,2007 02 28, 12:36]
O dėl vaistų tai merginos man irgi kilo tokia idėja, lauksiu jūsų nuomonės dėl jos. Taigi dažnai kam per ovuliaciją neovuliuoja visi folikulai, ar nebūtų galima iššaukti dvi ovuliacijas, tarkim vieną pregnilį ar ovitrelį susileidi kaip priklauso prieš IUI tarkim prieš 36 val,. o kitą ampulę po kokių 12 valandų nuo pirmosios ampulės susileidimo. Tai gal tarkim tas pimasis pregnilis susprogdintų folikulus prieš ar per ar po IUI, o kitas gerokai po IUI. Sakau, gal tokiu atveju sprogtų daugiau tinkamo dydžio folikulų, o ne virstų cistomis g.gif g.gif Be to, juk pregnylis nekenkia, tai manau blogiau nebūtų g.gif na laukiu komentarų smile.gif

O būtent taip man ir darė ax.gif Susileidau vieną Pregnilio ir IUI darė po 24 val. Folikulas dar buvo nesprogęs, tai po IUI suleido dar vieną Pregnilio, vat. ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 28, 12:36-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 28, 12:36)

O dėl vaistų tai merginos man irgi kilo tokia idėja, lauksiu jūsų nuomonės dėl jos. Taigi dažnai kam per ovuliaciją neovuliuoja visi folikulai, ar nebūtų galima iššaukti dvi ovuliacijas, tarkim vieną pregnilį ar ovitrelį susileidi kaip priklauso prieš IUI tarkim prieš 36 val,. o kitą ampulę po kokių 12 valandų nuo pirmosios ampulės susileidimo. Tai gal tarkim tas pimasis pregnilis susprogdintų folikulus prieš ar per ar po IUI, o kitas gerokai po IUI. Sakau, gal tokiu atveju sprogtų daugiau tinkamo dydžio folikulų, o ne virstų cistomis g.gif  g.gif  Be to, juk pregnylis nekenkia, tai manau blogiau nebūtų g.gif  na laukiu komentarų smile.gif
Ir man kartais kyla klausimas, kodėl mums tiek mažai skiria vaistų po IUI nėštumo palaikymui. Nežinau, jei tarkim viskas idealiai pavyko per IUI, gal gydytojai galėtų labiau skirti prevencijos nėštumui palaikyti??

Tiesiog as, del pregnilio tai nezinau, bet del palaikymo po IUI, tai man irgi neramu... man visai nieko neskyre. kitoms cia ziuriu skiria duf, ar ta kita, brangesni vaista. o man gyd pasake, kad duf tikrai nereikia, jo poveikis gincytinas, pagal pazangiausias schemas jo jau nebeskiria. tai tap ir nesupratau kodel vietoj jo nieko neskyre...
Atsakyti
Naughty-me, šiaip jei pas tave viskas normaliai su progesteronu, o tu tai turėtum žinoti, nes prieš IUI vis tiek dareisi hormonų tyrimus, tai tuomet papildomo progesterono kaip dufastonas ar utrogesto nereikia, bet jei pas tave jo trūkumas, tai reikėtų. Siūlau išsiaiškinti savo progesteroną mirksiukas.gif
Na bet dabar man pasakykit, sako, dufastono ir utrogesto sudėtis tokia pat, tai kodėl po IVF neskiria dufastono, o skiria utrogestą arba crinoną?
Pažiūrėjau kainą, tai dufastono ir utrogesto ryškiai skiriasi, bet aš pirkčiau ir tą brangesnį, jei žinočiau, kad jis veiksmingesnis tai kaip čia yra???

Atsakyti
QUOTE(fibi @ 2007 02 27, 19:27)
Prisiduodu :
    sekmadienį 14dieną po IUI vakare taip prdėjo skaudėt pilvą - galvojau jau susirgsiu.Taip nesulaukusi mm ir nuėjau miegot - įsidėjau utrogestą ir po kiek laiko nustojo skaudėt.ryte atsikėlus vėl skauda,o dar ruda dėmelė - dabar tai jau galvoju tikrai viskas.Net nebevažiavau HCG darytis.Bet sugalvojau paeksperimentuot,jeigu skausmas praėjo nuo utrogesto - tai įkaliau 2duphastono.Ir vėl nustojo skaudėt.Taip ištempiau iki pietų - tai paskauda tai praeina,bet nebetepa.Per pietus dar 2 duphastono įkalu. Vakare pasidariau testą - uždengiau popieriaus lapu kad netampytų nervų - po trijų minučių pažiūrėjau ir negalėjau patikėt savo akim blink.gif  blink.gif  blink.gif ten buvo II juostelės.
  Šiandien buvau pas gyd. dar nieko nesimato,tik antriniai požymiai.Ir utrogestą liepė naudot tris kart per dieną.kovo 7 eho,tikiuosi kad viskas bus ten kur priklauso.HCG taip ir nepasidariau gyd. sakė nereikia. tik parvažiavus pasidariau dar vieną testą užtikrinimui thumbup.gif
  Pirmą testą dariausi 12 dieną poIUI - dar nerodė nieko.

Fibi !!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Visi kumsciai suspausti uz laiminga pabaiga !!!! wub.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 28, 12:52-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 28, 12:52)
Naughty-me, šiaip jei pas tave viskas normaliai su progesteronu, o tu tai turėtum žinoti, nes prieš IUI vis tiek dareisi hormonų tyrimus, tai tuomet papildomo progesterono kaip dufastonas ar utrogesto nereikia, bet jei pas tave jo trūkumas, tai reikėtų. Siūlau išsiaiškinti savo progesteroną mirksiukas.gif

na taip, pas mane su progesteronu normaliai viskas. rolleyes.gif
klausykit, o nuo kada kraujyje jau mato nestuma? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 28, 12:57)
na taip, pas mane su progesteronu normaliai viskas.  rolleyes.gif
klausykit, o nuo kada kraujyje jau mato nestuma?  blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(naughty-me @ 2007 02 28, 12:57)
na taip, pas mane su progesteronu normaliai viskas.  rolleyes.gif
klausykit, o nuo kada kraujyje jau mato nestuma?  blush2.gif

bet kokiu atveju reikia išlaukti 14 dienų po IUI, nes ir kraujo tyrimas ankščiau gali rodyti vaistų likučius, kam be reikalo nervuotis 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 02 28, 13:00-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 02 28, 13:00)
Papildyta:
bet kokiu atveju reikia išlaukti 14 dienų po IUI, nes ir kraujo tyrimas ankščiau gali rodyti vaistų likučius, kam be reikalo nervuotis 4u.gif

teks laukti... 4u.gif aciu uz pasodinima i vieta. doh.gif
Atsakyti
Ar nuo dufastono gali skaudėti krūtinę g.gif Man taip skauda, kad blink.gif
Atsakyti