QUOTE(Fliquiti @ 2007 03 01, 20:59)
gyvenk normalų gyvenimą, tik gal be extreemų

nu visokių ten karštų vonių ir pirčių privenk, ai žodžiu, gyvenk lyg būtum nėščia
QUOTE(zulika @ 2007 03 02, 09:12)
po procedūros leidžia kažkur 15-20 min pagulėti, ir to pakanka... aš vis bijojau, kad išbgės lauk, tai gyd nuramino, kad taip nebūna
jokių laisvadienių nereikia, ramiai galėsi sau grįžti į darbuką... ir vakare nepamiršk paseksuot, nuims visus maudimus
Pas planiukes jau skundžiausi, pasiguosiu ir jums. Labai skaudėjo per procedūrą, nes mano gimdos kaklelis užlinkęs, taigi reikėjo jį ištiesinti, kad galėtų adatą įvesti. Po procedūros nemažai kraujavo. Ar kam nors yra taip buvę?
Beje, folikulai dar buvo nesprogę, nors ovitrelle buvo leistas prieš ~ 40 valandų. Ar nereikia papildomai susileisti, kaip jums darydavo tokiu atveju?
QUOTE(Sanle @ 2007 03 02, 10:49)
Labutis
O mane užpuolė raudonoji armija
Taip kad pirmas IUI nesėkmingas
QUOTE(naughty-me @ 2007 03 02, 18:54)
tiesiog as, brauk mane lauk is to saraselio.
jau baigia pramust. o jau skausmelis
Kaip gaila mergytės, laikykitės
QUOTE(Prince @ 2007 03 02, 19:51)
Masno problema tokia pat,negi ir man niekas nepavyks

O

JETAUS
Prince, na kodėl tokios pesimistiškos nuotaikos

. Reikia tikėt, kad pasiseks. Aš galvoju taip: jei jau nepasiseks, tai ir kažkuris kraštutinis variantas atrodys visiškai priimtinas. Pamenu aš galvojau, kad jau BT tikrai nematuosiu, paskui kad iki gimdos nuotraukos jau tikrai neprieisiu, paskui kad IUI tai tikrai neprireiks.. ir ka... Judam toliau, stiprybės tau