Įkraunama...
Įkraunama...

IUI

Sveikos merginos, wub.gif
turiu problėmėle ax.gif , rytoj man IUI, o mano brangusis truputėli nekaip jaučiasi...Sloga ir silpnumas, gal koks gripas puola, net nežinau ką dabar daryti....
Ar tai gali įtakoti IUI? Taip nesinorėtų jos atidėti kitam kartui verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 06, 09:25)
Sveikos merginos,  wub.gif
turiu problėmėle  ax.gif , rytoj man IUI, o mano brangusis truputėli nekaip jaučiasi...Sloga ir silpnumas, gal koks gripas puola, net nežinau ką dabar daryti....
Ar tai gali įtakoti IUI? Taip nesinorėtų jos atidėti kitam kartui  verysad.gif

Nesijaudink, tik vaistais neperšerk, tegul arbateliu, vitaminu isgerai, gal atsilaikys vieną dienelę 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
ale aš kokia baisi, Veronika, geriau vėliau, nei niekad, tai va tau 4u.gif wub.gif smileysex.gif soske.gif

QUOTE(Akva @ 2007 03 05, 21:48)
Labai teisingai parasei...
Daugelis cia besilankanciu busimu mamu (as tuo net neabejoju), nenori nieko girdeti "is salies". Jei ateini ne su begaline uzuojauta, tai esi nepageidajamas. Nieko nenorejau izeisti, uzsipulti ar pan. Ir pmsas nera jau toks blogas dalykas, nes nestumas, tai ne kas kitas o 9 menesiai grynu gryniausio pmso, ko jums ir linkiu  cool.gif

nu db jau ir aš pasisakysiu... čia tai absurdą pasakei, ta užuojauta žinai per kur lenda, o gi per gretimą skylę nei mūsų mėgstama ir nereikia čia lia lia...
o šiaip tai matyt būna dienų lyg tyčia .. lotuliukas.gif o dar jei mina ant nuospaudos doh.gif
ir nemaišom pms su nestuke.gif kadangi priežastys kitokios, tai ir jausmai skiriasi doh.gif
Svetucia sunku ką ir pasakyt, matysi, jei rytoj plioskam gulės, tai ir nuplauks tavo procedūrą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 06, 10:25)
turiu problėmėle  ax.gif , rytoj man IUI, o mano brangusis truputėli nekaip jaučiasi...Sloga ir silpnumas, gal koks gripas puola, net nežinau ką dabar daryti....

Nesijaudink. Tiesiog as gerai pasiule, tegul geria arbateles ir viskas bus gerai thumbup.gif Iki vyro proceduros gerai ji apdorok
smileysex.gif , bet tik tiek, kad ishsilaikytu iki reikiamo momento thumbup.gif Mums tai LABAI pedejo (ruosineli ruoseme namie smileysex.gif ) ir is iprastiniu 20-25 ml po apiplovimo (taip buvo visus 4 kartus) pasiekeme 50 ml wink.gif
Sekmes visoms thumbup.gif

P.S. Apie dabarine ir senaja medicina:
Viename zurnale skaiciau vienos besilaukiancios palyginima apie du nestumus. Anksciau sako , kai truko gelezies, daktare liepdavo i obuoli vyniu prismaigstyti, palaikyti 3 dienas, o po to suvalgti biggrin.gif O dabar uztenka vaistinei vitaminu nusipirkt biggrin.gif Tobulejam zinoma thumbup.gif
Atsakyti
nu db jau ir aš pasisakysiu... čia tai absurdą pasakei, ta užuojauta žinai per kur lenda, o gi per gretimą skylę nei mūsų mėgstama ir nereikia čia lia lia...
o šiaip tai matyt būna dienų lyg tyčia .. lotuliukas.gif o dar jei mina ant nuospaudos doh.gif
ir nemaišom pms su nestuke.gif kadangi priežastys kitokios, tai ir jausmai skiriasi doh.gif

Žulika jau radai kompany doh.gif , ir tu čia pradedi minti ant Akvos:oh
Kiek pamenu tau užuojautos mažai reikėjo, bet kitoms merginoms jos tikrai reikia, nes pati matai kokios nuotaikos būna net per 1 nepasisekusį IUI, taip, kad nereikia visko suabsioliutinti. O dėl "dienų lyg tyčia", (jei gerai suprantu ką norėjai pasakyti tongue.gif ) tai žinai, tikrai nežadu taikytis prie kiekvienos nuotaikos, jei man būna bloga nuotaika, tai aš iš vis nelendu į SM ar nerašau žinučių, nes iš jų akivaizdžiai matosi, kad tau šiandien ne kas, kam o reikia, po to ir būna tosk neadekvatus reagavimas į žmonių pasisakymus. O nuospaudų męs turime visos, bet jei taip skauda, tai prašom nebendrauti, arba bensrauti su tais, kurie žino, kada ant jos neužminti smile.gif
Kas liečia PMS, tai čia jau atskira tema, bet tikrai nebenoriu daugiau jos gvildenti, ir siūlau visoms per daug nesusireikšminti ir nereaguoti taip jautriai ir asmeniškai į išdėstytas žmonių mintis. Viskas baigiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(citrinuke @ 2007 03 05, 20:49)
Sveikinu su seimos svente drinks_cheers.gif Linkiu, kad si diena jums atnestu dideli dziaugsma i jusu seima.  4u.gif Lauksim ziniu.  ax.gif

Norejau paklausti, iki kada tau reikes gerti dufastona, nes man taip pat paskyrė gerti dufastoną du kartus per dieną. O as pamirsau iki kada reikia gert  unsure.gif

Ačiū už sveikinimus. wub.gif
Man dufastoną paskyrė gerti dvi savaites. smile.gif

QUOTE(Puk @ 2007 03 06, 09:21)
Sveikinu su vestuvių metinėmis 4u.gif
Puiku, kad IUI praėjo  thumbup.gif
Ar atsišvietei spermiukų rezultatus mirksiukas.gif Tai koks ten pas jus turtas mirksiukas.gif

Puk, dėkui ir tau už sveikinimus. wub.gif
Taip, atsišviečiau.
Tik dabar nesuprantu vieno dalyko. g.gif VK po paruošimo spermiukai A ir B būdavo 100 proc., o dabar tik 39 proc. blink.gif Koncentracija 51, tai aš suprantu, kad tiek milijonų man suleido, ar taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 06, 10:34)
Taip, atsišviečiau.
Tik dabar nesuprantu vieno dalyko. g.gif VK po paruošimo spermiukai A ir B būdavo 100 proc., o dabar tik 39 proc. blink.gif Koncentracija 51, tai aš suprantu, kad tiek milijonų man suleido, ar taip? g.gif

Po paruošimo tik 39 proc. g.gif , o kiek prieš paruošimą buvo A+B g.gif
Pažiūrėk kiek buvo prieš paruošimą ir po:
bendra koncentracija mln/ml.
A+B proc.
A+B koncentracija mln./ml.

Man labai įdomu, nes savo ilgai studijavau, kol supratau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spanguole @ 2007 03 05, 11:46)
Andora, sveika prisijungusi, o ar taip supratau - tik vienas pratekantis kiausintakis, o kitas ne?  g.gif

Kito jau nėra. Vyro "turtas" irgi ne aukso luitas, taigi reikalai nelabai kokie. Uzsirasiau pas gydytoja, žiūrėsim, ką ji pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Andora: 06 kovo 2007 - 09:52
QUOTE(Puk @ 2007 02 21, 13:08)
Man taip pat keista, bet dabar perrašysiu visą info iš IUI lapelio:
Natyvinė sperma: kiekis - 5 ml. koncentracija - 8,5 mln/ml, judrumas A 10proc. B 14 proc.C 32 proc. D 44 proc.
Spermos paruošimas: Kiekis 0,4 ml. koncentarcija 8 mln/ml judrumas A- 25 B -35 C -18 D -22 ; 
Būtent darašyta, kad A +B yra 4,8 mln/ml.

Dabar ir aš palyginimui parašysiu:
Natyvinė sperma:

Kiekis 2,0 ml, koncentacija 54 , judrumas A 10 proc. B 16 proc., C39 proc., D 35 proc.
Spermos paruosimas:kiekis 0,4 ml, koncentracija 51 mln., judrumas A 15 B 24.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 05, 16:04)
Ir dar-šiandien mudviejų su vyru 8 vestuvių metinės. ax.gif Tikrai savo vestuvių dieną nebūčiau pagalvojusi, kad manęs lauks tokia procedūra. doh.gif

Sveikinu su svarbia diena 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Svetucia @ 2007 03 06, 09:25)

man ta pati situacija buvo pries IUI. MB persalo, turejo biuleteni jau 4 dienas, bet antibiotiku negere. gydytojai buvo pasakes, kad planuojam tai ji visokiu arbateliu, vitaminu prirase. spermiukai buvo prastesni kokia 10-15%, bet po atplovimo gavosi tas pats 100%. uztai dabar rezultatas- I brugsniukas. o MB geria antra poka antibiotiku ir kita men tikriausiai bus pertrauka.
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2007 03 06, 10:47)
Dabar ir aš palyginimui parašysiu:
Natyvinė sperma:

Kiekis 2,0 ml, koncentacija 54 , judrumas A 10 proc. B 16 proc., C39 proc., D 35 proc.
Spermos paruosimas:kiekis 0,4 ml, koncentracija 51 mln., judrumas A 15 B 24.

Aha, pas tave taip pat koncentracija mažesnė po paruošimo, kodėl taip yra g.gif
Dabar pažiūrėk dar: A+B iki paruošimo mln/ml ir po paruošimo ( jie yra pabraukti su tušiuku ir parašyta apačioje)
Atsakyti