nu db jau ir aš pasisakysiu... čia tai absurdą pasakei, ta užuojauta žinai per kur lenda, o gi per gretimą skylę nei mūsų mėgstama ir nereikia čia lia lia...
o šiaip tai matyt būna dienų lyg tyčia ..

o dar jei mina ant nuospaudos
ir nemaišom pms su

kadangi priežastys kitokios, tai ir jausmai skiriasi
Žulika jau radai kompany

, ir tu čia pradedi minti ant Akvos:oh
Kiek pamenu tau užuojautos mažai reikėjo, bet kitoms merginoms jos tikrai reikia, nes pati matai kokios nuotaikos būna net per 1 nepasisekusį IUI, taip, kad nereikia visko suabsioliutinti. O dėl "dienų lyg tyčia", (jei gerai suprantu ką norėjai pasakyti

) tai žinai, tikrai nežadu taikytis prie kiekvienos nuotaikos, jei man būna bloga nuotaika, tai aš iš vis nelendu į SM ar nerašau žinučių, nes iš jų akivaizdžiai matosi, kad tau šiandien ne kas, kam o reikia, po to ir būna tosk neadekvatus reagavimas į žmonių pasisakymus. O nuospaudų męs turime visos, bet jei taip skauda, tai prašom nebendrauti, arba bensrauti su tais, kurie žino, kada ant jos neužminti
Kas liečia PMS, tai čia jau atskira tema, bet tikrai nebenoriu daugiau jos gvildenti, ir siūlau visoms per daug nesusireikšminti ir nereaguoti taip jautriai ir asmeniškai į išdėstytas žmonių mintis. Viskas baigiu