Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

QUOTE(Spanguole @ 2007 03 05, 11:46)
Tarp kitko, Tiesiog as, paklausiau U del to, ar verta butu susileist papildoma Pregnyl jei butu nesprogusiu folikulu, tai ji sake kad ju klinikoje tai nepraktikuojama. Beje pakalusiau ar verta butu ateit po kokios savaites paziuret echoskopiskai kokie ten pas mane reikalai - tai sake kad nera jokio tikslo tai daryt, nes vis tiek nieko nebepakeisi. Ir dar paklausiau ar tik is nesprogusiu folikulu susidaro cistos, tai sake kad cista gali susidaryt ir is geltonkunio (kaip zinai jis susidaro sprogus folikului). Taip kad cistu susidarymo tikimybe yra ir net jei buvo sproge visi folikulai.
na ir prirasiau  umn.gif

Kaip supratau, kiekviena klinika turi savo taktika. ir darau isvada, kad pakeisti klinika visai butu naudinga, nes gydymo budas keiciasi is esmes, nors vaistai tie patys.
Atsakyti
QUOTE(irisiuke1 @ 2007 03 04, 22:56)
Tai man rodos mes prsilenkeme su tavimi sesutes priimamamajame biggrin.gif
sekmes tau. Ir tebunie sis kartas tau lemtingai sekmingas 4u.gif

Taip mes ten ir prasilenkem. biggrin.gif Linkiu ir tau sekmes. Gal tada susitiktume linksmesnemis akimirkomis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stilo @ 2007 03 05, 12:04)
Kaip supratau, kiekviena klinika turi savo taktika. ir darau isvada, kad pakeisti klinika visai butu naudinga, nes gydymo budas keiciasi is esmes, nors vaistai tie patys.

na nezinau kas cia tokio esminio keiciasi... g.gif gal tau teko patirti kazkoki kitoki gydymo buda? Man tai VK budas visiskai priimtinas ir as su jais sutinku drinks_cheers.gif IUI atveju manau nieko cia tooookio neprigalvosi, bet va IVF tai jau kita kalba, ten tai tikrai yra ne vienas budas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 05, 12:28)
na nezinau kas cia tokio esminio keiciasi...  g.gif  gal tau teko patirti kazkoki kitoki gydymo buda? Man tai VK budas visiskai priimtinas ir as su jais sutinku  drinks_cheers.gif  IUI atveju manau nieko cia tooookio neprigalvosi, bet va IVF tai jau kita kalba, ten tai tikrai yra ne vienas budas  4u.gif

as jau rasiau, kad man pvz. Eugenijos klinikoj, lankantis pas K. skiriamas tik gonal ir jokiu kitu (pigesniu) vaistu neskiria ir tikrai nereikia ateiti 2-4 ciklo diena pasiziureti ar nera cistu. ir del cistu niekada jokiu klausimu net nekyla, nes po IUI praejus 3 dienoms gyd. dar karta apziuri ir jei buna koks nesproges folikulas, reikia susileisti ovitrelle (o VK to nepraktikuoja.) ir dar pirmomis ciklo dienomis cia stimuliacijos niekada nepradeda, kad nepriaugtu per daug ir nekokybisku folikulu. o VK, kaip supratau yra kazkokios shemos ir tt. todel ir sakau, kad jei nori kazka keisti tai pakeitus klinika gydymo struktura taip pat pasikeis. gal net i geraja puse ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stilo: 05 kovo 2007 - 12:01
siaip si karta ir man vien Gonal stimuliavo... o 3cd tai nemanau kad yra per anksti. Tai kada tau pradeda stimuliuot? Clost ir Gonal atlieka ta pacia funkcija, tik nuo clost gali gleivine but plonesne... o kodel nepataupius, jei viskas gerai su clost stimuliuojasi... Gal vis delto cia priklauso dar ir nuo to, kokios pas tave bedos, jei pvz policistines kiausides - tai jau atskira sneka... kiek kartu esi darius stimuliacijas ar IUI? Ar esi tai darius ir kitoje klinikoje?
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 05, 13:37)
siaip si karta ir man vien Gonal stimuliavo... o 3cd tai nemanau kad yra per anksti. Tai kada tau pradeda stimuliuot? Clost ir Gonal atlieka ta pacia funkcija, tik nuo clost gali gleivine but plonesne... o kodel nepataupius, jei viskas gerai su clost stimuliuojasi... Gal vis delto cia priklauso dar ir nuo to, kokios pas tave bedos, jei pvz policistines kiausides - tai jau atskira sneka... kiek kartu esi darius stimuliacijas ar IUI? Ar esi tai darius ir kitoje klinikoje?

as nenoriu paskyti, kad kazkuri klinika yra geresne uz kita, tiesiog gydymo budai siektiek skiriasi. pas mane kaip ir viskas gerai, gimdos nuotrauka gera, ovuliacija vyksta ir MB grikiukai po atplovimo buna 100%, bet esu nusprendusi 3 IUI darytis pas viena gyd. o kitas tris kitoje klinikoje. jau pasidariau 2.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stilo: 05 kovo 2007 - 12:53
QUOTE(stilo @ 2007 03 05, 12:51)
as nenoriu paskyti, kad kazkuri klinika yra geresne uz kita, tiesiog gydymo budai siektiek skiriasi. pas mane kaip ir viskas gerai, gimdos nuotrauka gera, ovuliacija vyksta ir MB grikiukai po atplovimo buna 100%, bet esu nusprendusi 3 IUI darytis pas viena gyd. o kitas tris kitoje klinikoje. jau pasidariau 2.

Žinok ir aš taip pat nusprendžiau, kad 3 IUI darysiuos vienoje klinikoje, o kitas tris - kitoje: bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanle: 05 kovo 2007 - 13:12
QUOTE(Sanle @ 2007 03 05, 13:11)
Žinok ir aš taip pat nusprendžiau, kad 3 IUI darysiuos vienoje klinikoje, o kitas tris - kitoje: bigsmile.gif

Mano manymu, tai butu negerai... ax.gif Juk "pastojimas" yra kryptingas gydymas. Kiekvienas daktaras ar gydymo istaiga turi savo poziuri, savus, kartais gerokai skirtingus gydymo metodus. Moterys norincios greiciau pastoti neretai blaskosi, nepasitikedamos gydytoju ar jo metodu vien del to, jog nera greito rezultato. Juk leliuko laukimas, gimimas ne vien tik daktaru rankose 4u.gif (SANLE, cia kalbu aplamai, o ne apie tave )
As pastojau po 5 IUI. Daktare turejau viena ir pasitikejau jos sudaryta "programa".
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 03 05, 14:22)
Mano manymu, tai butu negerai...  ax.gif Juk "pastojimas" yra kryptingas gydymas. Kiekvienas daktaras ar gydymo istaiga turi savo poziuri, savus, kartais gerokai skirtingus gydymo metodus. Moterys norincios greiciau pastoti neretai blaskosi, nepasitikedamos gydytoju ar jo metodu vien del to, jog nera greito rezultato. Juk leliuko laukimas, gimimas ne vien tik daktaru rankose  4u.gif (SANLE, cia kalbu aplamai, o ne apie tave )
As pastojau po 5 IUI. Daktare turejau viena ir pasitikejau jos sudaryta "programa".

Pritariu 100 proc. drinks_cheers.gif
Papildyta:
smile.gif+2007 03 05, 14:23-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 05, 14:23)
Pritariu 100 proc.  drinks_cheers.gif

Akva, o tu iš eilės 5 IUI dareisi? ar su pertraukomis. Įdomu, nes galvoju ar nėra blogai tarp IUI pertraukos, mėnesio ar net kelių? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stilo @ 2007 03 05, 12:59)
as jau rasiau, kad man pvz. Eugenijos klinikoj, lankantis pas K. skiriamas tik gonal ir jokiu kitu (pigesniu) vaistu neskiria ir tikrai nereikia ateiti 2-4 ciklo diena pasiziureti ar nera cistu. ir del cistu niekada jokiu klausimu net nekyla, nes po IUI praejus 3 dienoms gyd. dar karta apziuri ir jei buna koks nesproges folikulas, reikia susileisti ovitrelle (o VK to nepraktikuoja.) ir dar pirmomis ciklo dienomis cia stimuliacijos niekada nepradeda, kad nepriaugtu per daug ir nekokybisku folikulu. o VK, kaip supratau yra kazkokios shemos ir tt. todel ir sakau, kad jei nori kazka keisti tai pakeitus klinika gydymo struktura taip pat pasikeis.  gal net i geraja puse ax.gif

Man pvz. K skyrė tik clost. ir puikiai viskas stimuliavosi, nors IUI dar nedariau. O dėl apžiūros dėl cistų, tai jo, man atrodo, kad K. nemėgsta kraujo lotuliukas.gif . Bet man vizitą visada paskiria apie 22-23 c.d. (t.y. po savaitės po O)
Atsakyti
smile.gif+2007 03 05, 13:26-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2007 03 05, 13:26)
Akva, o tu iš eilės 5 IUI dareisi? ar su pertraukomis. Įdomu, nes galvoju ar nėra blogai tarp IUI pertraukos, mėnesio ar net kelių? g.gif

Viskas vyko pries 3metus sauleta birzeli biggrin.gif O buvo taip: birzeli 2 IUI (nezinau kaip dabar, bet tada praejus 2 dienom po pirmos IUI darydavo antra), liepa 2 IUI. Rugpjuti laporoskopija, po to 3 men kontraceptikai, po to guodzio 30d. 1 IUI (gonalis) ir po to pametinukai doh.gif
Nepastojimo priezastys: sperma -puse ismire, kita puse vos judejo biggrin.gif , endometroze, saaugos, cistos ir nesuderinamumas. Po mano gimdymo vyro sperma nepagerejo, bet turbut pasikeite mano flora ir fauna, kad sunus naturaliai gavosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva @ 2007 03 05, 15:24)
Viskas vyko pries 3metus sauleta birzeli  biggrin.gif O buvo taip: birzeli 2 IUI (nezinau kaip dabar, bet tada praejus 2 dienom po pirmos IUI darydavo antra), liepa 2 IUI. Rugpjuti laporoskopija, po to 3 men kontraceptikai, po to guodzio 30d. 1 IUI (gonalis) ir po to pametinukai  doh.gif
Nepastojimo priezastys: sperma -puse ismire, kita puse vos judejo  biggrin.gif , endometroze, saaugos, cistos ir nesuderinamumas. Po mano gimdymo vyro sperma nepagerejo, bet turbut pasikeite mano flora ir fauna, kad sunus naturaliai gavosi  biggrin.gif

Super drinks_cheers.gif thumbup.gif
Pametinukai labai fainai thumbup.gif O istorija ne iš prastųjų blink.gif , problemų ne mažai būta, bet vis tiek taip gerai viskas pasibaigė wub.gif wub.gif
Iš tikro labai labai džiaugiuosi tokių istorijų laiminga pabaiga wub.gif
Sekmės jums, gal jau apie trečią galvojat?
Atsakyti